|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Първият път Вто Апр 26, 2011 7:01 pm#1 | |
| Кога за първи път правихте секс? Как беше...? |
|
| |
Blue.Star
Брой мнения : 59 Зодия : Стрелец | Заглавие: Re: Първият път Сря Апр 27, 2011 12:48 pm#2 | |
| за себе си няма да говоря ( понеже няма нищо за казване ) но имам да задам един въпрос : абе според вас нормално ли е момиче на 12/13 г. ( не съм сиг на колко г. беше приятелката ми ) да го прави 4 пъти на ден !!!! o.O аз направо се стресирах като ми го съобщи !! :guytu*: |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Първият път Сря Апр 27, 2011 2:30 pm#3 | |
| Ми според мен не е нормално момиче на 12/13 въобще да прави секс, камо ли по 4 пъти на ден. В днешно време децата много бързат да пораснат и не оценяват детските си години. За бога, аз когато бях на 12/13, преди тоооолкова много време хД, все още си играех с кукли и не знаех кво е думата секс (е, добре де, знаех). Въпроса е, че според мен няма нищо нормално в това да правиш секс на 12/13 или 14 или 15, в това няма нищо похвално, защото повечето го правят, за да се похвалят. А друг въпрос е дали половината от тези, които се хвалят наистина са го направили. Секса трябва да е нещо лично, нещо което е само между теб и твоят партьор, не да го разгласяваш на всички "Ей, тая я *** снощи" нищо че е на 13 и даже няма женствени форми все още. Сигурно на повечето ще ви се стори, че говоря като някоя 70 годишна бабка, но това е моето мнение и съм готова да го защитавам хД |
|
| |
Blue.Star
Брой мнения : 59 Зодия : Стрелец | Заглавие: Re: Първият път Чет Апр 28, 2011 11:48 am#4 | |
| не, не ми се струва и аз съм на същото мнение нищо че съм на 14 :D |
|
| |
pearl
Брой мнения : 79 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Първият път Чет Апр 28, 2011 12:27 pm#5 | |
| Sweet Nightmare напълно съм съгласна с твоето мноние. Просто тази възраст изобщо не е за секс. Та ти тогава изобщо не знаеш какво искаш, постояно си объркан от всички тези хормони и промени в тялото ти... Та на тях дори цикълът им все още може да не е дошъл. А и не мисля, че само секса е проблема на 12/13 годишните. Ами всичкия алкохол и цигарите? Почват да се наливат на тази възраст и след 5 години вече не могат да изпият и 50гр, защото оргънизмът им е почнал вече да се уврежда от него.
Не знам. Според мен за всяко нещо си има възраст. Не мога да определя колко е за секса, но мисля че под 17/18 не е много добре. |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Първият път Съб Апр 30, 2011 8:38 am#6 | |
| Лили, и аз съм съгласна с теб... Напълно неприемливо е... Просто не мога да си прадставя как бих реагила, ако дъщеря ми ми съобщи, че не е девствена на 12... :-x:
Иначе малко и по темата - първият ми път беше на 17... Как беше ли? Много труден въпрос... При всеки е различно... Лично при мен беше много приятно... |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Първият път Пет Юни 10, 2011 10:41 pm#7 | |
| Първият ми път беше на 17.
А отностно това за 12/13 годишните, ами аз пиша отвреме на време статии за това, но в друг форум. Ако искате мога и тук да публикувам за да видите за какво иде реч. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Първият път Съб Юни 11, 2011 5:35 pm#8 | |
| |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Първият път Съб Юни 11, 2011 6:48 pm#9 | |
| И аз... Ще ми е интересно да прочета някоя такава статия... |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Първият път Съб Юни 11, 2011 6:52 pm#10 | |
| - Sweet Nightmare написа:
- ДОбра идея. Аз съм "ЗА"
Добре, ще си публикувам материала, обаче има един проблем. Ще съм ти благодарна, ако ми кажеш в кой точно раздел да публикувам нещата си. Не се води фин-фик или роман. Помощ :D |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Първият път Съб Юни 11, 2011 7:11 pm#11 | |
| Сега направих раздел в лично творчество. Там ги пусни |
|
| |
Скрапчо
Брой мнения : 28 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Първият път Чет Авг 11, 2011 3:28 pm#12 | |
| Срам несрам на 15... човещинка и хормони... кво да правиш |
|
| |
black_raven
Брой мнения : 136 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Първият път Чет Авг 11, 2011 4:14 pm#13 | |
| Преди няколко години беше. Сравнително късно, но може би за добро. Според моите стандарти беше възможно най-добрият първи път. От много време вече не съм с въпросния човек, но не мога да му отрека, че се постара всичко да е както трябва. |
|
| |
Phury
Брой мнения : 528 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Първият път Вто Авг 23, 2011 12:13 pm#14 | |
| На 15-16 да съм бил. А това за 12-13,топа един секс правят... То не разбрало на 12-13 дали го сърби или го боли решило да прави секс! |
|
| |
bobby94
Брой мнения : 13 Зодия : Дева Местожителство : София Герой Име: Остин Бенетс Раса: Човек | Заглавие: Re: Първият път Нед Юли 29, 2012 4:33 am#15 | |
| На 15... Лошото беше, че с това момиче дори не се познавахме лично. Запознахме се от един сайт. Абе какво да ви кажа: хормони и не мислих. |
|
| |
| Заглавие: Re: Първият път #16 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |