Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown
Герой Име: James Cooper Раса: Човек
Заглавие: Identity Thief/Самоличност на аванта (2013) Нед Мар 03, 2013 7:07 am#1
Режисьор: Сет Гордан
В ролите: Джеийсън Бейтман, Аманда Пийт, Мелиса Макартни, Джон Фавро и др.
Държава : САЩ
Година : 2013
Времетраене: 111 минути
Жанр : Комедия, Криминален
Резюме: Джейсън Бейтман от “Шефове гадняри“ и Мелиса Маккарти от “Шаферки“ са част от актьорския състав на “Крадец на самоличност“ - комедия с много звезди, в която обикновен човек е тласнат към екстремни мерки, за да изчисти името си. След като самоличността му е открадната, той е заплашен да изгуби всичко и открива колко лесно е да полудееш в опитите си да уредиш лош кредит.
Достъпът до неограничени средства дават възможност на Даяна /Маккарти/ да живее в околностите на Маями, където кралицата на пазаруването си купува всичко, каквото й се прииска. Има само един проблем: на документите, които използва, за да финансира тези си капризи, пише “Санди Бигълоу Патерсън“ и принадлежат на счетоводителя Санди /Бейтман/, който живее в другия край на страната.
Истинският Санди Бигълоу има само седмица да открие измамницата, преди светът му да се срине, и той се отправя на юг, за да се изправи срещу жената, получила пълен достъп до живота му. Докато се опитва да я накара да пропътува двете хиляди мили до Денвър чрез подкупи, умилкване и подлъгване, тази лесна мишена открива колко е трудно да си върнеш обратно името.
IMDB: Линк към IMDB
Download
Trailer:
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България
Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон
Заглавие: Re: Identity Thief/Самоличност на аванта (2013) Пет Апр 26, 2013 5:51 pm#2
Казаха ми, че е много хубав филм. Аз все още не съм го гледала, но скоро мисля да го направя.