| Първи трейлър на новия сериал на NBC - Dracula | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Първи трейлър на новия сериал на NBC - Dracula Пон Май 13, 2013 5:21 pm#1 | |
|
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Нед Сеп 01, 2013 8:04 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Първи трейлър на новия сериал на NBC - Dracula Пон Май 13, 2013 5:38 pm#2 | |
| Изглежда интересен и доста добре пресъздаден, като костюми, декори и т.н. Остава само да излезе и дано очакванията се превърнат в реалност |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Първи трейлър на новия сериал на NBC - Dracula Пон Май 13, 2013 5:40 pm#3 | |
| Мисля че ще е доста добър, все пак е от създателите на "Тюдорите", а те бяха страхотни. |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Първи трейлър на новия сериал на NBC - Dracula Пон Май 13, 2013 5:51 pm#4 | |
| Ам това не го знаех, но като че ли имам чувството, че "Дракула" ще ми допадне повече (crossed fingers) |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Първи трейлър на новия сериал на NBC - Dracula Пон Май 13, 2013 5:53 pm#5 | |
| Зависи от предпочитанията. Честно казано се радвам, че са решили да направят такъв сериал, дано не се опитат да го размият. |
|
| |
valety142
Брой мнения : 8 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Първи трейлър на новия сериал на NBC - Dracula Чет Май 16, 2013 3:21 pm#6 | |
| Звучи интересно , но трейлъра е малко неясен според мен |
|
| |
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Първи трейлър на новия сериал на NBC - Dracula Чет Май 16, 2013 3:56 pm#7 | |
| Много добър трейлър, изглежда досета интересно. Каста също е страхотен - Джонатан с тези негови очи е убийствен като вампир, а освен него участва и една моя любима актриса Katie McGrath (от Мерлин). Определено ще го гледам. |
|
| |
Medi
Брой мнения : 691 Зодия : Рак Местожителство : Yakoruda, Blagoevgrad,Bylgaria Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Първи трейлър на новия сериал на NBC - Dracula Нед Сеп 01, 2013 6:54 am#8 | |
| филма ще се гледа, още повече че участва Джонатан |
|
| |
| Заглавие: Re: Първи трейлър на новия сериал на NBC - Dracula #9 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите