Автор | Съобщение |
---|
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пон Май 21, 2012 6:43 am#226 | |
| "Омагьосана 2" - Историята на Вал на Холи Блек, "Невиновните" на БеллаУилток - лично творчество от един руски сайти "Джени" - фенфик на Тентен от същия сайт . |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Съб Май 26, 2012 7:26 am#227 | |
| Джон Хардинг - Флорънс и Джайлс Препоръчвам - на моменти ще ви побиват тръпки, ще видите един интересен вътрешен свят на главната героиня и някои неочаквани обрати, както и развръзка. Прочетох я на един дъх, завладяваща е и сега ми се ще да си открия друга подобна книга, че не мога да превключа на друга вълна нещо... |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Нед Май 27, 2012 5:18 am#228 | |
| "Пръстенът на Борджиите" на Майкъл Уайт - след няколко дни най-вероятно ще забравя, че съм я чела. Напълно изгубено време. |
|
| |
repichka
Брой мнения : 130 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Нед Май 27, 2012 9:14 am#229 | |
| Робинзон Крузо-Даниел Дефо (учихме я в училище и дори по нея правих класна) |
|
| |
Black Devil
Брой мнения : 116 Зодия : Риби | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пон Май 28, 2012 6:28 am#230 | |
| Джобен наръчник за момичета |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Вто Май 29, 2012 9:11 am#231 | |
| Трилогията на Клаудия Грей "Вечна нощ" плюс един разказ, нещо като предистория на книгите. Много е интересна и се чете с удоволствие, само че не може по никакъв начин да достигне "Здрач". Но все пак трябва да се прочете, препоръчвам я, не я пропускайте в никакъв случай. И "Сибирочка" на Лидия Чарская, повест за приключенията на дете в Петербург. Книга която се изучава в руските училища. Четох я с удоволствие, разбрах че има направен сериал по нея и смятам да го гледам. |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Юни 01, 2012 3:25 pm#232 | |
| Али Конди - Подборът
Хареса ми книжката, макар че не очаквах вече кой знае какво след доста негативните коментари, които съм срещала. Но беше наистина добра и интересна, чете ми се втората!
П.П. Вечна нощ не е трилогия, със сигурност има още поне една книга, доколкото знам - Afterlife. |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Съб Юни 02, 2012 2:23 pm#233 | |
| - Mockingjay написа:
- П.П. Вечна нощ не е трилогия, със сигурност има още поне една книга, доколкото знам - Afterlife.
Има. "Призрачна нощ" и още кратка предистория. Открих я и я чета в момента. Прочетох "Верволф" на Джери Ехерн, за опитите на СС да направи подразделение от армията, съставено от върколаци, в буквалния смисъл. Фентъзи естествено. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пон Юни 04, 2012 6:14 pm#234 | |
| Вълче Биле - Андреа Креймър |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Вто Юни 05, 2012 8:19 am#235 | |
| Изкуплението на Аякс (книга първа от Заветът Мефисто) - Тринити Фейгън. Беше много добра и ми допадна! Добре разгърната идея и интересни персонажи! |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Сря Юни 06, 2012 2:17 pm#236 | |
| "Бурята на века" на Стивън Кинг - написана като киносценарий за минисериал. Кинг споделя, че книгите му сами се определят като новели, романи или разкази. Сякаш живеят собствен живот. И никога не знае, колко голяма книга ще напише. Хубаво, нали? Само той може да измисли това. |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Сря Юни 06, 2012 5:48 pm#237 | |
| Бялата врана - Маркъс Седжуик
Книгата беше... абе, доста странна. На два пъти я прочетох, за отрицателно време, понеже ми беше доста интересна, сигурно именно заради това, че бе странна. И края си беше страшен! Хареса ми! Доста неочаквани развития... |
|
| |
Mandy Lane
Брой мнения : 80 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Чет Юни 07, 2012 6:40 pm#238 | |
| "Горещи страсти в рая " на Сандра Браун,много хубава книга,историята беше завладяваща,но аз съм много чувствителна,и на момента ми ставаше прекалено тежка,но все пак си заслужаваше. |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Юни 08, 2012 6:56 am#239 | |
| "Замък" на Олга Панова - любовна история в мистична обстановка, вещици, проклятия и тн, но ми хареса и си свалих и две други книги на писателката. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Юни 08, 2012 9:34 am#240 | |
| Once upon a bite - Не бих казала, че останах много очарована от книгата. Беше кратичка, историята беше заинтригуваща, но начина, по който е написана не ми допадна. |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Вто Юни 12, 2012 7:41 pm#241 | |
| Стив Олтън - "Завещанието на маите" - отново герой спасяващ света от извънземни. Прочетох само първата книга от трилогията, кой знае да ли ще прочета и останалите, нещо не ми допада. |
|
| |
Nina1968
Брой мнения : 51 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Сря Юни 13, 2012 6:20 am#242 | |
| Докосни Мрака-Касандра Палмър |
|
| |
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Сря Юни 13, 2012 6:30 am#243 | |
| Горещи страсти в рая - Сандра Браун |
|
| |
Mandy Lane
Брой мнения : 80 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Сря Юни 13, 2012 6:49 am#244 | |
| Първата книга от поредица на Сюзан Елизабет Филипс "Чикаго стар"-"Избрах теб",много лека и приятна книжка!
|
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Сря Юни 13, 2012 7:41 am#245 | |
| Дж.Р.Уорд - Отмъстена любов. Без думи съм, с всяка изминала книга поредицата ми е все по-любима, авторката е уникална и е създала едни прекрасни персонажи и истории! И не само заради романтичните връзки, макар те да са... уау! Отново книга, която да ме накара да се позамисля за някои неща от живота (нищо, че е тип фентъзи, по интересен начин засяга и актуални проблеми), натъжи ме, накара ме да се ядосвам, да се просълзявам, да ликувам... Абе, просто невероятна поредица и невероятна 7-ма книга! Сякаш става все по-добра цялостната история! |
|
| |
kams
Брой мнения : 724 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Съб Юни 16, 2012 6:31 pm#246 | |
| Тами Хоуг- Виновен като греха |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Съб Юни 16, 2012 9:14 pm#247 | |
| Джак Де Брул "Реката на тайните" - вихрен екшън, надпревара с китайци, американци, Чуждестранния легион за легендарното изгубено два пъти съкровище на инките. Напълно си заслужаваше четенето. Доволна съм. |
|
| |
arwen_93
Брой мнения : 2363 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Съб Юни 16, 2012 9:34 pm#248 | |
| поредицата "Кръгът" на Нора Робъртс |
|
| |
Mandy Lane
Брой мнения : 80 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Нед Юни 17, 2012 6:37 pm#249 | |
| "Публични тайни" на Нора Робъртс,страхотна книга,просто докато не я прочетох не можех да се отлепя от нея... |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Чет Юни 21, 2012 8:14 am#250 | |
| "Фантоми" и "Вуду" на Дийн Кунц. Първата ме потресе, втората беше добра за четене. "Копието на съдбата" на Олга Тарасевич - за копието проболо Христос, принадлежало е на Хитлер и Ева Браун го е откраднала от него. Затова Втората световна война е завършила по този начин. Ала-бала. Изгубено време, даже последните страници ги попрелистих. Хареса ми един от цитатите в книгата - "Който притежава копието, управлява света". Интересно къде ли се намира истинското копие? Попаднах на материал, че в момента има три такива" Ватиканското копие се съхранява в базиликата на Свети Петър в Рим, където попаднало през XVIII век от Париж, където се намирало от времето на кръстоносните походи. Отъждествява се с копието, което се пазело в Константинопол, а преди това в Йерусалим през V век. Арменското копие се съхранява в съкровищницата на Ечмиадзин, където се намира от XIII век. Преди това се намирало в Гегардаванк, където, според преданията, било донесено от апостол Фадей. Гегардаванк буквално се превежда като „Манастир на копието“. Виенското копие води историята си от времето на Отон I (912-973 г.). След присъединяването на Австрия Адолф Хитлер изпраща копието в Германия и го държи в Нюрнберг. Счита се, че то е върнато на Австрия от американският генерал Джордж Патън и в сегашно време се намира в императорската съкровищница. Загадка? |
|
| |
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... #251 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |