|
| Спечелете "Картата на времето" на Феликс Палма | |
| |
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Спечелете "Картата на времето" на Феликс Палма Пет Апр 27, 2012 6:03 pm#1 | |
| First topic message reminder :- Spoiler:
Лондон, 1896 г. Пред прага на XX век поредица изобретения вдъхват вяра, че науката може да постигне всичко, за което хората някога само са мечтали. Сред новите чудеса като електричеството и велосипеда се появява и фирмата „Мъри Пътешествия във времето“, сбъдваща копнежа, пробуден година по-рано от писателя Х. Дж. Уелс и неговия роман „Машината на времето“.
Срещу немалко заплащане всеки има възможността да пътува до фаталната 2000 г., когато английската столица е в руини, и с очите си да види решаващата битка между хората и разбунтувалите се автомати. Един от пътниците във времето е Клеър Хагърти, копнееща за истинската любов, която не намира в своето време. Но не всички биха искали да се озоват в бъдещето; Андрю Харингтън трябва да се върне в миналото, в 1888 г., за да спаси любимата си от безмилостното острие на Джак Изкормвача.
Пътищата на Клеър и Андрю ще се пресекат с този на Хърбърт Уелс, който единствен може да им помогне. На него пък му предстои нещо още по-чудато – появата на тайнствен пътник във времето, който иска да похити ръкописите на „Невидимия“ на Уелс, „Дракула“ на Брам Стокър и „Примката на призрака“ на Хенри Джеймс. Животът на тримата големи писатели виси на косъм...
Изходът сякаш е само един – бягство във времето... Но дали това е решението?
Феликс Х. Палма, единодушно признат от критиката за един от най-оригиналните разказвачи на нашето време, е носител на повече от сто литературни отличия. В „Картата на времето“ той умело смесва различни жанрове, за да създаде мащабна история, в която шестват измислени и реални персонажи, за която времето и пространството нямат ограничения... Издателство "Изток-Запад" и любимият ти форум Teen Obsession те канят да се включиш в най-новия и невероятен конкурс за този месец. Изпрати ни своето есе и се включи в надпреварата за спечелването на страхотната книга на Феликс Палма - Картата на времето.
Единственото условие на конкурса е да имаш 20 мнения.
За да се включиш в конкурса трябва да напишеш есе на тема:
Представете си, че сте пътували във времето. Какво видяхте в бъдещето?
Данни, които трябва да ни предоставиш, за да се включиш в конкурса, са следните:
Име: Ник във форума: Години: Адрес: Телефон за връзка: Пощенски код:
Крайната дата за изпращане на имейлите за конкурса е 19 май 2012 г. на обяд, а победителят ще бъде обявен вечерта на същата дата.
Изпращайте имейлите си на teen_obsession@abv.bg
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Съб Май 19, 2012 4:38 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Картата на времето" на Феликс Палма Пон Май 07, 2012 9:34 am#26 | |
| Получено е писмото |
| | | ????
| Заглавие: Re: Спечелете "Картата на времето" на Феликс Палма Пон Май 07, 2012 9:50 am#27 | |
| Супер, сега само остава да чакам края на конкурса, хах . И много да си стискам палци . |
| | | zori_sz
Брой мнения : 191 Зодия : Риби Местожителство : Стара Загора | Заглавие: Re: Спечелете "Картата на времето" на Феликс Палма Съб Май 12, 2012 11:25 am#28 | |
| Еха, супер и аз мисля да пиша разказ... Само да ми дойде музата! Един бърз въпрос: Трябва ли да имаме заглавие на разказа? Ако да, може ли сами да си измислим или е задължително да използваме това от темата? |
| | | Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Картата на времето" на Феликс Палма Съб Май 12, 2012 11:44 am#29 | |
| Не е задължително да има заглавие, но ако искаш сложи, каквото си избереш |
| | | zori_sz
Брой мнения : 191 Зодия : Риби Местожителство : Стара Загора | Заглавие: Re: Спечелете "Картата на времето" на Феликс Палма Съб Май 12, 2012 3:43 pm#30 | |
| Бройте ме и мен. Току що и аз си изпратих писмото. |
| | | india.
Брой мнения : 344 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Спечелете "Картата на времето" на Феликс Палма Нед Май 13, 2012 12:26 pm#31 | |
| Много хубава тема, сядам да пиша. |
| | | swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Спечелете "Картата на времето" на Феликс Палма Пон Май 14, 2012 8:10 pm#32 | |
| И аз пратих, успех на всички! Моето стана голяма шарения - наподобяващо на есе, но в същото време разказ. |
| | | Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Картата на времето" на Феликс Палма Пон Май 14, 2012 8:16 pm#33 | |
| Писмото ти е получено |
| | | Vivian
Брой мнения : 351 Зодия : Дева Местожителство : Hell | Заглавие: Re: Спечелете "Картата на времето" на Феликс Палма Чет Май 17, 2012 2:19 pm#34 | |
| Така или иначе исках да пробвам нов стил на писане, пък и ми дойде идея, така че и аз пращам! Късмет на всички участници! |
| | | Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Картата на времето" на Феликс Палма Чет Май 17, 2012 2:45 pm#35 | |
| Писмото ти е получено, успех |
| | | Vivian
Брой мнения : 351 Зодия : Дева Местожителство : Hell | | | | Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Картата на времето" на Феликс Палма Чет Май 17, 2012 4:55 pm#37 | |
| |
| | | stasungera
Брой мнения : 87 Зодия : Риби Местожителство : Испания | Заглавие: Re: Спечелете "Картата на времето" на Феликс Палма Пет Май 18, 2012 4:53 pm#38 | |
| Аз също реших да участвам и тъкмо изпратих имейла си. Надявам се да сте го получили. |
| | | Nuriko
Брой мнения : 132 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Спечелете "Картата на времето" на Феликс Палма Съб Май 19, 2012 6:34 am#39 | |
| Почти на края на конкурса, но най-накрая си пратих писмото.
Късмет на всички. |
| | | Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Картата на времето" на Феликс Палма Съб Май 19, 2012 11:33 am#40 | |
| Конкурса приключи, темата се заключва, очаквайте победителят довечера! |
| | | | Заглавие: Re: Спечелете "Картата на времето" на Феликс Палма #41 | |
| |
| | | | Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
|
|