Автор | Съобщение |
---|
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Нед Апр 29, 2012 8:05 pm#276 | |
| И аз така направих, вече почти съм наполовина, не е толкова страшна, колкото рекламираха филма. До утре ще я дочета и ще изгледам филма. Пак ще напиша, кое ми е харесало повече. |
|
| |
vampire_nights
Брой мнения : 53 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Пон Апр 30, 2012 12:50 am#277 | |
| - Mockingjay написа:
- vampire_nights написа:
- Започнах 9-та книга от "Училище за вампири", но ми е толкова скучна, че смятам като я приключа да приключа и с поредицата - просто се изчерпа откъм оригинални идеи, а и никога не съм и била кой знае колко голяма фенка - все борба с Неферет и Калона, все едно и също, писна ми! После ще продължа с 8-ма от Братството на черния кинжал - нещо много по-смислено и запленяващо - а след като прочета и 10-тата имам толкова интересни поредици , които ме чакат.
Не си заслужава, аз ги закарах до осма и бих отбой. То вече на нищо не заприлича, наистина! Стана безобразно бозаво, чудят се какъв локум (ама наистина локум) да разтегнат, а тъпчат на едно място... Много зле стана, аз едва дочетох осма. За девета не съм си и помисляла да я докосвам даже. Човек трябва да знае кога да спре и действително животът е кратък за губене в безсмислени книги, а има тоооолкова други - интересни - които очакват да бъдат прочетени.
Ммм, да така е - интересно ми е да видя само дали този път ще се отърват от Неферет завинаги или тя ще продължи да си живее пак под някаква форма да продължава да ги тормози. Малко ми остана от книгата така или иначе. |
|
| |
BOM
Брой мнения : 10 Зодия : Риби | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Пон Апр 30, 2012 1:59 pm#278 | |
| "Момичето, което можеше да лети" на Виктория Форестър. Почти към края съм и никак не ми се иска да свършва. Забавна е, споделям мнението на Стефани Майър, която я нарича "мултивъзрастова". Пък и винаги съм обичала да чета за хора със супер сили... |
|
| |
vampire_nights
Брой мнения : 53 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Вто Май 01, 2012 12:35 am#279 | |
| Слава богу! Отървах се вече от "Училище за вампири" - сбогувах се окончателно с тая поредица след 9-тата книга. Очертава се завбъдеще книгите от поредицата да продължават да бъдат все в същия дух. Започнах книга 8-ма от Братството - Lover Mine (предполагам, че ще го преведат "Моя любов", въпреки, че никога не се знае със сигурност ) - нещо далеч по-смислено като поредица, където с всяка следваща книга се зарибяваш все повече и историята става все по - интересна, за разлика от гореспомената поредица ( без да искам да засегна фенове - всеки си има различен вкус). |
|
| |
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Вто Май 01, 2012 11:28 am#280 | |
| Войните на Посейдон - Алиса Дей. Още съм в началото, но засега ми харесва. |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Вто Май 01, 2012 4:00 pm#281 | |
| Камерън Уест - "Кинжалът на Медичите". Попадна ми случайно в руска библиотека и раших да я прочета. Малко загадки, екшън, името на велика личност и разбира се любов! Какво по-хубаво разтоварващо четиво! |
|
| |
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Чет Май 03, 2012 8:08 am#282 | |
| Вчера почнах и Insurgent (втората книга на Дивергенти) на английски, защото нямам търпение да я дочакам в България. |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Чет Май 03, 2012 9:52 am#283 | |
| "Истории от които няма да заспиш през нощта" - разкази на Хичкок. |
|
| |
Ellie.
Брой мнения : 953 Зодия : Лъв Местожителство : София | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Пет Май 04, 2012 3:41 pm#284 | |
| Обсидианова пеперуда (Анита Блейк 9) на Лоръл К. Хамилтън |
|
| |
Mandy Lane
Брой мнения : 80 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Съб Май 05, 2012 5:23 pm#285 | |
| "Изкуплението на Аякс" страхотна книга,не очаквах толкова да ми хареса. |
|
| |
wicked_chick
Брой мнения : 275 Зодия : Овен | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Нед Май 06, 2012 9:36 am#286 | |
| Наръчникът на Джесика за срещи с тъмната страна. Днес я започнах отначало. |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Нед Май 06, 2012 3:13 pm#287 | |
| Али Конди - "Подборът". Много тъжна книга за раздвоението на едно момиче между две момчета, за избора, който трябва да направи, за любовта и смелостта да си различен в един унифициран свят. Днес започнах "Ангелите на Роузберг". |
|
| |
svetla
Брой мнения : 25 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Чет Май 10, 2012 11:00 am#288 | |
| Матю Райли - Плашилото и Армията на крадците. |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Пон Май 14, 2012 2:57 pm#289 | |
| "Зимна роза" и "Сега и завинаги" на Нора Робъртс - две от мистичните любовни книги на авторката, кратички са, но са изпълнени с емоции. Дочитам ги и ги препоръчвам. |
|
| |
Mandy Lane
Брой мнения : 80 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Пон Май 14, 2012 7:08 pm#290 | |
| "Нощни удоволствия" на Шерилин Кениън. |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Вто Май 15, 2012 8:42 am#291 | |
| Третата и последна книга от поредицата "Знакът на седемте" на Нора Робъртс - "Свещеният камък". Откога се каня да я започна, но все нещо друго излизаше и съм я изоставила от доста време. Сега ще си я прочета. |
|
| |
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Вто Май 15, 2012 9:37 am#292 | |
| "Горещи следи" на Джейн Ан Кренц |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Сря Май 16, 2012 8:14 am#293 | |
| Мемоарите на една гейша... Забравих автора |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Чет Май 17, 2012 8:01 pm#294 | |
| Довършвам "Огнено заклинание" На Хлое Нейл, с нетърпение очаквам да преведат и втората книга в друг сайт за да прочета и нея. "Омагьосана" - поредицата на Холи Блек, прочетох първата книга и съм на средата на втората. |
|
| |
Black Devil
Брой мнения : 116 Зодия : Риби | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Нед Май 20, 2012 12:27 pm#295 | |
| Кръвни връзки, Свещеният камък и Топли тела. |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Пон Май 21, 2012 6:46 am#296 | |
| "Джени" - фенфик на Tenten от един руски сайт за приключенията на руско момиче в Ла Пуш. |
|
| |
Mandy Lane
Брой мнения : 80 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Сря Май 23, 2012 7:10 pm#297 | |
| Захващам се с "На ръба на гроба" на Джанин Фрост.
|
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Пет Май 25, 2012 8:11 am#298 | |
| "Пръстенът на Борджиите" - Майкъл Уайт - изглежда обещаваща. Дочетох я, нищо особено, Сега чета "Вечна нощ" на Клаудия Грей - четирилогия за вампирско училище, в анотацията пише, че достойно замества "Здрач", но от това което съм прочела - първата и част от втората книга, изобщо не може да достигне нивото на Стефани Майер. Иначе е интересна и запомняща се. |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Вто Май 29, 2012 11:08 am#299 | |
| - Winter Love написа:
- Мемоарите на една гейша... Забравих автора
И 50 shades of grey - E. L. James |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Вто Май 29, 2012 12:30 pm#300 | |
| - Winter Love написа:
- И 50 shades of grey - E. L. James
Интересна ли е? Много четох за нея в един руски сайт, готвят се за правят и филм по нея. |
|
| |
| Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? #301 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |