| Песни, които свързвате с поредицата "Здрач" | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Песни, които свързвате с поредицата "Здрач" Сря Яну 26, 2011 11:17 am#1 | |
| Кои песни свързвате с поредицата?
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Пет Авг 26, 2011 10:39 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
lea
Брой мнения : 2 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Песни, които свързвате с поредицата "Здрач" Нед Фев 27, 2011 9:09 am#2 | |
| soundtracka от първия филм paramore - decode като я чуя винаги се сещам за поредицата |
|
| |
Chocolate
Брой мнения : 517 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Песни, които свързвате с поредицата "Здрач" Чет Апр 07, 2011 9:44 pm#3 | |
| Саундтрака най-вече, естествено xD Иначе по едно време се сещах за BD, когато чуех на Остава - Шоколад. И на Кейти Пери - Thinking of you, тескта си пасва много с Новолуние и Затъмнение. |
|
| |
al1ce
Брой мнения : 2073 Зодия : Дева Герой Име: Рейвън Хейли Раса: вампир | Заглавие: Re: Песни, които свързвате с поредицата "Здрач" Пон Май 02, 2011 10:55 am#4 | |
| Muse - supermassive black hole |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Песни, които свързвате с поредицата "Здрач" Пон Май 02, 2011 11:54 am#5 | |
| Аз пък womenizer на Бритни. Просто когато за първи път четох фен превода и слушах само тази песен. Сега всеки път като я чуя се сещам за Здрач |
|
| |
bonibon_n
Брой мнения : 43 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Песни, които свързвате с поредицата "Здрач" Нед Ное 20, 2011 7:05 pm#6 | |
| Muse - Supermassive Black Hole <3 |
|
| |
pavleto88
Брой мнения : 42 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Песни, които свързвате с поредицата "Здрач" Пон Дек 12, 2011 8:27 pm#7 | |
| Аз също като чуя Muse - supermassive black hole... |
|
| |
Little.Vampire
Брой мнения : 41 Зодия : Овен | Заглавие: Re: Песни, които свързвате с поредицата "Здрач" Чет Дек 15, 2011 7:48 am#8 | |
| Еми... Paramore - Decode... xD |
|
| |
immortal_kiss1991
Брой мнения : 397 Зодия : Лъв Местожителство : Копривщица | Заглавие: Re: Песни, които свързвате с поредицата "Здрач" Пон Яну 23, 2012 9:35 am#9 | |
| Decode, Supermassive Black Hole и двете песнички са страхотни |
|
| |
Todomodo
Брой мнения : 50 | Заглавие: Re: Песни, които свързвате с поредицата "Здрач" Чет Мар 29, 2012 9:32 am#10 | |
| Supermassive Black Hole и A White Demon Love Song |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Песни, които свързвате с поредицата "Здрач" Вто Апр 10, 2012 2:01 pm#11 | |
| Muse- Supermassive Black Hole |
|
| |
Beta
Брой мнения : 121 Зодия : Козирог Местожителство : Някъде из облаците! | Заглавие: Re: Песни, които свързвате с поредицата "Здрач" Сря Апр 18, 2012 6:30 pm#12 | |
| Аз като чуя Stay with me на Danity Kane винаги се сещам за Новолуние.Песента е много хубава и някак си създава усещането за болката на Бела.Може би съм повлияна и от това,че Новолуние ми е любимата книга от поредицата.
https://www.youtube.com/watch?v=y9_flwz_WUY |
|
| |
Ellie.
Брой мнения : 953 Зодия : Лъв Местожителство : София | Заглавие: Re: Песни, които свързвате с поредицата "Здрач" Пет Май 04, 2012 3:47 pm#13 | |
| - Bubole4eKle4e написа:
- Muse- Supermassive Black Hole
и аз също, като я чуя и се сещам за бейзбол |
|
| |
elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Песни, които свързвате с поредицата "Здрач" Пон Сеп 03, 2012 9:50 pm#14 | |
| Rihanna - Where Have You Been и се сещам за любовта им |
|
| |
absinthe
Брой мнения : 36 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Песни, които свързвате с поредицата "Здрач" Сря Сеп 05, 2012 2:29 am#15 | |
| muse- supermassive black hole |
|
| |
zori_sz
Брой мнения : 191 Зодия : Риби Местожителство : Стара Загора | Заглавие: Re: Песни, които свързвате с поредицата "Здрач" Пон Окт 15, 2012 6:27 am#16 | |
| Paramore - Decode. Дори в клипа на песента има елементи от филма. |
|
| |
SunshineRainbow
Брой мнения : 685 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Песни, които свързвате с поредицата "Здрач" Пет Окт 19, 2012 2:45 pm#17 | |
| Paramore- Decode. Заради нея разбрах за "Здрач" изобщо, понеже тя е официалния саундтрак на първия филм. |
|
| |
| Заглавие: Re: Песни, които свързвате с поредицата "Здрач" #18 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |