| Любим момент от поредицата "Здрач" | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Любим момент от поредицата "Здрач" Сря Яну 26, 2011 11:10 am#1 | |
| Кой е любимият ви момент от книгата? Защо?
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Пет Авг 26, 2011 10:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
lea
Брой мнения : 2 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" Нед Фев 27, 2011 9:01 am#2 | |
| много са .......но единия от тях в четвъртата книга е когато бела разбира че е бременна ..умрях от смях : : |
|
| |
Chocolate
Брой мнения : 517 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" Чет Апр 07, 2011 9:49 pm#3 | |
| Тринайста и четиринайста глава от първата книга! О б о ж а в а м. Всичко беше описано толкова красиво, разтапям се, когато го чета. Специално тези 2 глави съм си ги препрочитала много пъти, и все пак не ми омръзват.
От Затъмнение, когато Бела избяга от Алис (когато Едуард беше на лов), за да отиде при Джейкъб, и когато се прибра, очакваше да се скарат с Ед, а всъщност си налетяха xD `His hand curved around my elbow, moving slowly down my arm, across my ribs and over my waist, tracing along my hip and down my leg, around my knee. He paused there, his hand curling around my calf. He pulled my leg up suddenly, hitching it around his hip.` Мммм <3 |
|
| |
kams
Брой мнения : 724 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" Чет Апр 28, 2011 10:37 am#4 | |
| В Затъмнение когато Джейкъб целуна Бела и тя го удари в лицето.Много се смях на него |
|
| |
tamara8710
Брой мнения : 529 Зодия : Скорпион Местожителство : Pernik | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" Чет Юни 09, 2011 2:25 pm#5 | |
| |
|
| |
Carolin
Брой мнения : 457 Зодия : Риби | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" Съб Юни 25, 2011 10:20 am#6 | |
| И на мен всичко ми хареса :) |
|
| |
kristina___
Брой мнения : 15 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" Нед Сеп 25, 2011 8:29 pm#7 | |
| Първият път, когато Бела и Едуард решават да правят любов. Много готин момент, а след това на сутринта, когато видяха какво е станало, беше доста забавно. Друг момент - Последната битка, много напрежение, направо щеше да ми се пръсне сърцето, докато го четях. Има още много моменти, които много харесвам, но това са два от най - любимите ми. |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" Нед Сеп 25, 2011 8:42 pm#8 | |
| Предложението на Едуард- когото и даваше пръстена, се разплаках. От щастие! |
|
| |
poli
Брой мнения : 175 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" Вто Сеп 27, 2011 12:54 pm#9 | |
| Прекалено много са за да ги изброя. Но ето някои от тях Когато Бела спеше а Едуард чу името си... Много приятно ми стана за него. Когато и показа поляната. Когато и предложи. Сватбата Меденият месец Победата над Волтури. |
|
| |
gold_baby
Брой мнения : 1104 Зодия : Водолей Местожителство : София | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" Пет Окт 28, 2011 6:06 pm#10 | |
| - kams написа:
- В Затъмнение когато Джейкъб целуна Бела и тя го удари в лицето.Много се смях на него
Точноооо..Съгласна съм с теб,голям смях падна.... :D |
|
| |
sisi_2007
Брой мнения : 68 Зодия : Рак Местожителство : пловдив | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" Нед Фев 12, 2012 11:57 am#11 | |
| Всичко,но тези се сещам за момента: 1.Едуард влиза в училищния стол. 2.Когато Бела се запознава с неговото семейство 3.Сватбата 4.Балната сцена от Здрач 5.Превръщането на Бела във вампир 6.Последната глава на Зазоряване. |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" Нед Фев 12, 2012 8:59 pm#12 | |
| Всички любими моменти са свързани с поляната 1 Когато Едуард за първи път я заведе там 2 Когато изоставената Бела откри отново поляната и цветята бяха увехнали 3 И най - силният момент, когато и направи предложението в края на "Затъмнение" и и даде пръстена Скоро в един руски форум имаше конкурс за лого на "Здрач" и първо място зае след гласуване на посетителите стиха: За границей сумерек На цветущей полянке Обитает любовь... Прекрасен е, толкова добре описва цялата история, че си позволих да го публикувам. Не смея да го преведа за да не се изгуби магията. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" Нед Фев 19, 2012 8:37 am#13 | |
| Хммм, любим момент...много ми хареса как беше описано състоянието на Бела вечерта, след като Едуард я беше напуснал. Също така, когато Джейкъб трябваше да стопли Бела в палатката, разговорът с Ед и после, когато разбра за сватбата. Също и края на третата книга от името на Джейк. |
|
| |
zori_sz
Брой мнения : 191 Зодия : Риби Местожителство : Стара Загора | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" Нед Фев 19, 2012 1:13 pm#14 | |
| Най-любим момент точно нямам. Цялата книга е удивителна!!!! Всичко е зашеметяващо, особено сцените на ревност между Едуард и Джейкъб. |
|
| |
IvanBiserov
Брой мнения : 32 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" Сря Фев 22, 2012 6:40 pm#15 | |
| Когато Бела удари Джейкъб, защото я целуна. Много се смях. Също ми хареса, когато Бела стана вампир. |
|
| |
snejana1978
Брой мнения : 45 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" Пон Фев 27, 2012 12:12 pm#16 | |
| Когато Бела каза името му в съня си и Едуард я чу.
Дребните жестове, които Едуард правеше за нея.
Медения месец
Раждането и превръщането на Бела във вампир.
Последната битка срещу Волтури. |
|
| |
veroncheto
Брой мнения : 157 Зодия : Близнаци Местожителство : Плевен | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" Нед Авг 26, 2012 11:41 am#17 | |
| Когато Бела най-накрая става вампир! |
|
| |
elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" Пон Сеп 03, 2012 5:56 pm#18 | |
| Честно казано много са...но най ми хареса,когато Джейкъб защити нероденото дете на Бела и Едуард...бях във възторг тогава |
|
| |
taniiaus
Брой мнения : 109 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" Чет Сеп 27, 2012 12:39 pm#19 | |
| 1.Моментът,в който Едуард разбира че Бела е бременна и предпочита да не рискува живота и. 2.Раждането на Неси 3.Решимостта на Бела да защити семейството си и приятели по време на последната битка.
Малцина обичат толкова силно половинката си,че да рискуват единствената възможност за дете,само и само любимата им да оцелее.Раждането на дъщеричката им е тяхното чудо,а Бела пред опасността от това някой да нарани Неси изважда на показ своя талант.Когато любовта е толкова силна,оставаме без думи и единственото,което си мислим е : "Искам и аз" . |
|
| |
zori_sz
Брой мнения : 191 Зодия : Риби Местожителство : Стара Загора | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" Пон Окт 15, 2012 6:19 am#20 | |
| Напечените сцени между Джейкъб и Едуард са страхотни. |
|
| |
SunshineRainbow
Брой мнения : 685 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" Сря Окт 31, 2012 2:14 am#21 | |
| Първите усещания на Бела като вампир. |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" Пет Яну 04, 2013 9:35 pm#22 | |
| Много харесвам сцената, където играха бейзбол - заради музиката. |
|
| |
stasi
Брой мнения : 72 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" Пет Фев 22, 2013 9:56 pm#23 | |
| Те са многоо ,но може би : Когато Бела каза името му в съня си и Едуард я чу.
|
|
| |
Medi
Брой мнения : 691 Зодия : Рак Местожителство : Yakoruda, Blagoevgrad,Bylgaria Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" Пет Май 10, 2013 4:00 pm#24 | |
| 1. когато Едуард влезе в училищния стол 2. когато Едуард целуна Бела за първи път 3. когато Бела в Новолуние каза на Волтури да убият нея ,а не Едуард 4. предложението 5. сватбата 6. когато Бела показа мислите си на Едуард |
|
| |
stasi
Брой мнения : 72 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" Пет Май 10, 2013 5:44 pm#25 | |
| Когато Едуард целуна Бела за пръв път и сватбата им. |
|
| |
| Заглавие: Re: Любим момент от поредицата "Здрач" #26 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите