| Спечелете "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" на Алиса Дей | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Спечелете "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" на Алиса Дей Сря Окт 16, 2013 4:07 pm#1 | |
| - Анотация:
Непокорни сърца в Атлантида
Когато става дума за шейпшифтъри, кой ли може да устои...
За да подсигури изградените съюзи във войната срещу вампирите, атлантският воин Бастиян е изпратен да преговаря със шейпшифтърите, защото навремето е спасил една от тях – Кат. Той не може да си спомни как тя успява да разтърси света му, но все още му въздейства по същия начин. Кат е наполовина шейпшифтър, наполовина човек и сякаш е създадена, за да привлича неприятности и... вниманието на Бастиян. Но ще й разреши ли Посейдон да плени сърцето на воина?
Жената на шейпшифтъра
Дали се трансформира под синята луна, или броди по улиците, шейпшифтърът оживява, за да изпълни най-смелите фантазии в тази съблазнителна новела... Мари, първата девица на Богинята на Нереидите заминава за Флорида, за да посети брат си Бастиян и съпругата му Кат. Така тя среща, Итън, aлфа водача на прайд пантери. Итън скоро разбира, че Мари е предопределена за него. Между двамата се създава моментална връзка, и когато са изправени пред убиец, който заплашва да разруши прайда могат да разчитат само един на друг, за да го спрат.
Форума Teen Obsession и издателство "Тиара Букс" ви предоставят невероятната възможност да спечелите невероятната книга "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" на Алиса Дей. В конкурса има две условия:1. Трябва да имаш най-малко 20 мнения, за да участваш. 2. Сподели за конкурса във Фейсбук или Туитър Включи се в конкурса като отговориш на въпросите:1. Какво е мнението ви за корицата? 2. Имате ли предишните книги от поредицата? 3. Коя е любимата ви книга от поредицата? 4. Защо точно вие трябва да спечелите книгата? Данните, които трябва да ни предоставиш са:Име: Ник във форума: Години: Адрес: Телефон за връзка: Пощенски код: Крайната дата за включване в конкурса е 01 ноември 2013 г. на обяд, а победителят ще бъде обявен вечерта на същата дата. Победителят ще бъде избран от мен и ще има 3 дни, за да ни изпрати данните си. Имейл: teen_obsession@abv.bg
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Пет Ное 01, 2013 8:35 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Medi
Брой мнения : 691 Зодия : Рак Местожителство : Yakoruda, Blagoevgrad,Bylgaria Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Спечелете "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" на Алиса Дей Сря Окт 16, 2013 5:53 pm#2 | |
| 1.харесват ми цветовете на корицата 2.имам втората книга 3.засега първата 4.не мога да кажа защо аз трябва аз да спечеля, но ще съм на седмото небе ако стане споделих във фейса |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" на Алиса Дей Сря Окт 16, 2013 5:57 pm#3 | |
| Изпратете отговорите на имейла на форума |
|
| |
penka1234
Брой мнения : 1561 Зодия : Козирог Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Спечелете "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" на Алиса Дей Чет Окт 17, 2013 9:45 am#4 | |
| |
|
| |
vile70o0o0_13
Брой мнения : 657 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Спечелете "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" на Алиса Дей Пет Окт 18, 2013 2:57 pm#5 | |
| Включавам се и аз Здравейте на всички и Успех в конкурса |
|
| |
stasi
Брой мнения : 72 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Спечелете "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" на Алиса Дей Пон Окт 21, 2013 9:37 pm#6 | |
| И аз се включих. |
|
| |
Nuriko
Брой мнения : 132 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Спечелете "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" на Алиса Дей Сря Окт 23, 2013 6:22 pm#7 | |
| аз също си изпратих писмото късмет на останалите |
|
| |
eleos
Брой мнения : 67 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Спечелете "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" на Алиса Дей Чет Окт 24, 2013 1:39 pm#8 | |
| И аз се вкл. Писмото ми е изпратено успешно ;)
|
|
| |
vlado
Брой мнения : 51 Зодия : Стрелец | Заглавие: Re: Спечелете "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" на Алиса Дей Съб Окт 26, 2013 3:02 pm#9 | |
| И аз участвам.Успех на всички. |
|
| |
demenzia
Брой мнения : 28 Зодия : Стрелец | Заглавие: Re: Спечелете "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" на Алиса Дей Пон Окт 28, 2013 8:09 pm#10 | |
| И аз се включвам, късмет на всички |
|
| |
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Спечелете "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" на Алиса Дей Вто Окт 29, 2013 8:17 pm#11 | |
| Участвам и аз - изпратих и споделих. |
|
| |
eleos
Брой мнения : 67 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Спечелете "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" на Алиса Дей Сря Окт 30, 2013 6:20 pm#12 | |
| Спечелих от друго място можете да ме задраскате Успех на всички ! |
|
| |
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Спечелете "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" на Алиса Дей Сря Окт 30, 2013 6:28 pm#13 | |
| И аз се отказвам от участие, понеже вече спечелих книгата. Успех на всички други. |
|
| |
Gabriela.
Брой мнения : 88 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Спечелете "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" на Алиса Дей Сря Окт 30, 2013 6:49 pm#14 | |
| Участвах, късмет на останалите участници! |
|
| |
liusi
Брой мнения : 85 Зодия : Скорпион Местожителство : Видин | Заглавие: Re: Спечелете "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" на Алиса Дей Пет Ное 01, 2013 7:26 am#15 | |
| И аз се включвам ;) Късмет на всички |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" на Алиса Дей Пет Ное 01, 2013 8:35 pm#16 | |
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Спечелете "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" на Алиса Дей #17 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
|
|
|