| Любим момент от поредицата... /Дневниците на вампира/ | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Любим момент от поредицата... /Дневниците на вампира/ Вто Яну 25, 2011 3:56 pm#1 | |
| Кой е любимият ви момент от поредицата? Защо точно този момент ви е любим?
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Съб Авг 27, 2011 8:16 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
al1ce
Брой мнения : 2073 Зодия : Дева Герой Име: Рейвън Хейли Раса: вампир | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата... /Дневниците на вампира/ Пон Май 02, 2011 10:52 am#2 | |
| Края на първия сезон .. целувката на Катрин и Деймън , когато Деймън помисли , че е Елена беше много романтично ^^ |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Любим момент от поредицата... /Дневниците на вампира/ Съб Май 21, 2011 7:44 pm#3 | |
| Любимия момент е в края на втори сезон, когато Елена каза на Деймън, че го хареса такъв какъвто е и го целуна. Точно тогава тя разбра, че обича й него не по начина по който обича Стефчо, но все пак и това е любов. |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Любим момент от поредицата... /Дневниците на вампира/ Съб Май 21, 2011 8:00 pm#4 | |
| - Pyrocant написа:
- Любимия момент е в края на втори сезон, когато Елена каза на Деймън, че го хареса такъв какъвто е и го целуна. Точно тогава тя разбра, че обича й него не по начина по който обича Стефчо, но все пак и това е любов.
Напълно те подкрепям, Тед. |
|
| |
Carolin
Брой мнения : 457 Зодия : Риби | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата... /Дневниците на вампира/ Съб Юни 25, 2011 10:15 am#5 | |
| И аз съм съгласна с вас двете |
|
| |
gold_baby
Брой мнения : 1104 Зодия : Водолей Местожителство : София | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата... /Дневниците на вампира/ Пет Окт 28, 2011 6:48 pm#6 | |
| - VampireGoddess написа:
- Любимия момент е в края на втори сезон, когато Елена каза на Деймън, че го хареса такъв какъвто е и го целуна. Точно тогава тя разбра, че обича й него не по начина по който обича Стефчо, но все пак и това е любов.
Съгласна съм с теб....Този момент просто беше най-добрия за мен...! :) |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата... /Дневниците на вампира/ Сря Ное 16, 2011 12:48 pm#7 | |
| Понеже само първите четири книги ми харесаха истински, ограничението ми е до тях. Любимият ми момент е от втора книга. Елена се промъква в дома на Каролайн заради дневника си, Деймън се появява и я спасява от разкриване, първо я издърпва от терасата на покрива, много интимен момент, когато са плътно близо един до друг, някак си много е романтично. След това той скача и я държи, за момент сякаш летят... Въобще, един от най-силните Делена моменти в книгите. |
|
| |
immortal_kiss1991
Брой мнения : 397 Зодия : Лъв Местожителство : Копривщица | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата... /Дневниците на вампира/ Пон Яну 23, 2012 9:30 am#8 | |
| Когато Елена се завърна и спаси Деймън |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата... /Дневниците на вампира/ Сря Апр 11, 2012 1:13 pm#9 | |
| В книгите любимият ми момент е когато Бони и Деймън отидоха в долното измерение, но Бони я взеха за заложница, и после когато се опитаха да я продадат Деймън я спаси. Изобщо Деймън спасяваше всички. А във филма, любимия ми момент е когато Стефан проследи Елена до дома на майката на Бони и после Джейми го простреля и Елена извади куршумите. И когато Стефан си тръгваше й каза, че никой от двамата не я заслужава. И после Стефан, когато удари Деймън, тъй като колкото и да се прави на въздържан, я обича и винаги я е обичал, и я ревнува и... силни моменти за Стелена, които доказват, че любовта им никога не е угасвала. Почти всички от феновете вече са Делена фенове, но аз си оставам заклето Стелена фенче и дори и Елена най-накрая да се събере с Деймън, ще ми е малко гадно, но няма да съжалявам много, тъй като знам, че този когото Елена е обичала винаги е бил Стефан! P.S. Надявам се, че всички ме разбраха, тъй като не мога да обяснявам много добре |
|
| |
mirka979
Брой мнения : 50 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата... /Дневниците на вампира/ Пон Юли 02, 2012 7:19 pm#10 | |
| Любими ми са всички моменти,в които Деймън и Елена са заедно-това е перфектната двойка... |
|
| |
veroncheto
Брой мнения : 157 Зодия : Близнаци Местожителство : Плевен | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата... /Дневниците на вампира/ Нед Авг 26, 2012 11:53 am#11 | |
| Любим не се сещам, но не сещам, че моментът когато Деймън и Елена се целунаха за пръв път доста ми остана в главата. |
|
| |
elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата... /Дневниците на вампира/ Пон Сеп 03, 2012 5:47 pm#12 | |
| Любимият ми момент е когато Деймън тръгна да спасява Бони в книга 7 беше много вълнуващо |
|
| |
arwen_93
Брой мнения : 2363 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата... /Дневниците на вампира/ Пон Сеп 03, 2012 9:17 pm#13 | |
| много са и все с Деймън и Бони или Деймън и Елена.......просто са най-вълнуващи и когато Деймън стана човек...беше просто уникално |
|
| |
zori_sz
Брой мнения : 191 Зодия : Риби Местожителство : Стара Загора | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата... /Дневниците на вампира/ Пон Окт 15, 2012 6:36 am#14 | |
| Всички, свързани с Деймън. |
|
| |
| Заглавие: Re: Любим момент от поредицата... /Дневниците на вампира/ #15 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите