bibinka
Брой мнения : 120 Зодия : Телец Местожителство : Vidin | Заглавие: Кръв / Blood+ Нед Мар 06, 2011 2:27 pm#1 | |
| ## Жанр : Романс, Драма, Трагедия, Екшън, Фехтовки, Вампири ## Повече информация : AniDB.Info ## Описание : Това е историята на "обикновено" момиче на име Saya. Тя ходи на училище, спортува и има приятели като всички останали, но няма никакви спомени за миналото си! Знае само че е осиновена от мъж преживял войната във Виетнам, който за нея е бащата който никога не е имала. Заедно с двамата си братя и баща си живеят спокоен и нормален живот, но това свършва с гръм и трясък. В неочакван момент тя се сблъсква с огромно създание - вампир, който убива неин учител. Тогава се появява мъж на име Haji, който е наполовина човек и на половина вампир, той и казва че трябва да се пробуди и да посрещне съдбата си. |
|
krasi9mir
Брой мнения : 64 | Заглавие: Re: Кръв / Blood+ Пет Апр 08, 2011 1:43 pm#2 | |
| Страхотен сериал. Гледах го преди време, беше ми интересен. |
|
DannyRei
Брой мнения : 64 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Кръв / Blood+ Съб Май 28, 2011 1:10 pm#3 | |
| Дам, анимето беше супер, но филма направо съсипа всичко ... |
|
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Кръв / Blood+ Пет Юни 10, 2011 9:53 pm#4 | |
| Ами опитах се да го гледам, ама си останах с опита. Не ме грабна. |
|
arhangel_gebriel
Брой мнения : 94 Зодия : Везни Местожителство : софия | Заглавие: Re: Кръв / Blood+ Пон Юни 13, 2011 9:41 am#5 | |
| Много ми хареса това аниме,а филма е пълна боза. |
|
Izida
Брой мнения : 14 Зодия : Овен Местожителство : Among the stars | Заглавие: Re: Кръв / Blood+ Сря Фев 22, 2012 2:41 pm#6 | |
| Изгледах го с малко зор, но не беше лошо. Така и не съм гледала филма все още. |
|
| Заглавие: Re: Кръв / Blood+ #7 | |
| |
|