|
| Паранормално явление ли е връзката между близнаците? | |
| Автор | Съобщение |
---|
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Паранормално явление ли е връзката между близнаците? Пет Апр 01, 2011 7:09 am#1 | |
| Животът на близнаците е наистина уникален, още повече щом заговорим за едноячните. Те са резултат вследствие оплождането и делението на една яйцеклетка, докато двуячните – на две. При първите, приликите са винаги големи като и полът е един и същ, а при вторите – може да са не само различни помежду си, но и да са от различен пол. Любопитното е, че и при едните, и при другите връзките са неразривни до толкова, че могат да изпитват и да чувстват едно и също нещо едновременно. Тази връзка е толкова уникална, че на моменти са регистрирани странни случаи и бихме могли да определим близнаците като едно паранормално явление. И за да не бъдем голословни, веднага ще ви приведем няколко примера, с които да се убедите в това. Първият се случва в далечната 1948 година, когато Алис Лам, както си стои вкъщи в Спрингфийлд, Илинойс, внезапно усеща изключително силен удар в тялото си и изхвърчава от стола си. Жената изпитва адски болки, след което следва и шок. В същото време на 110 километра от нея се случва инцидент със еднояйчната й близначка Даян, която е в дерайлиращ влак и в определения момент е изхвръкнала от единия до другия край на вагона. Впоследствие се оказва, че и Алис, и Даян имат по две счупени ребра, по абсолютно един и същ начин от лявата страна, като дори сътресението на мозъка също се повтаря.Друг зловещ случай е този с близначките Пег и Хелън. Първата загива по време на автомобилна катастрофа на път за болницата и причината е пронизалият я волан в гръдния кош, докато в момента на инцидента другата изпитва същото, събуждайки се с ужасяващи от болка писъци. Веднага е извикана линейка, но и Хелън умира на път за болницата.От конкретните два случая се разбира ясно, че връзката между близнаците не е случайна и затова можем да я определим именно като убийствена. |
| | | al1ce
Брой мнения : 2073 Зодия : Дева Герой Име: Рейвън Хейли Раса: вампир | Заглавие: Re: Паранормално явление ли е връзката между близнаците? Нед Май 01, 2011 6:19 pm#2 | |
| Чела съм много истории за близнаци .. четох че те също така могат да усещаш емоциите на другия все едно те ги преживяват .. много интересно |
| | | Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Паранормално явление ли е връзката между близнаците? Съб Юни 25, 2011 7:54 am#3 | |
| Няма как да са свързани чак толкова от емоционална или физическа гледна точка, че да може да се обясни това нещо. Има капчица паранормалност тук, което е още едно доказателство, че свърхестественото съществува. |
| | | Phury
Брой мнения : 528 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Паранормално явление ли е връзката между близнаците? Вто Авг 23, 2011 11:50 am#4 | |
| Идея нямам,ама е странно да усещаш емоциите на някой друг. При секса ще е странно. Примерно единия си спи с жена си,а другия на важна конференция,пред него милион хора и той така де... |
| | | Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Паранормално явление ли е връзката между близнаците? Чет Авг 25, 2011 1:31 pm#5 | |
| Е, предполагам, че става въпрос за усещане на по-силни емоции. Не мисля, че някой човек може да усети кога друг човек прави секс. |
| | | gold_baby
Брой мнения : 1104 Зодия : Водолей Местожителство : София | Заглавие: Re: Паранормално явление ли е връзката между близнаците? Пет Дек 23, 2011 12:24 am#6 | |
| Чела съм за такива неща, но не мисля, че е паранормална : |
| | | immortal_kiss1991
Брой мнения : 397 Зодия : Лъв Местожителство : Копривщица | Заглавие: Re: Паранормално явление ли е връзката между близнаците? Нед Яну 22, 2012 6:01 pm#7 | |
| Ами честно казано, не знам. Със сигурност има някаква връзка, но дали е паранормално явление .... |
| | | Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Паранормално явление ли е връзката между близнаците? Пет Май 04, 2012 4:27 pm#8 | |
| Според мен имат паранормална връзка. А и, все пак, не на всеки се случва да роди близнаци, случва се по-рядко в сравнение с другите. Това може би ги прави не само уникални, но и свързани помежду си, все пак са близнаци - колкото и да казват, че са различни, винаги имат по нещо еднакво в себе си, като не броим физическата прилика. Не знам дали някой ще ми схване логиката, но поне опитах |
| | | | Заглавие: Re: Паранормално явление ли е връзката между близнаците? #9 | |
| |
| | | | Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
|
|