| Победителят в конкурса "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | |
| |
Джо Мондюр
Брой мнения : 162 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Победителят в конкурса "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" Пет Ное 01, 2013 8:42 pm#2 | |
| |
|
| |
stasi
Брой мнения : 72 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Победителят в конкурса "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" Пет Ное 01, 2013 8:45 pm#3 | |
| Честито и да си четеш със здраве книжката. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Победителят в конкурса "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" Пет Ное 01, 2013 8:48 pm#4 | |
| Извинявам се за объркването. По невнимание, имаме нов победител. Честито, Стаси |
|
| |
stasi
Брой мнения : 72 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Победителят в конкурса "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" Съб Ное 02, 2013 11:49 am#5 | |
| Ауу ако това съм аз просто не мога да повярвам просто ме оставихте без думи. |
|
| |
penka1234
Брой мнения : 1561 Зодия : Козирог Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Победителят в конкурса "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" Съб Ное 02, 2013 2:11 pm#6 | |
| |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Победителят в конкурса "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" Съб Ное 02, 2013 4:35 pm#7 | |
| - stasi написа:
- Ауу ако това съм аз просто не мога да повярвам просто ме оставихте без думи.
Ти си, ти си хД |
|
| |
Medi
Брой мнения : 691 Зодия : Рак Местожителство : Yakoruda, Blagoevgrad,Bylgaria Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Победителят в конкурса "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" Съб Ное 02, 2013 7:00 pm#8 | |
| |
|
| |
stasi
Брой мнения : 72 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Победителят в конкурса "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" Чет Ное 07, 2013 4:06 pm#9 | |
| Днес си прибрах книжката от пощата и е повече от страхотна на живо, веднага след като намеря време да я прочета ще си кажа впечатленията. Отново много ама много ви благодаря че ми предоставихте тази чудесна възможност да имам една от любимите ми поредици още топличка от издателството. |
|
| |
| Заглавие: Re: Победителят в конкурса "Непокорни сърца в Атлантида; Жената на шейпшифтъра" #10 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
|
|
|