Автор | Съобщение |
---|
elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Коя е следващата книга, която искате да прочетете? Съб Май 04, 2013 1:40 pm#51 | |
| Братството -книгата за Пейн |
|
| |
Marsei
Брой мнения : 7 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя е следващата книга, която искате да прочетете? Пон Май 13, 2013 8:47 am#52 | |
| Неукротима Любов ДЖ.Р.УОРД |
|
| |
elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Коя е следващата книга, която искате да прочетете? Пон Май 13, 2013 8:49 am#53 | |
| "Бебето е моя" четох откъс и така ми грабна вниманието тази книжка , че в момента треперя от нуждата да я притежавам в ръцете си :дд |
|
| |
Lorelei
Брой мнения : 22 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Коя е следващата книга, която искате да прочетете? Пон Май 13, 2013 11:27 am#54 | |
| Властелинът на пръстените - Дж. Р. Р. Толкин |
|
| |
Christina.
Брой мнения : 559 Зодия : Риби Местожителство : Пловдив | Заглавие: Re: Коя е следващата книга, която искате да прочетете? Съб Юни 08, 2013 10:49 am#55 | |
| Много бих искала да прочета "Прелъстителят" на Мери Джо Пътни |
|
| |
Chocolate
Брой мнения : 517 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя е следващата книга, която искате да прочетете? Вто Юни 11, 2013 7:41 pm#56 | |
| Само да дочета 'Реликвите на смъртните' и вече почвам с книгите, които съм си накупила напоследък. Най-вероятно ще започна с 'Натюрморт с кълвач' на Том Робинс, понеже имам чувството, че най-малко ще ми допадне, та да минава по-бързо. ;d |
|
| |
Gabriela.
Брой мнения : 88 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Коя е следващата книга, която искате да прочетете? Вто Юни 11, 2013 7:46 pm#57 | |
| Следващата ми по списък е "Прелестни създания" |
|
| |
penka1234
Брой мнения : 1561 Зодия : Козирог Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Коя е следващата книга, която искате да прочетете? Сря Юни 12, 2013 7:20 pm#58 | |
| Братството-книгата за Тормент Бебето е мое |
|
| |
Medi
Брой мнения : 691 Зодия : Рак Местожителство : Yakoruda, Blagoevgrad,Bylgaria Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Коя е следващата книга, която искате да прочетете? Нед Юни 16, 2013 5:58 pm#59 | |
| напоследък много изоставам с четенето, трябва да прочета Академия за вампири и Град от кости |
|
| |
elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Коя е следващата книга, която искате да прочетете? Съб Юни 22, 2013 3:07 pm#60 | |
| |
|
| |
krasinkaaa
Брой мнения : 9 Зодия : Телец Местожителство : Plovdiv | Заглавие: Re: Коя е следващата книга, която искате да прочетете? Вто Юни 25, 2013 8:58 pm#61 | |
| Много искам да прочета "Петдесет нюанса сиво" |
|
| |
viks
Брой мнения : 16 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Коя е следващата книга, която искате да прочетете? Пет Юни 28, 2013 1:18 pm#62 | |
| Искам да прочета новата на С.Е.Филипс ще трябва да я купувам,че ми се вижда много интересна. |
|
| |
Elandre
Брой мнения : 24 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Коя е следващата книга, която искате да прочетете? Чет Сеп 26, 2013 9:53 am#63 | |
| 6-та книга от Реликвите на смъртните. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Коя е следващата книга, която искате да прочетете? Нед Сеп 29, 2013 3:51 pm#64 | |
| Ами имам няколко набелязани: Ако успя да си намеря втората от "Игра на тронове" Трябва да си дочета "Окото на вълка" и "Пробуждането на Атлантида" и "Солунския чудотворец" |
|
| |
renesme_cullen
Брой мнения : 476 Зодия : Близнаци Местожителство : Сеул, Южна Корея | Заглавие: Re: Коя е следващата книга, която искате да прочетете? Пет Дек 20, 2013 6:05 pm#65 | |
| На Линда Хауърд-Перфектният мъж |
|
| |
Streamers_98
Брой мнения : 93 Зодия : Стрелец Герой Име: N. (Ен) (прякор Мента, Менте (фр). ) Раса: Хибрид между демон и магьосник | Заглавие: Re: Коя е следващата книга, която искате да прочетете? Нед Яну 05, 2014 2:04 pm#66 | |
| „Левачката“ на Петер Хандке Имам я от доста време, но винаги почвам друга книга. Този път ще е различно :р |
|
| |
renesme_cullen
Брой мнения : 476 Зодия : Близнаци Местожителство : Сеул, Южна Корея | Заглавие: Re: Коя е следващата книга, която искате да прочетете? Съб Фев 15, 2014 5:19 pm#67 | |
| "Вината в нашите звезди" на Джон Грийн |
|
| |
pllfan966
Брой мнения : 11 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Коя е следващата книга, която искате да прочетете? Нед Фев 23, 2014 11:35 am#68 | |
| Сапфиреносинио-Керстин Гир |
|
| |
| Заглавие: Re: Коя е следващата книга, която искате да прочетете? #69 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите