Автор | Съобщение |
---|
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Сря Апр 18, 2012 5:50 am#251 | |
| Патрик Зюскинд - Парфюмът |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Сря Апр 18, 2012 5:50 pm#252 | |
| Защитения |
|
| |
Beta
Брой мнения : 121 Зодия : Козирог Местожителство : Някъде из облаците! | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Сря Апр 18, 2012 6:19 pm#253 | |
| Тайните общества на всички времена и народи-1 том.Страхотна книга,казвам ви!Мноооого ми харесва! |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Сря Апр 18, 2012 6:56 pm#254 | |
| "Хекс Хол" - жалко, че разполагам само с първата книга. |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Пет Апр 20, 2012 6:42 am#255 | |
| - Ellendary написа:
- "Хекс Хол" - жалко, че разполагам само с първата книга.
Мога да ти помогна по въпроса ако ти се чете на английски. В момента чета "Ключът на светлината" - Нора Робъртс. Увлекателно започва, никак не е лоша. Явно, че това е от наистина добрите книги на Нора. |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | |
| |
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Пет Апр 20, 2012 6:18 pm#257 | |
| |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | |
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Съб Апр 21, 2012 6:07 am#259 | |
| Вълче Биле - Андреа Креймър |
|
| |
monicahrb
Брой мнения : 12 Зодия : Риби | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Съб Апр 21, 2012 10:02 am#260 | |
| Тези дни мисля най-накрая да почна "Игрите на глада". |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Съб Апр 21, 2012 4:58 pm#261 | |
| Чета ''Защитения'' на Питър Брет. |
|
| |
Mandy Lane
Брой мнения : 80 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Съб Апр 21, 2012 6:02 pm#262 | |
| "Дневниците на Стефан" книга първа |
|
| |
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Съб Апр 21, 2012 8:25 pm#263 | |
| |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Нед Апр 22, 2012 8:14 pm#264 | |
| - monicahrb написа:
- Тези дни мисля най-накрая да почна "Игрите на глада".
И аз я почнах тази вечер. От малкото което съм прочела, установих, че понякога филма може да ти убие желанието да четеш книгата, което си е абсолютна грешка. Поне при мен така се получи. |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Пон Апр 23, 2012 9:38 am#265 | |
| Добрах се до Синът на Нептун, Рик Риърдън. Супер щастлива съм, книгата е прекрасна, както всички досега от поредицата за Пърси! |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Сря Апр 25, 2012 5:23 pm#266 | |
| Започвам "Песоглавци" на Алексей Маврин. Първият руски роман за тн "Дейнджъролози" или ловци на смъртоносни археологически артефакти от световната култура. |
|
| |
RenisS
Брой мнения : 1 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Сря Апр 25, 2012 5:45 pm#267 | |
| В момента чета първата книга от поредицата "Меча на истината" и тя е страшно интересна! Обожавам я |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Сря Апр 25, 2012 5:46 pm#268 | |
| Днес започнах "Тютюн" на Димитър Димов |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Сря Апр 25, 2012 5:56 pm#269 | |
| - RenisS написа:
- В момента чета първата книга от поредицата "Меча на истината" и тя е страшно интересна! Обожавам я
Великолепна е, една от любимите ми книги, но не и поредици. |
|
| |
janeta7
Брой мнения : 42 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Чет Апр 26, 2012 5:37 pm#270 | |
| Пазителката Райли Дженсън-Кери Артър. |
|
| |
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Пет Апр 27, 2012 5:13 pm#271 | |
| Хекс Хол - книга 1 от Рейчъл Хокинс |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Съб Апр 28, 2012 6:21 pm#272 | |
| "Къщата на духовете" - Шърли Джаксън |
|
| |
vampire_nights
Брой мнения : 53 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Съб Апр 28, 2012 9:15 pm#273 | |
| Започнах 9-та книга от "Училище за вампири", но ми е толкова скучна, че смятам като я приключа да приключа и с поредицата - просто се изчерпа откъм оригинални идеи, а и никога не съм и била кой знае колко голяма фенка - все борба с Неферет и Калона, все едно и също, писна ми! После ще продължа с 8-ма от Братството на черния кинжал - нещо много по-смислено и запленяващо - а след като прочета и 10-тата имам толкова интересни поредици , които ме чакат. |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Нед Апр 29, 2012 3:51 pm#274 | |
| "Жената в черно" на Съзън Хил. Прочетох десетина страници и се чудя, дали първо да не изгледам филма. Книгата изглежда интересна и се страхувам после филма да не ми развали впечатленията от четенето. Но пък в случая с предната книга "Къщата на духовете", която прочетох много бързо, защото е около двеста страници и все очаквах да се случи нещо ужасно, а то все не се случваше и останах доста разочарована, първо гледах филма преди време и съм възхитена от него - поне десет пъти е по-добър от книгата. Лично мое мнение всъщност. Така че съм раздвоена, но май първо ще гледам филма. |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Нед Апр 29, 2012 7:12 pm#275 | |
| - vampire_nights написа:
- Започнах 9-та книга от "Училище за вампири", но ми е толкова скучна, че смятам като я приключа да приключа и с поредицата - просто се изчерпа откъм оригинални идеи, а и никога не съм и била кой знае колко голяма фенка - все борба с Неферет и Калона, все едно и също, писна ми! После ще продължа с 8-ма от Братството на черния кинжал - нещо много по-смислено и запленяващо - а след като прочета и 10-тата имам толкова интересни поредици , които ме чакат.
Не си заслужава, аз ги закарах до осма и бих отбой. То вече на нищо не заприлича, наистина! Стана безобразно бозаво, чудят се какъв локум (ама наистина локум) да разтегнат, а тъпчат на едно място... Много зле стана, аз едва дочетох осма. За девета не съм си и помисляла да я докосвам даже. Човек трябва да знае кога да спре и действително животът е кратък за губене в безсмислени книги, а има тоооолкова други - интересни - които очакват да бъдат прочетени. А по темата, чета Стефани Плъм и случаят с пенсионираният мафиот - Джанет ЕвановичЕванович си е Еванович, яд ме е за тия книги, че не се превеждат и издават вече. Страхотни са и ги препоръчвам. Много смях! П.П. Ellendary, ако първо гледаш филма много ще ти се набият актьорите и обстановката, после ще ти е трудно да си имаш различна и собствена представа, което е несравнимо при четенето на книга. Но все пак ти си знаеш де, аз смятам да гледам филма, но пък и нямам намерението изобщо да чета точно тази книга, та затова... Иначе първо бих прочела книгата. |
|
| |
| Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? #276 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |