|
|
Автор | Съобщение |
---|
Teen Obsession
Брой мнения : 536 Зодия : Дева Местожителство : Интернет пространството | Заглавие: Ришел Мийд Чет Дек 30, 2010 9:35 am#1 | |
| Ришел Мийд (зодия Скорпион), е автор на бестселъри в класациите на New York Times и USA Today, предимно на фентъзи, както за възрастни, така и за тийнейджъри. Родена в Мичиган, сега Ришел живее в Сиатъл, в щата Вашингтон, където се е отдала изцяло на своите три поредици. Преди писането да се превърна в нейна професия, обмисляла няколко различни насоки за своята кариера. Дипломира се във факултета по история на изкуствата в университета в Мичиган, има докторат по сравнителна религия от Западния мичигански университет и научна степен като преподавател по английски от университета във Вашингтон. Накрая решава да се посвети на писането с надеждата, че образованието й я е подготвило добре за това поприще. Като ревностен читател Ришел винаги се е интересувала от книги за митологията и фолклор. Когато успее да се откъсне от книгите (независмо дали ги чете или пише), тя се забавлява с гледането на най-оплюваните риалити-шоута, пътува, опитва екзотични коктейли и си купува рокли, които едва ли някога ще облече. Тя е заклета любителка на кафето, нощна птица и пристрастена към всичко смешно и шантаво. |
|
| |
sisinata
Брой мнения : 10 Зодия : Риби | Заглавие: Re: Ришел Мийд Пон Фев 21, 2011 5:08 pm#2 | |
| |
|
| |
perla333
Брой мнения : 80 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Ришел Мийд Пон Май 23, 2011 8:48 am#3 | |
| Пише страхотно :) Харесвам нейните истории, точно защото са написани с много въображение и чувство :) |
|
| |
Amber_
Брой мнения : 62 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Ришел Мийд Вто Юни 14, 2011 8:23 pm#4 | |
| Пише много увлекателно. Академия за вампири ме впечатли. Историята беше много добра. С нетърпения очаквам и другите книги на тази авторка, особено след като прочетох Тъгата на сукубата. |
|
| |
poli
Брой мнения : 175 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Ришел Мийд Чет Юли 14, 2011 8:25 pm#5 | |
| Първата поредица, която прочетох от нея, беше Академия за вампири. Спокойно мога да кажа, че бях впечатлена. След това започнах да чета Черен лебед и останах малко разочарована. Но сега чета Джорджина и мога да кажа, че тази поредица си заслужава вниманието. |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Ришел Мийд Нед Сеп 25, 2011 12:10 pm#6 | |
| Една от любимите ми авторки! Превъзходни истории, изключително добре поднесени. Харесвам и "Академия за вампири" и "Джорджина Кинкейд" и отскоро"Черен лебед"-довършвам третата книга. С нетърпение чакам "Кръвни връзки"- фен съм на Сидни и ще ми бъде много интересно да чета и за нейните приключения. |
|
| |
antoan
Брой мнения : 44 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Ришел Мийд Нед Ное 06, 2011 2:10 pm#7 | |
| Харесвам я, има много добър стил на писане, чете се лесно и бързо. |
|
| |
anna85
Брой мнения : 102 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Ришел Мийд Пон Ное 07, 2011 11:09 am#8 | |
| Ришел е добър писател,всичко което сам прочела от нея ми е харесала пише много увлекателно чете се бързо и те кара да питаш за още! |
|
| |
Rain
Брой мнения : 885 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Ришел Мийд Чет Ное 24, 2011 5:10 pm#9 | |
| Харесвам я. Пише добре, интересно и увлекателно, има добри поредици и не се опитва да се задържа върху еднообразни теми. |
|
| |
Temptress
Брой мнения : 84 Зодия : Водолей Герой Име: Моника Адамс Раса: Шейпшифтър | Заглавие: Re: Ришел Мийд Чет Мар 01, 2012 12:44 pm#10 | |
| Чела съм само първите две книги за "Джорджина Кинкейд" и мога да кажа, че ми харесаха. Стилът беше приятен и лесен за четене. |
|
| |
vampire234
Брой мнения : 23 Зодия : Овен Местожителство : Бургас | Заглавие: Re: Ришел Мийд Вто Мар 13, 2012 12:00 am#11 | |
| |
|
| |
Lady Infernaliia
Брой мнения : 53 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Ришел Мийд Вто Мар 13, 2012 3:14 pm#12 | |
| Страхотен автор!Обожавам поредицата й "Академия за вампири", а след като прочетох "Кръвни връзки" и първите две книги от поредицата за Джорджина се превърна в една от любимите ми писателки. |
|
| |
Todomodo
Брой мнения : 50 | Заглавие: Re: Ришел Мийд Чет Мар 29, 2012 9:53 am#13 | |
| Не ми допада начина и на писане, предполагам, че е от възрастта ми +30 |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Ришел Мийд Чет Мар 29, 2012 7:23 pm#14 | |
| Не смятам, че е от възрастта ти, за книгите няма възраст, просто вътрешната ти нагласа е друга. |
|
| |
Todomodo
Брой мнения : 50 | |
| |
????
| Заглавие: Re: Ришел Мийд Пет Апр 27, 2012 7:59 pm#16 | |
| Авторката пише добре, но книгете за Роуз и Дмитрий не са кой знае какво. Но за жанра си са много добре. |
|
| |
Ellie.
Брой мнения : 953 Зодия : Лъв Местожителство : София | Заглавие: Re: Ришел Мийд Пет Май 04, 2012 4:39 pm#17 | |
| Невероятна е, прекрасен автор и винаги ще си остане една от любимите ми |
|
| |
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Ришел Мийд Пет Май 04, 2012 4:43 pm#18 | |
| Много добра авторка! Наскоро прочетох, че е започнала да пише книга, която е съвсем различна от всичко останало, което е писала досега. не съм сигурна, но май работното заглавие беше "Проектът Х". Надявам се скоро да ни изненада! |
|
| |
tania62
Брой мнения : 46 Зодия : Риби | Заглавие: Re: Ришел Мийд Вто Юли 10, 2012 3:53 pm#19 | |
| Харесвам я много пише страхотно увлекателно.Любима поредица ми е Академия за вампири. |
|
| |
julie86
Брой мнения : 62 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Ришел Мийд Съб Юли 21, 2012 10:45 am#20 | |
| Има хубав стил на писане,книгите които съм чела до сега ми харесват много. |
|
| |
zori_sz
Брой мнения : 191 Зодия : Риби Местожителство : Стара Загора | Заглавие: Re: Ришел Мийд Пет Окт 12, 2012 6:12 am#21 | |
| Чела съм някои нейни книги и останах с впечатление, че пише завладяващо. |
|
| |
SunshineRainbow
Брой мнения : 685 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Ришел Мийд Чет Окт 18, 2012 12:07 am#22 | |
| Хехе, има ли книга, която тя е написала и книгата да не е хит? Страшно увлекателно пише, много си я харесвам. Дано никога не си загуби музата! |
|
| |
desi_98
Брой мнения : 29 Зодия : Овен | Заглавие: Re: Ришел Мийд Вто Юни 25, 2013 12:10 pm#23 | |
| Много харесвам Ришел.Чела съм само една нейна поредица - за Джорджина Кинкейд,но историята е много завладяваща. |
|
| |
Medi
Брой мнения : 691 Зодия : Рак Местожителство : Yakoruda, Blagoevgrad,Bylgaria Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Ришел Мийд Вто Юни 25, 2013 5:08 pm#24 | |
| |
|
| |
Rositta
Брой мнения : 1025 Зодия : Близнаци Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш... Герой Име: Пейн Раса: Вампир | |
| |
| Заглавие: Re: Ришел Мийд #26 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
|