| Победители от конкурса "Синя кръв" на Мелиса Де Ла Круз | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Победители от конкурса "Синя кръв" на Мелиса Де Ла Круз Пет Мар 16, 2012 4:00 pm#1 | |
| Дойде време да обявим победителите от конкурса за книгата "Сина кръв" на Мелиса Де Ла Круз. Всички творби бяха страхотни и всеки един от участниците заслужаваше да спечели и ми беше изключително трудно да избера, но победителите са само трима. И така, те са: - Spoiler:
Ралица Василева Костова - vishous_ Десислава Николаева Димитрова - JoInT{}MaNia4ka Силвия Иванова Василева - swetim
Честито на победителите! Да си четете книжките със здраве
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Пет Мар 30, 2012 6:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Синя кръв" на Мелиса Де Ла Круз Пет Мар 16, 2012 4:24 pm#2 | |
| Ааааа не мога да повярвам. Оправихте ми скапания ден, мерси мноого! |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Синя кръв" на Мелиса Де Ла Круз Пет Мар 16, 2012 4:25 pm#3 | |
| Айде бе, направо не мога да повярвам. Направо ме изненадахте. Подскачах като малко дете. Много исках тази книга. Благодаря, благодаря! |
|
| |
sisi_2007
Брой мнения : 68 Зодия : Рак Местожителство : пловдив | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Синя кръв" на Мелиса Де Ла Круз Пет Мар 16, 2012 4:26 pm#4 | |
| Честито! |
|
| |
Thэ Dark Girl
Брой мнения : 68 Зодия : Близнаци Местожителство : В сенките | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Синя кръв" на Мелиса Де Ла Круз Пет Мар 16, 2012 4:30 pm#5 | |
| Честито, честитоо Да си четете книжките с кеф |
|
| |
Nuriko
Брой мнения : 132 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Синя кръв" на Мелиса Де Ла Круз Пет Мар 16, 2012 4:56 pm#6 | |
| |
|
| |
DannyRei
Брой мнения : 64 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Синя кръв" на Мелиса Де Ла Круз Пет Мар 16, 2012 5:35 pm#7 | |
| |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Синя кръв" на Мелиса Де Ла Круз Пет Мар 16, 2012 8:44 pm#8 | |
| Честито! |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Победители от конкурса "Синя кръв" на Мелиса Де Ла Круз Съб Мар 17, 2012 7:06 am#9 | |
| Честито, момичета. С радост да си четете книжките. |
|
| |
zori_sz
Брой мнения : 191 Зодия : Риби Местожителство : Стара Загора | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Синя кръв" на Мелиса Де Ла Круз Съб Мар 17, 2012 11:47 am#10 | |
| Честито и от мен! |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Победители от конкурса "Синя кръв" на Мелиса Де Ла Круз Съб Мар 17, 2012 12:00 pm#11 | |
| Честито. Може ли да видим с какво са спечелили? |
|
| |
vishous_
Брой мнения : 290 Зодия : Стрелец | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Синя кръв" на Мелиса Де Ла Круз Съб Мар 17, 2012 12:27 pm#12 | |
| Една прекрасна изненада и все пак не мога да повярвам!Благодаря много |
|
| |
Lady Infernaliia
Брой мнения : 53 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Синя кръв" на Мелиса Де Ла Круз Пон Мар 19, 2012 2:13 pm#13 | |
| |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Синя кръв" на Мелиса Де Ла Круз Пет Мар 23, 2012 11:27 am#14 | |
| Аз вече си получих книгата. Отново искам да Благодаря! |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Синя кръв" на Мелиса Де Ла Круз Пет Мар 23, 2012 1:13 pm#15 | |
| Надявам се и другите победители да са получили книжките си |
|
| |
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Синя кръв" на Мелиса Де Ла Круз Пет Мар 23, 2012 6:15 pm#16 | |
| И аз днес ходих да си взема книжката. Благодаря отново! |
|
| |
| Заглавие: Re: Победители от конкурса "Синя кръв" на Мелиса Де Ла Круз #17 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите