| Пробуждането на Атлантида - Алиса Дей | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Пробуждането на Атлантида - Алиса Дей Пон Окт 15, 2012 6:44 pm#1 | |
| Очаквайте: 26.10.2012гВоините на Посейдон напускат Атлантида с една цел – да спасят света на хората от ужасяващо зло. Техният водач е Вен, който служи като Отмъщението на краля, избран по рождено право и доказал се в битка. Никой не може да го победи… освен може би една необикновена човешка жена. ВОИНЪТ... Чувството за дълг изпълва мислите на Вен. Той трябва да служи като връзка на хората с атлантите във войната ср ещу вамприте. Неговото оръжие е мечът, а не дипломацията. Но когато е на мисия, за да открие Сърцето на нереидата – рубин с безмерна сила – ще му е нужна всяка частица самоконтрол, която притежава, за да устои на силния копнеж към красивата вещица, избрана да работи с него. И ВЕЩИЦАТА… Сърцето на Ерин е изпълнено с желание за мъст. Тя живее единствено за шанса да отмъсти на онези, които са убили семейството й. Сега Ерин ще трябва да се съюзи с легендарния атлантски воин, чието тъмно желание заплашва да срине всички бариери, които е издигнала пред чувствата… и сърцето си. Уловени в капана на променящите се съюзи, колко дълго ще могат Вен и Ерин да устоят на пробудената страст помежу им? Тъмни сили, пазете се: Атлантида се пробуди. |
|
| |
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Пробуждането на Атлантида - Алиса Дей Вто Окт 16, 2012 5:03 am#2 | |
| Ммм, каква свежа корица , добре ми подейства на настроението рано сутрин, очертава се усмихнат ден. С интерес очаквах тази книга, радвам се че скоро ще мога да я прочета. |
|
| |
SunshineRainbow
Брой мнения : 685 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Пробуждането на Атлантида - Алиса Дей Вто Окт 16, 2012 1:02 pm#3 | |
| Започнах първата, но нещо не ми се получи химията. Корицата със сигурност ще привлече много погледи . |
|
| |
sortisa
Брой мнения : 19 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Пробуждането на Атлантида - Алиса Дей Чет Апр 11, 2013 7:34 am#4 | |
| Направо нямам думи.Корицата е без забележки, а книгата е точно по вкуса ми. С нетърпение чакам следващата книга, искам да прочета цялата поредица. Струва си. Формата на книжката също много ми допадна. |
|
| |
dariq
Брой мнения : 15 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Пробуждането на Атлантида - Алиса Дей Пет Апр 12, 2013 4:05 pm#5 | |
| Много ми хареса , направо не я оставих до края. Както се казва четях я на един дъх. |
|
| |
Casi
Брой мнения : 51 Зодия : Овен | Заглавие: Re: Пробуждането на Атлантида - Алиса Дей Чет Апр 18, 2013 9:09 am#6 | |
| Историята на Вен беше страхотна, изобщо не останах разочарована. Сега съм в очакване на следащите и точа лиги по Аларик и вече и по Джъстис ПС: Надявам се само от издателството да забързат малко с издаването на поредицата |
|
| |
teddyberry
Брой мнения : 14 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Пробуждането на Атлантида - Алиса Дей Чет Май 16, 2013 12:04 pm#7 | |
| Уникална корица просто. На човек му потичат лигите направо Вен е невероятен, но няма друг като Аларик |
|
| |
vasilena_petkova
Брой мнения : 16 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Пробуждането на Атлантида - Алиса Дей Сря Ное 27, 2013 10:26 pm#8 | |
| Книга та е много хубава и като сюжет и като корица.Няма да съжалявате ако я прочетете. |
|
| |
renesme_cullen
Брой мнения : 476 Зодия : Близнаци Местожителство : Сеул, Южна Корея | Заглавие: Re: Пробуждането на Атлантида - Алиса Дей Чет Ное 28, 2013 7:35 pm#9 | |
| Още не съм я дочела, но ми допада. Корицата е страшна! |
|
| |
Viktoriq
Брой мнения : 38 Зодия : Стрелец | Заглавие: Re: Пробуждането на Атлантида - Алиса Дей Чет Ное 28, 2013 10:40 pm#10 | |
| На мен ми хареса, четох я отдавна, още когато излезе, съвсем в стилистиката на добрите паранормални романи, финала беше уникален, оттогава нямам търпение да разбера какво ще се случи с Джъстис! |
|
| |
| Заглавие: Re: Пробуждането на Атлантида - Алиса Дей #11 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |