| Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief / Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии (2010) | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief / Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии (2010) Нед Сеп 12, 2010 11:02 pm#1 | |
| ## Режисьор : Крис Кълъмбъс ## В ролите : Логан Лърман, Пиърс Броснан, Брандън Т. Джаксън, Александра Дадарио, Шон Бийн, Катрин Кийнър, Ума Търман, Кевин Маккид, Стив Кугън, Мария Олсън, Росарио Доусън ## Държава : САЩ, Канада ## Година : 2010 ## Времетраене : 119 Минути ## Резюме : Младо момче на име Пърси Джаксън (Логан Лърман) открива, че е полубог, син на Посейдон (Кевин Маккид). Младежът предприема пътешествие в Америка заедно с приятелите си Анабет (Александра Дадарио), която също е полубог и Гровър (Брандън Джаксън) който е сатир. Целта на Пърси е да спаси майка си (Катрин Кийнър), да върне на Зевс (Шон Бийн) неговата открадната гръмотевица и да предотврати война между боговете. Филмът е режисиран от създателя на първите два филма от поредиците „Сам вкъщи”, „Хари Потър” и култовия „Мисис Даутфайър”. Изтегли |
|
| |
moon beauty
Брой мнения : 31 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief / Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии (2010) Съб Мар 19, 2011 5:01 pm#2 | |
| О,мога да го гледам отново и отново,страхотен е ,ако не сте го гледали гледайте го! : |
|
| |
pearl
Брой мнения : 79 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief / Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии (2010) Пон Апр 11, 2011 11:27 am#3 | |
| Филма по принцип става, ако не се заслушаш и замислиш прекалено много в него. Просто това си е навик на американците винаги да объркват и преплитат римска и гръцка митология, което е малко дразнещо. Книжките не съм ги чела, затова не мога да ги сравня с филма. Бих могла все пак да изгледам и втора част ако има. |
|
| |
poli
Брой мнения : 175 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief / Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии (2010) Нед Юли 03, 2011 8:27 pm#4 | |
| Доре, че първо гледах филма, а после прочетох книгата. Ако го бях направила в обратен ред, щях да бъда доста разочарована. Но в моят случай мога да кажа: става. Знае ли се дали ще има продължение, или и тази поредица ще я зарежат, като Ерагон? |
|
| |
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief / Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии (2010) Пон Сеп 19, 2011 2:43 pm#5 | |
| Филма много ми хареса за разлика от книгата. Тя ми беше доста скучна - чела съм само първа и това е мое лично мнение, никой фен на книгите да не се обижда. Преди бях чела, че уж ще има втори филм, но не виждам никакви новини. |
|
| |
antoan
Брой мнения : 44 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief / Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии (2010) Нед Ное 06, 2011 1:34 pm#6 | |
| Харесвам историите за древногръцките Богове- филм или книга няма значение.А този определено ми допадна. |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief / Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии (2010) Вто Май 01, 2012 2:57 pm#7 | |
| Много ми хареса. С нетърпение очаквам другите части.. |
|
| |
eleos
Брой мнения : 67 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief / Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии (2010) Вто Окт 16, 2012 3:43 pm#8 | |
| Гледах го, хареса ми. Прочетох книгата и вече не ми харесваше толкова. |
|
| |
SunshineRainbow
Брой мнения : 685 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief / Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии (2010) Вто Окт 16, 2012 5:23 pm#9 | |
| Гледала съм го 2-3 пъти, сладурско филмче е. Супер е с купа гризинки или пуканки ! |
|
| |
| Заглавие: Re: Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief / Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии (2010) #10 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
|
|
|