| Veronica Mars / Вероника Марс | |
|
Автор | Съобщение |
---|
production
Брой мнения : 67 | Заглавие: Veronica Mars / Вероника Марс Пет Сеп 03, 2010 9:09 pm#1 | |
| Veronica Mars - Вероника Марс Жанр: Драма, Криминален, Мист Режисьор: Роб Томас Държава : USA В ролите : Kristen Bell, Enrico Colantoni, Teddy Dunn, Jason Dohring, Percy Daggs III Резюме: Интересна криминална драма, в главната роля ще видим страхотната Кирстен Бел, а другата позната ви физиономия е на Enrico Colantoni (”Само за снимка”).Вероника е обикновенна тийнеджърка, но след смърта на най-добрата и приятелка всичко се променя. Майка и изчезва без следа, баща и вече не е местният шериф, гаджето и къса с нея, а всичките и приятели просто я отбягват. Тя ще намери спокойствие само когато открие, кой всъщност е убиеца. Баща и е отстранен, заради това, че обвинява в убийството на момичето собственият и баща, който е най-голямата клечка в Нептун (името на града), след това той започва частна практика, като дедектив, а Вероника му помага. След година обаче, се намират нови доказателства според, които призналият се за виновен в убийството на Лили е невинен.. и започват съмненията. Междувременно тя поема доста други случаи, намира нови приятели и открива страшни тайни за нея самата, които обръщат целият и живот с главата на долу. |
|
| |
vile70o0o0_13
Брой мнения : 657 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Veronica Mars / Вероника Марс Пон Яну 03, 2011 3:45 pm#2 | |
| Еле много е интересен Крестен Бел перфектна |
|
| |
mitencetoy
Брой мнения : 58 | Заглавие: Re: Veronica Mars / Вероника Марс Чет Апр 07, 2011 6:45 pm#3 | |
| Минаха много години откакто го гледах, но още си спомням какви смешни моменти имаше в него. Също и тъжни... Доколкото си спомням краят пак не бе изпипан както трябва. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Veronica Mars / Вероника Марс Вто Май 17, 2011 8:03 am#4 | |
| Дам, края беше тъп, очаквах да има поне 4 сезон, исках Вероника и Лоугън да се съберат |
|
| |
al1ce
Брой мнения : 2073 Зодия : Дева Герой Име: Рейвън Хейли Раса: вампир | Заглавие: Re: Veronica Mars / Вероника Марс Вто Май 17, 2011 8:21 am#5 | |
| Много го харесвам тоя сериал ама беше преди доста време като го даваха .. |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Veronica Mars / Вероника Марс Съб Май 21, 2011 8:07 pm#6 | |
| И аз го гледах отдавано, обаче не си спомням как свърши. |
|
| |
black_raven
Брой мнения : 136 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Veronica Mars / Вероника Марс Съб Май 28, 2011 4:31 pm#7 | |
| Филмчето беше изключително добро, а Кристен Бел е една от любимите ми актриси. Невероятна сладурана е. Жалко, че не направиха 4 сезон. |
|
| |
petq6663
Брой мнения : 58 Зодия : Овен Местожителство : Симеоновград | Заглавие: Re: Veronica Mars / Вероника Марс Пон Авг 15, 2011 6:39 pm#8 | |
| Много хубав сериал и то с една от любимите ми актриси Кристен Бел! |
|
| |
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Veronica Mars / Вероника Марс Чет Сеп 08, 2011 6:47 am#9 | |
| Много го харесвах този сериал. Очаквах да има и 4ти сезон, защото 3ти свърши доста странно. Със сигурност сценаристите си бяха отавили вратичка и не знам защо не го продължиха. А и актьорския състав ми харесваше. Жалко. Ще ме зарадват ако се решат да снимат нов сезон. |
|
| |
arwen_93
Брой мнения : 2363 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Veronica Mars / Вероника Марс Нед Сеп 25, 2011 12:56 pm#10 | |
| да сериала беше интересен и на мен ми се искаше да има 4-ти сезон и Вероника и Логан да се съберат |
|
| |
Black Devil
Брой мнения : 116 Зодия : Риби | Заглавие: Re: Veronica Mars / Вероника Марс Нед Май 20, 2012 12:52 pm#11 | |
| Един от любимите ми сериали, гледала съм го няколко пъти и не ми омръзва. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Veronica Mars / Вероника Марс Съб Окт 05, 2013 10:28 am#12 | |
| Може би има надежда за Вероника и Лоугън. Гледах някакво интервю на Кристен, в което казва, че филма по сериала ще се направи благодарение на дарения, правени от фенове, иначе са нямали бюджет за него. Да благодарим на феновете. |
|
| |
| Заглавие: Re: Veronica Mars / Вероника Марс #13 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |