|
Пробвали ли сте? | Да, харесва ми | | 57% | [ 8 ] | Да, но не бих повторил/а | | 0% | [ 0 ] | Не, не съм пробвал/а, но ми се иска | | 29% | [ 4 ] | Не съм пробвал/а | | 14% | [ 2 ] |
| Общо гласове : 14 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Секс под душа Пет Май 13, 2011 11:07 am#1 | |
| Една доста интересна тема придружена с анкетка... :: Нека да разберем и вашето мнение. А ето и мнението на хората в интернет:Звучи като добра изненада, но не винаги е такава. За някои хора къпането си е доста личен и интимен процес и не обичат да го съчeтават с други дейности, били те и най-горещите. Ето ви няколко причини защо не трябва да изненадвате парньорът/ката, докато се къпе.
Лично пространство. Както казахме, това не на всички им е приятно. Ако тя точно сега е решила да си обръсне краката, а вие й се тръснете из отзад, няма да й е много приятно.
Хигиена. Каквото да правите и да струвате, никой от вас няма да излезе от тази баня достатъчно чист.
Бактерии. Точно така – прекалената влажност в областта на гениталиите може да доведе до възпаление и за двете страни.
Риск от забременяване. Хайде сега пробвайте да сложите презерватив, докато върху вас тече вода. Трудно, а? Дори да успеете, почти сигурно е, че ще се изхлузи заради влагата.
Травми. Ако не знаете, да ви кажем – в банята е хлъзгаво, при това доста. Като нищо можете да паднете, докато се опитвате да запазите баланс.
Голямото шоу. Има двойки, които това не ги притеснява, но имайте предвид, че, ако се отдадете на ласки в банята, съседите ще чуят почти всичко.
За финал – не се отказвайте така лесно. Всичко зависи най-вече какво обичате да правите с половинката си. Може да си вземете душ двамата специално, заради настина мокрото изживяване, което ще последва. Така ще избегнете рисковия елемнт с изненадата и ще си спестите тревогите дали хигиената е на ниво. Що се отнася до съседите, не се тревожете – те са чували и по-страшни работи. Източник: Интернет А сега и моето мнение: Изживяването е страхотно... А и хубавото на моята баня е, че е малка и риска от травми е минимален... :-p: |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Секс под душа Пет Юни 03, 2011 3:45 pm#2 | |
| Не съм пробвала, но защо не. Трябва да се пробва от всичко |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Секс под душа Пет Юни 03, 2011 5:42 pm#3 | |
| Ами аз гласувах с не съм пробвала но ми се иска.
*гледа невинно*
Какво, сега всички сме хора, на всеки му се искат разни неща. Но с правилния човек разбира се. .... |
|
| |
nedialka
Брой мнения : 75 Зодия : Рак Местожителство : Бургас | Заглавие: Re: Секс под душа Чет Юни 30, 2011 12:44 pm#4 | |
| УаУууу,аз ОБОЖАВАМ,да се заиграваме с половинката в банята. Страшно забавно,възбуждащо и палаво е.......
съвет:Пробвайте :-O: |
|
| |
Скрапчо
Брой мнения : 28 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Секс под душа Чет Авг 11, 2011 3:25 pm#5 | |
| Чат пат ми влиза вода в очите иначе е идеално |
|
| |
black_raven
Брой мнения : 136 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Секс под душа Чет Авг 11, 2011 4:17 pm#6 | |
| Все още не, но бих пробвала. |
|
| |
Phury
Брой мнения : 528 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Секс под душа Вто Авг 23, 2011 12:05 pm#7 | |
| Бива си го определено носи ново усещане. Ама е хубаво да има къде да се хванеш,но да не изкъртиш нещо. |
|
| |
penka1234
Брой мнения : 1561 Зодия : Козирог Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Секс под душа Нед Авг 04, 2013 5:32 pm#8 | |
| |
|
| |
vile70o0o0_13
Брой мнения : 657 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Секс под душа Съб Авг 17, 2013 2:35 pm#9 | |
| |
|
| |
Medi
Брой мнения : 691 Зодия : Рак Местожителство : Yakoruda, Blagoevgrad,Bylgaria Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Секс под душа Съб Авг 17, 2013 5:25 pm#10 | |
| готино е |
|
| |
Джо Мондюр
Брой мнения : 162 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Секс под душа Съб Авг 17, 2013 7:32 pm#11 | |
| Мдам и това за презерватива не е вярно! Ние имаме вана мням |
|
| |
Streamers_98
Брой мнения : 93 Зодия : Стрелец Герой Име: N. (Ен) (прякор Мента, Менте (фр). ) Раса: Хибрид между демон и магьосник | Заглавие: Re: Секс под душа Пон Окт 14, 2013 2:31 pm#12 | |
| Казват, че водата успокоява и ни предразполага. Най-вече при анален. Аз бих опитала. |
|
| |
| Заглавие: Re: Секс под душа #13 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |