|
| Автор | Съобщение |
---|
bibinka
Брой мнения : 120 Зодия : Телец Местожителство : Vidin | Заглавие: Paradise Kiss Нед Мар 06, 2011 2:07 pm#1 | |
| ## Жанр : Драма, Романс ## Епизоди : 12 ## Година : 14.10.2005 till 30.12.2005 ## Език : Английски и Японски ## Времетраене : 24 минути на епизод ## Държава : Япония ## Резюме: Юкари е типчина ученичка в средно училище "Сейей", която слуша родителите си и посещава редовно училище.Докато започва да се запитва за живота си, тя среща група ученици от дизайнерско училище, които наричат своята марка дрехи "Paradise kiss" (Райска целувка). Групата се нуждае от модел за своята колекция, на която й предстои представяне и те решават да вземат Юкари. Отначало тя не се съгласява да се присъедини към тази на пръв поглед ексцентрична група, но в крайна сметка разбира, че те са много приятни хора. Освен това, страстта им да следват целите и мечтите си, карат Юкари да осъзнае, че е пропиляла живота си до сега и я мотивират да преследва собствените си мечти. Историята показва как тя става техен модел и как се влюбва в лидерът на групата - Джордж. |
| | | JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Paradise Kiss Пет Юни 10, 2011 10:03 pm#2 | |
| Определено ми хареса. То ми е едно от любимите. В края ми се насълзиха очите. |
| | | arhangel_gebriel
Брой мнения : 94 Зодия : Везни Местожителство : софия | Заглавие: Re: Paradise Kiss Пон Юни 13, 2011 8:56 am#3 | |
| От началото много не ми хареса,но след това стана интересно и го догледах цялото,но има тъжен край или по скоро очаквах по хубав,завършек на цялата история.Юкари,за мое най-голямо съжаление се жени за някакъв старчок,а не за Джордж който според мен излезе голям глупак.То и Хари не направи нищо да я спечели нищо,че я обичаше.Според мен само Изабела,спечели от всичко защото си остана с Джордж,все пак тя го обича още от деца,благодарение на него тя е това което винаги е искала да бъде.Нямаше да е лошо да развият историята по по-различен начин с продължение и щастлив край за всички. |
| | | PrettyVacant
Брой мнения : 69 Зодия : Близнаци Герой Име: Алис Столкър Хейл Раса: Хибрид - ангел & демон | Заглавие: Re: Paradise Kiss Чет Авг 11, 2011 7:48 pm#4 | |
| Много от хората, до чието сърце е достигнало въпросното аниме твърдят, че единственото така наречено 'сляпо петно' остава трагичният край, който по никакъв начин не се подчинява на сладникавата представа за извисен живот сред небесата. Aз обаче далеч не смятам, че окончателния завършек би бил реалистичен, ако Джордж се бе завърнал с разтворени обятия; какво остава за Юкари, която в името на невъобразимата любов би се отказала от мечтата си без почвена основа и естетическа перспектива. Поемъкът на анимето щеше да представлява купчина от тривиални събития и щеше бързо да увехтее сред останалата конкуренция. Пък и за любителите на Нана и тия, която по - отдавна са запознати с съответния автор, то пределно ясно става от самото начало, че Paradise Кiss не ще представлява красива приказка ... е, поне краят не би бил описан така. Както и да е, така и така не се впечатлих особено от анимето, не ме грабна 'ич и не тая любов спрямо него, както е положението при Нана, например. Oh, well ... |
| | | MuryG
Брой мнения : 53 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Paradise Kiss Съб Фев 04, 2012 11:32 am#5 | |
| Много добро |
| | | SunshineRainbow
Брой мнения : 685 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Paradise Kiss Чет Окт 18, 2012 3:08 pm#6 | |
| А, ама аз съм го гледала като филм това! Не знаех, че всъщност е аниме... |
| | | elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Paradise Kiss Пон Яну 28, 2013 11:41 am#7 | |
| Анимето адски много ме грабна,а когато открих,че има и филм,който по случайност завършва щастливо,бях като изтребител да си го изтегля !!! |
| | | Rositta
Брой мнения : 1025 Зодия : Близнаци Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш... Герой Име: Пейн Раса: Вампир | Заглавие: Re: Paradise Kiss Пон Яну 28, 2013 4:19 pm#8 | |
| Да, поне филма свършва щастливо... Иначе от края на анимето съм доста разочарована.. |
| | | veskuuuuu
Брой мнения : 75 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Paradise Kiss Вто Фев 19, 2013 7:39 am#9 | |
| ами аз не го харесах,в началото ми допадна,но......е,изгледах го де |
| | | | Заглавие: Re: Paradise Kiss #10 | |
| |
| | | | Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
|
|