Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Witches of East End ( 2013 - ) Пон Окт 28, 2013 6:16 pm#1 | |
| ## Режисьор : Марк Уотърс ## В ролите : Джулия Ормънд, Джена Дюан-Тейтъм, Рейчъл Бостън, Ерик Уинтър, Даниел ДиТомасо, Медхен Еймик, Антъни Лемке, Кели Стюарт, Вирджиния Медсън ## Държава : САЩ ## Година : 2013 ## Времетраене : 42 минути ## Резюме : Вдъхновен от бестселъра на Мелиса де ла Круз, “Вещиците от Ийст Енд” се фокусира върху тайнственото семейство Бошомп – свободната по дух художничка Джоана (Джулия Ормънд) и двете й дъщери, непослушната барманка Фрея (Джена Дюън-Тейтъм) и срамежливата библиотекарка Ингрид (Рейчъл Бостън) като и двете не знаят, че по рождение са надарени с магически способности. Фрея наскоро се е сгодила с мъжа на мечтите си, богатият плейбой Даш Гардинър (Ерик Уинтър), но когато усеща необяснимо привличане към опасния и загадъчен брат на Даш – Килиан (Даниел Ди Томасо), странни събития започват да се случват в живота й. Междувременно сестрата на Джоана – Уенди, се появява с предупреждение, което може завинаги да промени съдбата на семейството, принуждавайки Джоана да разкрие на дъщерите си кои са всъщност – безсмъртни вещици, притежаващи могъщи сили. В идилията на малкия град Ийст Хейвън животът се обръща с главата надолу и страшен и древен враг иска да сложи край на потомството на семейство Бошомп. Ще успеят ли Фрея и Ингрид да приемат истинския си потенциал, преди да е станало твърде късно?
Изтегли
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Сря Окт 30, 2013 6:11 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Джо Мондюр
Брой мнения : 162 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Witches of East End ( 2013 - ) Пон Окт 28, 2013 6:51 pm#2 | |
| ДНЕС има нова серия! супер якооооо ще я гледам моного готин сериал... |
|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Witches of East End ( 2013 - ) Пон Окт 28, 2013 6:56 pm#3 | |
| И на мен много ми харесва. А новата серия беше уникална. Направо ми идваше да се разплача накрая. Ще чакам да го изгледате и тогава ще кажа повече хД |
|
Medi
Брой мнения : 691 Зодия : Рак Местожителство : Yakoruda, Blagoevgrad,Bylgaria Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Witches of East End ( 2013 - ) Вто Окт 29, 2013 5:29 pm#4 | |
| аз още не съм го гледала,но като чета по коментарите май си заслужава да се гледа |
|
Джо Мондюр
Брой мнения : 162 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Witches of East End ( 2013 - ) Пон Ное 25, 2013 9:09 pm#5 | |
| НЕ ЧЕТИ АКО НЕ СИ ГЛЕДАЛ!
Не ме изкефи на последната серия защо и взеха силите ... Тъпо ми се стори тая история да видим как ще завърши... |
|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Witches of East End ( 2013 - ) Вто Ное 26, 2013 1:33 pm#6 | |
| - Не чети, ако не си гледал:
Според мен пък беше готино. Единственото, което не ме изкефи в серията е това, че се събра с Даш. А това, което не ми харесва в целия сериал е как винаги се случва нещо на всяка по отделно и след това в края на серията се събират, всичко е оправено и си разказват едва ли не какво им се е случило. Освен това Фрея, която винаги има проблеми с Даш и Килиан, сякаш изобщо не се интересува от това, което се случва в семейството й.
|
|
| Заглавие: Re: Witches of East End ( 2013 - ) #7 | |
| |
|