Автор | Съобщение |
---|
Rain
Брой мнения : 885 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Пон Мар 26, 2012 1:48 pm#176 | |
| Добре. Малко уморена след два дни на път, но днес си почивам. И си имам нов профил. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Вто Мар 27, 2012 2:09 pm#177 | |
| Мм, честит, и ти май се запали по Имало едно време. Готино сериалче |
|
| |
Rain
Брой мнения : 885 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Вто Мар 27, 2012 5:45 pm#178 | |
| Да, гледам го. Не знам някой друг тук всъщност изобщо да го следи. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Мар 28, 2012 11:09 am#179 | |
| Миии, аз го гледам. Интересен е, поне принц Чаровен е много сладък |
|
| |
pearl
Брой мнения : 79 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Мар 28, 2012 11:27 am#180 | |
| Аз също го гледам. Добре е измислен и преплитането на всички приказки до сега беше страхотно. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Мар 28, 2012 11:29 am#181 | |
| Да, наистина, добре са го направили, въпреки че доста се отклоняват от оригиналния вариант на приказките |
|
| |
pearl
Брой мнения : 79 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Мар 28, 2012 11:40 am#182 | |
| Точно това им е интересното - виждаш един герой, а всъщност не знаеш нищо за него. Много ми хареса Червената шапчица как я бяха представили. Не знам дали някой друг го гледа от торентите и дали няма да е спам, ако разкривам какво става |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Мар 28, 2012 11:42 am#183 | |
| Аз лично го гледам по Фокс Лайф, няма време за торенти |
|
| |
pearl
Брой мнения : 79 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Мар 28, 2012 11:49 am#184 | |
| Е тогава няма да издавам какво стана по нататък |
|
| |
Rain
Брой мнения : 885 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Мар 28, 2012 11:59 am#185 | |
| Не виждам какво оригинално ще има, ако преразказват детски приказки. Те таргетират доста различна аудитория. Иначе, pearl, наистина Руби и Червената шапчица са добре измислени, идеята за нейната история са я развили добре. Аз лично се изненадах много за Бел и Звяра, имах съмнение, че може да е той, но не ми се вярваше особено. |
|
| |
pearl
Брой мнения : 79 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Мар 28, 2012 12:13 pm#186 | |
| Вярно е. Може би Звяра трябваше да го измислят някой друг, защо сега му се събират доста неща - самото проклятие изсмукваше добротата и без това. Има някои недоглеждания, но все пак се справят добре. На мен най-много ми хареса историята за Гръмпи. Много тъжна беше |
|
| |
Rain
Брой мнения : 885 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Мар 28, 2012 12:16 pm#187 | |
| Да, наистина, дано и да го върнат скоро пак като герой в някой епизод. Готин е. На Голд пък му се насъбра... той носи половината основна история Пропуските се забелязват, но е добре, като за първи сезон, наистина се справят. Дано го продължат, интересно ми е как ще се развие. |
|
| |
pearl
Брой мнения : 79 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Мар 28, 2012 12:28 pm#188 | |
| Не само Голд, но и самия актьор носи половината сериал на гърба си . Наистина е мвого добър, но така и не му запомних името. Знам само, че играе във Време за мъже. Интересно ще ми бъде за спящата красавица какво ще измислят. А Чаровния принц и Катрин ми харесват много повече в приказния свят, отколкото в Сторибрук. В действителността все едно се държат като егоисти, плашливи и не правят нищо, за да постигнат мечтите си, докато в приказния свят са коренно различни. |
|
| |
Rain
Брой мнения : 885 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Сря Мар 28, 2012 4:27 pm#189 | |
| Да! Тук ми взе думите от устата (за Чаровника и Катрин). Изобщо... каква е тази промяна от единия в другия свят. Въпреки че са извъртели характерите им интересно, така няма да знаем какво ще направят, познавайки ги вече от приказния свят. Но пък такива страхливци пак е много. Аз само на някои им помня имената, на Голд не се сещам и аз. Може да видиш в Google |
|
| |
Rain
Брой мнения : 885 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Нед Апр 08, 2012 3:43 pm#190 | |
| Тук защо е така празно? Таман се сдобихте с нов url. Админките да не се сърдят, че са две последователни мнения. Търся си да спамя с някого |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Вто Апр 10, 2012 3:33 pm#191 | |
| И аз това се чудя, как сте хорааа??? |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Вто Апр 10, 2012 4:16 pm#192 | |
| Здрасти, Лили, как си? Аз се опитвам да напишa следващатa глава на фика, обаче вече забивам. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Вто Апр 10, 2012 4:19 pm#193 | |
| Еее, лошо, аз пък си почивам, но трябва да започна да решавам задачи за утре, че имам класно по математика.
Ох, днес бях на пробна матура по Бг и ми се падна "Андрешко" на Елин Пелин :X:X |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Вто Апр 10, 2012 4:21 pm#194 | |
| Паднало ти се е лесно. Поне на мен ми беше. Та кога ще ви кажат как сте се справили? |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Вто Апр 10, 2012 4:29 pm#195 | |
| Ами не точно, защото не бях чела нищо за него, в смисъл вчера докато преговарях не стигнах до него. Щеше повече да ми хареса повече, ако се беше паднало Ботев. Обожавам го. Но нищо де, написах 3 страници и повече от половината на четвъртата.
Иначе резултатите сигурно другата седмица ще излязат. |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Вто Апр 10, 2012 4:36 pm#196 | |
| Важното е, че си писала нещо. Ще стискам палци да си се представила добре. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Вто Апр 10, 2012 4:39 pm#197 | |
| Мерси, мерси |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Вто Апр 10, 2012 4:40 pm#198 | |
| За нищо. А вас кога ще ви пускам ваканция? |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Вто Апр 10, 2012 4:55 pm#199 | |
| От четвъртък, но някои няма да ходят и утре |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 Вто Апр 10, 2012 4:56 pm#200 | |
| Значи сега излизаш преждевремено. Нас ни пускат в петък. |
|
| |
| Заглавие: Re: Спам - тема vol. 2 #201 | |
| |
|
| |