Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Съб Сеп 01, 2012 10:52 am#276 | |
| |
|
| |
tedi129
Брой мнения : 341 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Съб Сеп 01, 2012 11:36 am#277 | |
| Свищов |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Съб Сеп 01, 2012 11:44 am#278 | |
| |
|
| |
tedi129
Брой мнения : 341 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Нед Сеп 02, 2012 8:22 am#279 | |
| на 4 часа път до София сити |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Нед Сеп 02, 2012 7:08 pm#280 | |
| Теди, и аз учих немски (уж..), но нищо не можах да науча.. |
|
| |
tedi129
Брой мнения : 341 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Нед Сеп 02, 2012 7:12 pm#281 | |
| ее току-що си намерих недоброволен помощник :Д:Д |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Съб Окт 20, 2012 9:00 pm#282 | |
| Чудех се къде да пиша, та тук. Новият облик за Хелоуин е страхотен, Лили - отново поредната добре свършена работа. Логото е страхотно. Браво! |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Нед Окт 21, 2012 7:53 pm#283 | |
| Много се радвам, че ти харесва. Яяя споделете сега, какви са плановете ви за Хелоуин? |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Пон Окт 22, 2012 5:09 pm#284 | |
| Преди се събирах с приятели, но сега надали ще намеря време. Като се събираме гледаме супер страшните филми, които толкова да ни изплашат, че да не може да спим после и да можем да си говорим ;дд Лили, ти празнуваш ли го? Какво си намислила тази година? |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Пон Окт 22, 2012 5:54 pm#285 | |
| Ами аз никога не съм празнувала Хелоуин, макар че много харесвам този празник и идеята за него. Тази година обаче, от курса ми искат да организираме нещо и съм супер навитак за такова нещо хД |
|
| |
india.
Брой мнения : 344 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Ное 21, 2012 5:23 pm#286 | |
| |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Ное 21, 2012 5:28 pm#287 | |
| Здрастиии |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Ное 21, 2012 5:28 pm#288 | |
| Здрасти |
|
| |
india.
Брой мнения : 344 Зодия : Везни | |
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Ное 21, 2012 5:33 pm#290 | |
| слушам музика и като цяло си почивам, ти? |
|
| |
india.
Брой мнения : 344 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Ное 21, 2012 5:39 pm#291 | |
| Горе-долу същото, заради нежеланието ми да върша каквото и да било друго. Изтекоха ми минутките за хубав филм, не знам какво да правя със себе си сега. (: |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Ное 21, 2012 5:43 pm#292 | |
| Мхм, ще опитам да ти помогна :Д Интересно ми е как реагира на новината, че Куентин Тарантино ще спре с киното, след като заснеме 10-тия си филм. (от коментарите ти във раздела филми се подразбира, че си му фенка, пък и подписа ти е от негов филм ...) |
|
| |
india.
Брой мнения : 344 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Ное 21, 2012 5:50 pm#293 | |
| Те колко души са си затръгвали от бизнеса... Ще видим, де. Много ми се иска да не е така (и не ми се вярва), но не е като да не мога да направя нещо по въпроса. Във всеки случай, Тарантино даде своя шедьовър и едва ли ще го надскочи, а повечето от останалите му филми са много над средното ниво за американското кино. Аз така или иначе съм фен на миналия продукт, бъдещите ги мисля едва когато са готови и факт. (: |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Ное 21, 2012 5:58 pm#294 | |
| Еми да, така е. Дори той самия не е на 100% сигурен, че няма да се върне ("Ако си променя нагласата или пък имам идея за нова история, бих могъл да се върна. Но ако спра с десетия, смятам, че ще бъде добре като артистично изявление.").
И все пак, не ми стана ясно какво искаш да кажеш, че изобщо не се интересуваш от бъдещите филми, докато не станат факт. Факт като да си ги изгледала вече или от появата на трейлъра и дата на премиерата? |
|
| |
india.
Брой мнения : 344 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Ное 21, 2012 6:14 pm#295 | |
| Докато не се потвърди, че такова нещо въобще ще има. Предстои ни да видим Django Unchained, а след това си чакаме и Kill Bill: Vol. 3. Ако не си Тери Гилиъм, има малка вероятност проекта да се отмени, така че... След това, ако има - има. (: |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Ное 21, 2012 6:25 pm#296 | |
| Дам, единственото, което остана е да чакаме. Особено след последният му филм, в момента съм доста заинтригуван да видя как ще се представи със Django. |
|
| |
india.
Брой мнения : 344 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Ное 21, 2012 6:27 pm#297 | |
| О, да, със сигурност изглежда достатъчно добре, че да повдигне много очакванията. |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Ное 21, 2012 6:31 pm#298 | |
| В интерес на истината, той не е "main" филма, който чакам. За тази година си чаках Батман (който беше добър, но не и велик) и Хобитът, който според мен ще бие рекордите за приходи и продажби. |
|
| |
india.
Брой мнения : 344 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Ное 21, 2012 6:34 pm#299 | |
| Е, аз толкова много филми чакам, че ще се пръсна, ако тръгна да мисля за всичките наведнъж, даже им позагубих дирите, та току се появява някое заглавие, което е предизвикало екзалтации по някое време. xD Хобитът е ясен, да. Батман-ът намирисва яко, но още не съм го гледала, така че нямам право на коментар май? Ще имам готов в петък обаче. ^^ |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Ное 21, 2012 6:47 pm#300 | |
| Ами да ти кажа, всеки любител на киното е така, аз ако си погледна списъка с филми, които чакам да излязат, и които съм си приготвил да гледам... едва ли ще съм жив да им видя края :Д Колкото до Батман,аз го гледах, даже кажи речи 2-пъти и в сравнение с 2-рия филм ме разочарова. Най-странното е, че Селина (Ан Хатауей) е може би най-добре развития персонаж в 3-тия филм. Очакванията ми бяха да е най-зле, като се има в предвид цялостната и кариера ... но с радост мога да кажа, че се е справила брилянтно. Другият, който "свети" във филма, това е Бейн. Както каза Нолан на "behind the scenes" беше нещо от сорта на - Това, което може да постигне Том Харди, само с погледа си е просто уникално. - И наистина съм съгласен. Не мисля, че някой може да се сети за по добър избор от Харди. Но ще коментирам повече, когато изгледаш филма :Д |
|
| |
| Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 #301 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |