|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Влюбчиви ли сте? Съб Апр 30, 2011 10:39 pm#1 | |
| Лесно ли се влюбвате? Оставате ли разочаровани и отчайвате ли се за това? |
|
| |
Nightshade
Брой мнения : 246 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Влюбчиви ли сте? Вто Юни 14, 2011 2:15 pm#2 | |
| Ооо да, много съм влюбчива и доста често оставам разочарована, че не са отвърнали на чувствата ми. Но все пак хората са казали "Всяко зло за добро" |
|
| |
black_raven
Брой мнения : 136 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Влюбчиви ли сте? Вто Юни 14, 2011 4:58 pm#3 | |
| Навремето - да. Сега съм станала Ледената кралица и рядко допускам кякого достатъчно близо. Понякога сама си се ядосвам за това, но пък си спестяваш много нерви. |
|
| |
Chocolate
Брой мнения : 517 Зодия : Лъв | |
| |
grum4o
Брой мнения : 66 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Влюбчиви ли сте? Пон Юни 20, 2011 8:54 pm#5 | |
| |
|
| |
Phury
Брой мнения : 528 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Влюбчиви ли сте? Вто Авг 23, 2011 12:25 pm#6 | |
| Понякога не понякога да,зависи колко ме привлича момичето. |
|
| |
wicked_chick
Брой мнения : 275 Зодия : Овен | Заглавие: Re: Влюбчиви ли сте? Сря Сеп 21, 2011 6:19 am#7 | |
| |
|
| |
xrisinkaa
Брой мнения : 17 Зодия : Овен | Заглавие: Re: Влюбчиви ли сте? Сря Ное 02, 2011 11:21 am#8 | |
| влюбчива съм, но намерих човека, с кого искам да бъда |
|
| |
immortal_kiss1991
Брой мнения : 397 Зодия : Лъв Местожителство : Копривщица | Заглавие: Re: Влюбчиви ли сте? Пет Яну 20, 2012 10:28 am#9 | |
| |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Влюбчиви ли сте? Пет Юни 08, 2012 6:12 am#10 | |
| - Nightshade написа:
- Ооо да, много съм влюбчива и доста често оставам разочарована, че не са отвърнали на чувствата ми. Но все пак хората са казали "Всяко зло за добро"
- black_raven написа:
- Навремето - да. Сега съм станала Ледената кралица и рядко допускам кякого достатъчно близо. Понякога сама си се ядосвам за това, но пък си спестяваш много нерви.
Аз съм нещо средно... Много лесно се привързвам/влюбвам към/в даден човек, но, колкото и да силни чувствата ми, не го допускам твърде дълбоко, за да не страдам... |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Влюбчиви ли сте? Съб Юни 09, 2012 11:43 am#11 | |
| О, не. Опеделено не се влюбвам лесно, а направя ли го, после трудно се разлюбвам |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Влюбчиви ли сте? Сря Юли 18, 2012 2:13 pm#12 | |
| Аз съм много влюбчива, страшно много и това е лошо хД |
|
| |
Christina.
Брой мнения : 559 Зодия : Риби Местожителство : Пловдив | Заглавие: Re: Влюбчиви ли сте? Чет Юли 19, 2012 5:15 am#13 | |
| Амии, не. И това е добре. |
|
| |
larka
Брой мнения : 12 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Влюбчиви ли сте? Нед Май 26, 2013 2:27 pm#14 | |
| Изобщо не съм. За да си харесам някого, трябва да ме привлече интелектуално и душевно. А това става рядко. |
|
| |
penka1234
Брой мнения : 1561 Зодия : Козирог Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Влюбчиви ли сте? Нед Май 26, 2013 4:33 pm#15 | |
| Ами не,но вече съм намерила човека за себе си. |
|
| |
| Заглавие: Re: Влюбчиви ли сте? #16 | |
| |
|
| |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
|