| Възраждането на Атлантида - Алиса Дей | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Възраждането на Атлантида - Алиса Дей Вто Ное 15, 2011 10:14 am#1 | |
| Все още няма обявена дата на излизанеЕдинадесет хиляди години по-рано, преди моретата да погълнат атлантите, Посейдон възлага на няколко избрани воини да служат като защитници на хората в новия свят. Има само едно правило – беше им забранено да ги желаят. Но правилата са измислени, за да бъдат нарушавани… Когато тя го призовава… Райли Доусън е много повече от предана социална работничка във Вирджиния Бийч. Тя е дарена с мисловна връзка, до която единствено атлантите са имали достъп в продължение на хиляди години. Фактът, че е „емпат”, вероятно обяснява нейната изпълнена с копнеж близост с мътните вълни на океана, убежището, което сякаш й осигуряват и сексуалните импулси, които изглежда се излъчват от дълбините му… Той идва. Конлан, върховният принц на Атлантида, излиза на повърхността с мисия, да върне откраднатия тризъбец на Посейдон. Но нещо друго го завладява - интимните емоции – и желания – на един човек. Неустоимо привлечен от тайнствената красавица, Конлан скоро споделя с нея повече от своите мисли. Но в разгара на битката за възвръщането на силата на Посейдон, колко дълго може забранената любов да продължи между две различни души от два различни свята? |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Възраждането на Атлантида - Алиса Дей Вто Ное 15, 2011 11:07 am#2 | |
| Нямам търпение вече книгата ще е страхотна. |
|
| |
rim17
Брой мнения : 69 Зодия : Овен | Заглавие: Re: Възраждането на Атлантида - Алиса Дей Пет Ное 25, 2011 6:56 pm#3 | |
| Резюмето ми възбуди любопитството. Определено бих я прочела. |
|
| |
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Възраждането на Атлантида - Алиса Дей Вто Дек 06, 2011 3:33 pm#4 | |
| Изглежда много интересна. |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Възраждането на Атлантида - Алиса Дей Вто Дек 06, 2011 8:22 pm#5 | |
| Странното е, че и на мен тази книга ми е много интересна. Тоест, се чудя какво ли представлява. Резюмето и корицата са добри, но дали и съдържанието е също на ниво... |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Възраждането на Атлантида - Алиса Дей Пон Дек 12, 2011 10:13 pm#6 | |
| Днес случайно и съвсем невинно се отбих в една книжарница, за да видя какво ново има. Видях книгата какво предствлява. Очаквах да е в по-голям формат, но тя е с размерите на "Среднощен ловец", демек 10,5х16,8 см. 12,00 лв. Единственото, което не ми харесва е размера. Джобен формат дето се вика... |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Възраждането на Атлантида - Алиса Дей Вто Дек 13, 2011 7:18 am#7 | |
| Поредицата е великолепна! В момента я чета на руски език, имам седем книги, електронни, но съм на третата. В никакъв случай не я пропускайте. |
|
| |
pavleto88
Брой мнения : 42 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Възраждането на Атлантида - Алиса Дей Чет Дек 15, 2011 12:16 pm#8 | |
| Имам много високи очаквания за книгата! Вярвам, че ще бъде страхотна и много интересна, бих я чела с голямо удоволствие. |
|
| |
6astlivkata
Брой мнения : 41 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Възраждането на Атлантида - Алиса Дей Сря Яну 04, 2012 2:00 pm#9 | |
| Прочетох книгата за един ден. Хареса ми, беше много интересна и направо се влюбих в Конлан, Аларик и Вен. Страхотни са. Малко наподобява братството и ако сте му фенове ще ви хареса. |
|
| |
Ellie.
Брой мнения : 953 Зодия : Лъв Местожителство : София | |
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Възраждането на Атлантида - Алиса Дей Чет Яну 12, 2012 6:27 am#11 | |
| Оо, книгата е страхотна! Конлан, също като Рот от Братството, нещо не ме впечатли чак толкова, нещо му липсваше. Но пък Райли беше просто страхотна! Отличен жански персонаж, толкова смела, толкова жертвоготовна... Но любимци ми станаха несъмнено Венджънс и Аларик! :love2: Нямам търпение за продължението! |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Възраждането на Атлантида - Алиса Дей Пет Фев 03, 2012 1:10 pm#12 | |
| Аз в момента чета книгата и съм почти накрая. Не бих казала, че останах очарована. Честно казано очаквах нещо повече. Превода беше на ниво, много добър, но съдържанието не ме впечатли с нищо по-особено. Дори бих казала, че главните герои ме дразнят, говоря за Конлан и Райли. Прекалено бързо се влюбиха един в друг, прекалено предвидливо. Също така не ми хареса как двамата винаги знаеха "какво се тай в сърцето на другия" и винаги знаеха как се обичат и че не лъжат. Освен това, главните герои още от първата си среща започнаха да си "изпяват" всичко. С две думи не ми хареса, надявам се другите книги да са по-добри и историята там да е разказана по-добре. Не съм чела друго от Алиса Дей и не знам дали по-принцип пише така или е само в тази книга. А, друго, което не ми хареса. Сексуалните сцени бяха описани брутално. Ще я сравня с Дж. Р. Уорд. Там също има еротични сцени, но са написани по-премерено и въздействащо.
И за разлика от всички, които са влюбени във Вен, аз пък харесвам Аларик. Вен също е пич, но Аларик ми допада повече.
Не искам да развалям удоволствието от четенето ви, прочетете книгата, става за един път, но това си е моето мнение. |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Възраждането на Атлантида - Алиса Дей Пет Фев 03, 2012 5:40 pm#13 | |
| Е, въпрос на вкус. Според мен всеки фен на Братството на черния кинжал би намерил Воините на Атлантида за интересна поредица. Искам само да споделя нещо, Лили. При Братството с мен се случи така, че при прочита на първа книга си казах само "Абе за какво е целия шум? Нищо интересно не видях в тази история". Мина се година и нещо, бях отписала поредицата на Дж.Р. Уорд. После, благодарение на една моя много голяма приятелка, наскоро реших да я продължа. Останах приятно изненадана и очарована от втората книга, а при третата вече станах заклет фен! Казвам всичко това, за да видиш, че понякога първата книга е подвеждаща. А и тя е най-трудната според мен и за писателя, и за читателя. Тепърва се запознаваш със сюжет, герои, история, стил на писане... При Алиса Дей има много обещаващи герои и те ми направиха силно впечатление още в първата книга на поредицата. Конлан и на мен не ми хареса, но за сметка на това Райли несъмнено ме спечели. А във всички воини виждам доста потенциал за страхотни книги вбъдеще. За Аларик напълно разбирам - има с какво да впечатли не по-малко от Вен, затова и двамата са ми любимци. :love2: Просто те съветвам да дадеш шанс на следващите книги, защото по принцип винаги в една поредица втората книга е по-добра от първата, третата - по-добра от втората и така нататък. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Възраждането на Атлантида - Алиса Дей Пет Фев 03, 2012 5:53 pm#14 | |
| Съгласна съм с това, аз също имам любими поредици, от които първата книга не ми е харесвала. Няма да се откажа от нея, ще й дам шанс и се надявам да не остана разочарована. Ще видим какво ще сътвори Вен във втората книга, защото разбрах, че тя ще бъде за него. |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Възраждането на Атлантида - Алиса Дей Пет Фев 03, 2012 6:00 pm#15 | |
| Да, за Вен е. Ето малко полезна информация за по-нетърпеливите. По-долу ще посоча коя книга за кой воин е, маркирам като спойлер, понеже някой може да не иска да знае. - Spoiler:
2. Atlantis Awakened - Венджънс 3. Atlantis Unleashed - Джъстис 4. Atlantis Unmasked - Алексиус 5. Atlantis Redeemed - Бренан 6. Atlantis Betrayed - Кристоф 7. Vampire in Atlantis - Serai (Атлантска принцеса) 8. Heart of Atlantis - Аларик
Информацията е взета от Амазон. |
|
| |
e.stoikova
Брой мнения : 50 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Възраждането на Атлантида - Алиса Дей Чет Фев 16, 2012 9:03 am#16 | |
| Книгата е невероятна, направо пленяваща. Прочетох я на един дъх, айде два. Но няма толкова страхотна книга. Аларик е моя любимец. Конлан,принца и неготовото царствено държание е много забавно. А Куйн войнствена жена, която според мен ще се бори за сърцето на Аларик. Отмъщението на краля, който предпочита жените си глупави хихи, а той ще е следващия оплетен в мрежи. Нямам търпение за следващата книга. Поздравления за издателството, надявам се да продължат да издават и да ни радват. |
|
| |
veskuuuuu
Брой мнения : 75 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Възраждането на Атлантида - Алиса Дей Чет Мар 01, 2012 7:47 pm#17 | |
| преди малко я прочетох и търся втора.страхотна е!колко книги казвате,че е поредицата?кога излиза втора?къде мога да ги намеря,но на английски,ако може? |
|
| |
Todomodo
Брой мнения : 50 | Заглавие: Re: Възраждането на Атлантида - Алиса Дей Чет Мар 29, 2012 9:49 am#18 | |
| Много ми хареса, с удоволствие ще си взема и втората. До колкото разбрах ще излезе края на май, началото на юни. |
|
| |
tania62
Брой мнения : 46 Зодия : Риби | Заглавие: Re: Възраждането на Атлантида - Алиса Дей Чет Юли 19, 2012 1:20 pm#19 | |
| И мен ме плени книгата много и с нетърпение чакам втората.Но от саита на издателството не можеш да научиш нищо. |
|
| |
sortisa
Брой мнения : 19 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Възраждането на Атлантида - Алиса Дей Чет Апр 11, 2013 7:42 am#20 | |
| Влюбих се в книгата и в героите. Дори я прочетох 2 пъти. Първо ме впечатли корицата и после като започнах да я чета не можах да се разделя с нея до края. |
|
| |
dariq
Брой мнения : 15 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Възраждането на Атлантида - Алиса Дей Пет Апр 12, 2013 4:08 pm#21 | |
| И корицата и резюмето всичко ме грабна. Цялата поредица съм убедена че ще е много хубава. |
|
| |
Casi
Брой мнения : 51 Зодия : Овен | Заглавие: Re: Възраждането на Атлантида - Алиса Дей Чет Апр 18, 2013 9:06 am#22 | |
| Страхотна поредица, има потенциал да се нареди до любимите ми заедно с Нощните ловци, Братството и др. И мен Конлан не ми е точно любимец, но виж Вен и Аларик |
|
| |
| Заглавие: Re: Възраждането на Атлантида - Алиса Дей #23 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |