Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Победителите от конкурса "Синя кръв" на Мелиса де ла Круз Нед Мар 31, 2013 5:03 pm#1 | |
| Дойде време да обявим победителите от конкурса за книгата Синя кръв на Мелиса де ла Круз, осигурен ни от ИК "СофтПрес". Благодаря на всички, които се включиха. Беше трудно да избера само трима, но такива са условията. И така, победителите са:- Spoiler:
Даниел Валентинов Димитров - icy_freshness Ива Анастасова - Bubole4eKle4e Станислава Стойчева Стоева - stasi Честито на победителите! Да си четете книжката с кеф
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Чет Апр 04, 2013 6:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Победителите от конкурса "Синя кръв" на Мелиса де ла Круз Нед Мар 31, 2013 6:01 pm#2 | |
| Честито и от мен и приятно четене :P |
|
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Победителите от конкурса "Синя кръв" на Мелиса де ла Круз Нед Мар 31, 2013 6:28 pm#3 | |
| Честито и на тримата, и приятно четене. |
|
stasi
Брой мнения : 72 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Победителите от конкурса "Синя кръв" на Мелиса де ла Круз Нед Мар 31, 2013 6:56 pm#4 | |
| алелее мерси много, направо не мога да повярвам благодаря ви за прекрасната визможност да имам тази чудесна книжка. Отново много ви благодаря |
|
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Победителите от конкурса "Синя кръв" на Мелиса де ла Круз Нед Мар 31, 2013 7:15 pm#5 | |
| Много благодаря! Наистина много ме зарадвахте Честито и на другите победители и приятно четене! |
|
icy_freshness
Брой мнения : 67 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Победителите от конкурса "Синя кръв" на Мелиса де ла Круз Пон Апр 01, 2013 8:10 am#6 | |
| Последните дни не ми вървеше и изобщо не очаквах да съм сред победителите. Много ви благодаря за уникалната възможност! Честито и на Bubole4eKle4e и stasi. |
|
stasi
Брой мнения : 72 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Победителите от конкурса "Синя кръв" на Мелиса де ла Круз Пон Апр 01, 2013 4:22 pm#7 | |
| Честито на icy_freshness и Bubole4eKle4e и да си четете книжките със здраве. |
|
icy_freshness
Брой мнения : 67 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Победителите от конкурса "Синя кръв" на Мелиса де ла Круз Чет Апр 04, 2013 5:59 pm#8 | |
| Днес пристигна книжката. Благодаря отново! |
|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Победителите от конкурса "Синя кръв" на Мелиса де ла Круз Чет Апр 04, 2013 6:18 pm#9 | |
| Страхотно, да си четеш със здраве |
|
| Заглавие: Re: Победителите от конкурса "Синя кръв" на Мелиса де ла Круз #10 | |
| |
|