Автор | Съобщение |
---|
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Вто Май 29, 2012 12:36 pm#301 | |
| Да! Искам да спра да чета, но не мога да се откъсна! |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Вто Май 29, 2012 3:02 pm#302 | |
| Книгата е много интересна в момента чета третата книга. Страхотна е. |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Сря Май 30, 2012 7:35 pm#303 | |
| "Сибирочка" на Лидия Чарская, почти я дочитам и утре вече смятам да почивам от четенето, разбира се, ако не се заплесна по някоя книга. |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Чет Май 31, 2012 6:48 am#304 | |
| This World or the Next на Lukas Holmes. Спечелих я от един конкурс и сега я чета. Доста е интересна. |
|
| |
born of darkness
Брой мнения : 90 | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Пет Юни 01, 2012 5:35 am#305 | |
| Малори книга 10 от Джоана Линдзи Оказа се по-интересна отколкото очаквах. |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Съб Юни 02, 2012 2:30 pm#306 | |
| Стивън Кинг "Бурятя на века" - за появата на абсолютното Зло на малък остров по време на опустошителна буря. Гледала съм филма и ми беше интересен, затова започнах и книгата. |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Нед Юни 03, 2012 1:20 pm#307 | |
| Заветът Мефисто - Тринити Фейгън. Книгата е хубава, остават ми стотина страници! Определено е идейна. Има някои неща, които не ми допадат на сто процента, но не са избождащи очите или нещо... И са дребни детайли. Окончателно мнение ще имам, когато стигна до края, но е добра! Знам, че ще чета и следващата, когато тя излезе. |
|
| |
sladi4koo
Брой мнения : 252 Местожителство : Мръсна София | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Нед Юни 03, 2012 2:30 pm#308 | |
| Златния компас-Пулман |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Вто Юни 05, 2012 12:53 pm#309 | |
| Бялата врана - Маркъс Седжуик
Книгата е доста интересна, почти я преполових, а я почнах преди има няма два часа... |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Сря Юни 06, 2012 2:11 pm#310 | |
| "Замък" на Олга Панова - мистична любовна приказка. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Сря Юни 06, 2012 6:00 pm#311 | |
| Once upon a bite. Преполових книжката и ми се струва сравнително интересна. |
|
| |
Mandy Lane
Брой мнения : 80 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Чет Юни 07, 2012 6:46 pm#312 | |
| "Избрах теб" на Сюзан Елизабет Филипс,много лека и приятна книжка,започва обещаващо,надявам се и така да продължи. |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Пет Юни 08, 2012 6:52 am#313 | |
| Стив Олтън - Steve Alten - "Завещанието на маите" - трилогия - книгата е интересна, много е написано за различните древни места и за съоръженията за които даже в наше време не знаем как, кой и за какво е построил. Приведени са и много научни доказателства, но те правят книгите още по-интересни, а не досаждат. |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Вто Юни 12, 2012 6:06 pm#314 | |
| Аз днес почнах осмата книга на ''Дневниците на вампира''. (голям съм маниак, нали ) |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Вто Юни 12, 2012 7:37 pm#315 | |
| "Реката на тайните" на Джак Дю Брул - легендарно съкровище, китайски заговор и естествено герой, който спасява света. Преглеждам и една руска книга "Наследница на дракони" - Надежда Кузмина. |
|
| |
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Сря Юни 13, 2012 6:29 am#316 | |
| "Монета за лодкаря" на Ана Толия |
|
| |
Nina1968
Брой мнения : 51 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Сря Юни 13, 2012 6:36 am#317 | |
| |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Пон Юни 18, 2012 9:26 am#318 | |
| "Фантоми" на Дийн Кунц - не мислех, че все още се плаша от страхотиите на автора, но се оказа, че не е така. И " Вуду" на същия автор - първата ми хареса повече. Малко е да се каже, потресе ме, "Копието на съдбата" на Олга Тарасевич. Днес започнах двата тома "Трилър" - кратки разкази от различни автори, под редакцията на Джеймс Патерсън. Повечето съм чела от други източници, но все пак има и нови. Абе, само аз ли чета? Може би сте заети с подготовка за изпити? |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Чет Юни 21, 2012 3:29 pm#319 | |
| Не, Ellenadary, не само ти. Аз също чета, но напоследък имах изпити и учих повечко, та се бавя с прочитането на книгите, иначе чета много по-бързо. Вчера завърших осмата книга на Дневниците и започнах ''Ангел с часовников механизъм''. Тази книга ме грабна още от първата глава. Сигурна съм, че ще ми хареса и ще стане една от любимите ми |
|
| |
Mandy Lane
Брой мнения : 80 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Пон Юни 25, 2012 6:20 pm#320 | |
| "Последния ден на карнавала" на Сандра Браун" още с първите страници ме грабна книгата,страхотно пише тази жена!
|
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Пон Юни 25, 2012 8:31 pm#321 | |
| Даа, Ellendary, мъчат ни изпити и такива неща, та за съжаление, при мен лично, не е много времето на разположение за четене... Иначе в момента вече съм на Lover Unleashed, Дж.Р.Уорд... Супер е книгата, макар да съм в началото. Започнах и странично втора част на Подборът - Кръстопът, обаче... нещо замъчно тръгна. Не че не е интересна книгата, ама мудничко върви и някак си... не знам. Дано я дочета, че мразя започнатите и недовършени неща... А и кой знае, може би read other stuff, while reading a Black Dagger Brotherhood book? |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Вто Юни 26, 2012 10:25 am#322 | |
| Патрик Ротфус - "Името на вятъра" - фентъзи за което четох много добри отзиви и засега съм на същото мнение. Искам да допълня, че това е една от най-интересните книги, които съм чела тази година. История за създаването и израстването на велик магьосник. Горещо я препоръчвам! Тази книга е дебют на автора, чудя се на какво ниво ще бъдат следващите. Намерих и продължението в една руска е-библиотека и продължавам да чета. |
|
| |
mirka979
Брой мнения : 50 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Пон Юли 02, 2012 5:10 pm#323 | |
| В момента съм на средата на Изкуплението на Аякс и доста ми допада. |
|
| |
vampire_nights
Брой мнения : 53 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Пон Юли 02, 2012 5:31 pm#324 | |
| "Златната лилия" (на английски) - книга втора от поредицата "Кръвни връзки" на Ришел Мийд. За сега съм на третата глава, но не се и съмнявам, че ще е добра колкото първата книга от поредицата. |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? Пон Юли 02, 2012 6:42 pm#325 | |
| Създадена от дим и кост.. Едвам на трета глава съм. Ще видим как ще се развие |
|
| |
| Заглавие: Re: Коя книга четете в момента? #326 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |