Брой мнения : 120 Зодия : Телец Местожителство : Vidin
Заглавие: The Green Hornet / Зеленият стършел (2011) Сря Мар 02, 2011 3:36 pm#1
## Режисьор : Мишел Гондри
## В ролите : Сет Роугън, Камерън Диас, Том Уилкинсън, Джей Чоу, Кристоф Валц, Едуард Фърлонг, Дейвид Харбър
## Държава : САЩ
## Година : 2011
## Времетраене : 120 мин.
## Резюме : Във филма "Зеленият стършел" Брит Рейд (Сет Роугън) е милионер, плейбой и известна медийна личност, но също така е отегчен от живота си, който е на път да се промени, когато наследява ежедневника „The Daily Sentinel” от баща си.
Един ден, Брит спасява живота на Като, японец с изключителни бойни умения. Като знак на благодарност, Като превръща колата на Брит в супермощната „Черна Красавица”, която дава голямо предимство в изобличаването на престъпния свят в града.
Когато двамата стават свидетели на брутално деяние, Брит измисля новата си тайна същност, взимайки името от развалената сирена на колата му, Зеленият стършел става маскиран защитник на града, който използва две специални, несмъртоносни оръжия, с които усмирява престъпниците.
## Trailer:
moon beauty
Брой мнения : 31 Зодия : Телец
Заглавие: Re: The Green Hornet / Зеленият стършел (2011) Съб Мар 19, 2011 5:14 pm#2
Толкова са смешни,че дори не можях да разбера кое му е екшънското!
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак
Заглавие: Re: The Green Hornet / Зеленият стършел (2011) Чет Сеп 08, 2011 8:41 am#3
Забавлявах се с този филм. И на мен повече ми прилича на комедия, от колкото на екшън.
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София
Заглавие: Re: The Green Hornet / Зеленият стършел (2011) Съб Окт 20, 2012 10:11 am#4
Супер тъп филм! Изобщо не ми хареса - тоя зелен стършел беше толкова смотан. Според мен това е някаква пародия - осмиват добрите качества на главните герои (тоест, вместо Зеления стършел да е супер мощен и да ги трепа всичките там, той е някакъв дришльо дето нищо не разбира).
Sponsored content
Заглавие: Re: The Green Hornet / Зеленият стършел (2011) #5