bibinka
Брой мнения : 120 Зодия : Телец Местожителство : Vidin | Заглавие: Neo Angelique Abyss Нед Мар 06, 2011 12:00 pm#1 | |
| ## Продуценти : KOEI, Yumeta Company ## Жанр : Фентаси , Харем , Романс , Шоуджо ## Епизоди : 13 ## Държава : Japan\Япония ## Година : 07.04.2008 till 30.06.2008 ## Времетраене : 24/мин на епизод ## Резюме : Младата Анжелика живее спокойно дните си в мир в училище, атакувано от чудовищните Танатос. Един ден се появяват двама ловци, хора, притежаващи силата да унищожат Танатосите. Единият от тях, Никс, опитва да убеди Анжелика да се присъедини към тях в работата, защото смята, че тя има силата да стане единственият ловец-жена. Докато Анжелика се чуди, Танатос се появяват в училището й. Никс и другият ловец, Рейн, се бият за загубена кауза. Докато съучениците й молят на Танатос, а ловците търпят поражения, желанието на Анжелика да помогне се събужда. Тя се превръща в единствената жена-ловец в земите на Аркадия, позната още като "Яйцето на Кралицата". |
|
perla333
Брой мнения : 80 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Neo Angelique Abyss Пет Апр 22, 2011 8:47 pm#2 | |
| Друго любимо мое аниме. Нарежда ми се в ТОП 5. Много ми хареса историята, а края и ме натъжи, и ме зарадва. Надявах се на любовна история между Анжелика и Рейн, нооо в самото аниме няма любовна история въобще. Което в никакъв случай не е минус, при положение, че всичко беше толков интересно. И арта е много красив. Препоръчвам анимето на всички : : |
|
arhangel_gebriel
Брой мнения : 94 Зодия : Везни Местожителство : софия | Заглавие: Re: Neo Angelique Abyss Нед Юни 12, 2011 1:04 am#3 | |
| |
|
mysterious girl
Брой мнения : 42 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Neo Angelique Abyss Вто Ное 22, 2011 4:21 pm#4 | |
| Звучи интересно! Дано да го има с български субтитри. :D |
|
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Neo Angelique Abyss Вто Ное 22, 2011 5:07 pm#5 | |
| - mysterious girl написа:
- Звучи интересно! Дано да го има с български субтитри. :D
Има го с БГ субс - [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
Izida
Брой мнения : 14 Зодия : Овен Местожителство : Among the stars | Заглавие: Re: Neo Angelique Abyss Сря Фев 22, 2012 2:41 pm#6 | |
| Едно от първите анимета, които съзнателно гледах като "анимета" . То като цяло има страшно много части, аз така и не изгледах всички, но и на тях ще им дойде редът :P . |
|
veskuuuuu
Брой мнения : 75 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Neo Angelique Abyss Нед Фев 02, 2014 3:54 pm#7 | |
| |
|
| Заглавие: Re: Neo Angelique Abyss #8 | |
| |
|