| С кого искате да попаднете на самотен остров? | |
|
Автор | Съобщение |
---|
al1ce
Брой мнения : 2073 Зодия : Дева Герой Име: Рейвън Хейли Раса: вампир | Заглавие: С кого искате да попаднете на самотен остров? Чет Май 05, 2011 9:28 am#1 | |
| Определено Иън Сомърхолдър .. А вие ? |
|
| |
Teen Obsession
Брой мнения : 536 Зодия : Дева Местожителство : Интернет пространството | Заглавие: Re: С кого искате да попаднете на самотен остров? Пон Юни 06, 2011 5:51 pm#2 | |
| Е, аз не с Иън, но на Нина няма да откажа хД
Може би някой любим човек |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: С кого искате да попаднете на самотен остров? Пон Юни 06, 2011 6:41 pm#3 | |
| |
|
| |
????
| Заглавие: Re: С кого искате да попаднете на самотен остров? Чет Юли 14, 2011 5:19 am#4 | |
| |
|
| |
Phury
Брой мнения : 528 Зодия : Рак | Заглавие: Re: С кого искате да попаднете на самотен остров? Вто Авг 23, 2011 11:24 am#5 | |
| Александра Амбросия или Адриана Лима,ама може и с Бони Бо. |
|
| |
????
| Заглавие: Re: С кого искате да попаднете на самотен остров? Вто Сеп 20, 2011 7:54 am#6 | |
| Със сестра ми, много обичам да я дразня. ХИХИ |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: С кого искате да попаднете на самотен остров? Пет Окт 28, 2011 7:30 am#7 | |
| Хммм, някой желаещ да дойде с мен? Шегувам се, може бии с някой специален човек (wasntme) а и с компютъра хД |
|
| |
????
| Заглавие: Re: С кого искате да попаднете на самотен остров? Пет Окт 28, 2011 8:13 am#8 | |
| Може би някой любим човек, компютъра определено и Bernardo Velasco. |
|
| |
gold_baby
Брой мнения : 1104 Зодия : Водолей Местожителство : София | Заглавие: Re: С кого искате да попаднете на самотен остров? Чет Дек 15, 2011 10:20 pm#9 | |
| Охх охх ми не знам. С компютъра ми и с любимия ми човек :big hug: |
|
| |
Todomodo
Брой мнения : 50 | Заглавие: Re: С кого искате да попаднете на самотен остров? Пет Мар 30, 2012 8:42 am#10 | |
| |
|
| |
diana633
Брой мнения : 42 Зодия : Везни | Заглавие: Re: С кого искате да попаднете на самотен остров? Сря Авг 15, 2012 7:12 pm#11 | |
| С някой който може да оцелее на този остров. |
|
| |
Lady_Winchester
Брой мнения : 58 Зодия : Близнаци Местожителство : Beyond the Darkness | Заглавие: Re: С кого искате да попаднете на самотен остров? Съб Сеп 08, 2012 10:37 am#12 | |
| С Братството на черния кинжал... |
|
| |
SunshineRainbow
Брой мнения : 685 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: С кого искате да попаднете на самотен остров? Нед Окт 28, 2012 1:11 am#13 | |
| С някой забавен човек, та ако не ни открият, поне да не ни е тъжно, докато умираме от глад. |
|
| |
Rositta
Брой мнения : 1025 Зодия : Близнаци Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш... Герой Име: Пейн Раса: Вампир | Заглавие: Re: С кого искате да попаднете на самотен остров? Съб Авг 03, 2013 12:39 pm#14 | |
| - Lady_Winchester написа:
- С Братството на черния кинжал...
Ооо да и аз ;д |
|
| |
repichka
Брой мнения : 130 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: С кого искате да попаднете на самотен остров? Пет Юли 25, 2014 5:40 pm#15 | |
| С Николай Мартинов от Сървайвър. Толкова е способен, че ще ми вдигне палат от кал, камъни и дървета. Ще ме гледа като писано яйце. Така бих имала по-големи шансове да оцелея. Мога да кажа и с кого не искам да попадам на самотен остров - канибали! |
|
| |
Evitta
Брой мнения : 202 Зодия : Телец | Заглавие: Re: С кого искате да попаднете на самотен остров? Съб Юли 26, 2014 12:03 pm#16 | |
| - SunshineRainbow написа:
- С някой забавен човек, та ако не ни открият, поне да не ни е тъжно, докато умираме от глад.
+1 |
|
| |
evil
Брой мнения : 45 Зодия : Риби Местожителство : В света на книгите. | Заглавие: Re: С кого искате да попаднете на самотен остров? Сря Юли 30, 2014 9:29 pm#17 | |
| С някой добре загорял мъжки екземпляр може би някой като Джеси Павелка и цяяяяяяяяяяяял тон книги. |
|
| |
| Заглавие: Re: С кого искате да попаднете на самотен остров? #18 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |