Автор | Съобщение |
---|
Rain
Брой мнения : 885 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Чет Фев 09, 2012 11:15 am#151 | |
| Всички Последните два филма по книга 7 са адски добри все пак. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Чет Фев 09, 2012 12:41 pm#152 | |
| Съгласна съм с Ира, последните два филма са уникални. |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Чет Фев 09, 2012 12:55 pm#153 | |
| Току-що изгледах Даровете на Смъртта: Част 1... Влизам в банята и след това си пускам част 2... |
|
| |
Beta
Брой мнения : 121 Зодия : Козирог Местожителство : Някъде из облаците! | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Чет Фев 09, 2012 7:56 pm#154 | |
| Здравейте и от мен,сладурковци.Минавам да ви навестя и си пускам и аз филмче като Winter Love.Чудих се,чудих се и се спрях на "Последен изход".Преди няколко дни изгледах всичките части на "Погрешен завой" и сега мисля да подхвана "Последен изход".Не ме мислете за луда,просто обичам филми на ужасите. |
|
| |
The Fallen
Брой мнения : 638 Зодия : Телец Герой Име: Елизабет Сиймор Раса: Човек | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Чет Фев 09, 2012 8:15 pm#155 | |
| Здравей, надявам се да не гледаш филми на ужасите сама. Аз бих умряла от страх. Не си падам особено по тях, но когато се съберем с приятели стават по-скоро на комедии. |
|
| |
Rain
Брой мнения : 885 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Чет Фев 09, 2012 9:55 pm#156 | |
| Ооо, колко си харесвам новия профил |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Пет Фев 10, 2012 9:31 am#157 | |
| Като говорите за филми на ужасите - аз такива мога да гледам само през деня... Но не и сама... Много съм плашлива и после ми трудно да спя... От 2 филма не съм мигвала по 2 седмици - "Призрачен кораб" /бях малка, сега не знам как ще е/ и "Paranormal Activity" /умрях от шубе, въпреки, че го гледах с маса народ/
Rain, новия ти профил наистина е много готин...
Днес коя част на Хари Потър да гледам - 1, 2, 4, 5 или 6? |
|
| |
Rain
Брой мнения : 885 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Пет Фев 10, 2012 10:02 am#158 | |
| 4 С Виктор Крум! И мерси. И аз много си го харесвам. Групата е страхотна. |
|
| |
Rain
Брой мнения : 885 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Пет Фев 10, 2012 12:02 pm#159 | |
| |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Пон Фев 13, 2012 11:07 am#160 | |
| Честити ни 400 потребители |
|
| |
Rain
Брой мнения : 885 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Фев 15, 2012 12:25 pm#161 | |
| Чак снощи видях, но честити ни 400 потребители |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Фев 15, 2012 1:33 pm#162 | |
| |
|
| |
Ellie.
Брой мнения : 953 Зодия : Лъв Местожителство : София | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Фев 15, 2012 4:22 pm#163 | |
| Аз зъмръзвам, а съм си вкъщи! И съм много недоволна днешния ден определено беше гаден! А другите как сте? (: |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Фев 15, 2012 4:25 pm#164 | |
| Аз съм супер, що така бе, Ели, кво е станало? |
|
| |
Ellie.
Брой мнения : 953 Зодия : Лъв Местожителство : София | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Фев 15, 2012 4:30 pm#165 | |
| Ами нищо ми е гадно настроението от сутринта, пък после и замръзнах, и днес реших да играя волейбол и така яко ударих топката че сега едната ръка направо ме съсипва, страшен сеир, ама това поне беше забавно а твоят ден как мина? (: |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Фев 15, 2012 4:34 pm#166 | |
| Ами биваше, ходих на даскало, мръзнах, значи днес имахме физе, география, свят и личност и математика и за тия часове, че нищо не правя по тях си носех: - Да чета "Железния светилник" - Да пиша разкази - Да превеждам - Да пиша с една приятелка
И чантата ми тежеше ужасно, а просто си четох, нямах време за друго :д |
|
| |
Ellie.
Брой мнения : 953 Зодия : Лъв Местожителство : София | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Фев 15, 2012 4:48 pm#167 | |
| Ооох супер, аз пък днес не можех да си понеса и книжката, защото освен учебниците, носех и тези за английския, пък и друхите за физкултурата... аз попринцип си нося книжката и когато имам възможност си попрочитам |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Фев 15, 2012 5:26 pm#168 | |
| Еми то е така, бтв днес започнах твоита книжка най-накрая |
|
| |
Beta
Брой мнения : 121 Зодия : Козирог Местожителство : Някъде из облаците! | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Фев 22, 2012 7:41 pm#169 | |
| Ейй,здравейте,сладури и сладурковци!Най-после малко свободно време да имам и да вляза във форумчето.Как сте?Аз да ви се похваля-днес съм рошава! Хахах,ще си кажете "тая пък какви ги дрънка".Имам предвид,че съм с къдрици.Моята коса е безумно права.Направо ужас!И снощи си направих плитки,та спах с тях и тази сутрин-БУМ-като развълнуван диригент бях в главата.Обаче много хубаво ми стоеше.Ех,да можеше косата ми е да е винаги къдрава! |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Фев 22, 2012 8:04 pm#170 | |
| Здрасти, здрасти, честита прическа и аз винаги съм искала къдрава коса, но моята е чуплива и всеки косъм си има собствено мнение, което е ужасно. Така че разбирам развълнуваният диригент |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Мар 07, 2012 1:26 pm#171 | |
| Хора, реших! От днес поне една седмица никакъв facebook! |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Нед Мар 25, 2012 7:37 am#172 | |
| Честити ни 30 000 мнения |
|
| |
mims_18
Брой мнения : 34 Зодия : Овен | |
| |
Rain
Брой мнения : 885 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Пон Мар 26, 2012 8:17 am#174 | |
| Не съм писала тук от тооолкова много време. Защо е умряло? Как сте? Къде сте? |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Пон Мар 26, 2012 11:46 am#175 | |
| Хей, хей, хей, супер сме, а ти как си? |
|
| |
| Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 #176 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите