| Itazura na Kiss / Закачливи Целувки | |
|
Автор | Съобщение |
---|
bibinka
Брой мнения : 120 Зодия : Телец Местожителство : Vidin | Заглавие: Itazura na Kiss / Закачливи Целувки Нед Мар 06, 2011 2:15 pm#1 | |
| ## Жанр : Комедия, Романс, Шоуджо ## Епизоди : 25 ## Година : 05.04.2008 till 27.09.2008 ## Времетраене : 24 минути на епизод ## Държава : Япония ## Резюме: “Не го искам” е отговора който получава Айхара Котоко когато се престрашава, след 2 години тайна любов, да даде любовно писмо на Ири Наоки. Наранена, Котоко се кълне пред приятелите си, че ще забрави за Ири. Къщата и се срутва от земетресение и двамата с баща и се настаняват при негов приятел от средното училище. По шега на съдбата този приятел се оказва бащата на Ири Наоки. Любовта на Котоко пламва отново, но този път имайки подкрепа от майката на Ири тя прави безброй напредъци по пътя към сърцето му! |
|
| |
perla333
Брой мнения : 80 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Itazura na Kiss / Закачливи Целувки Пет Апр 22, 2011 8:49 pm#2 | |
| Така и не догледах анимето, защото имаше български субтитри до 9 епизод мисля. Е, прегледах го набързо, но не е същото. Скоро може да го изгледам като хората, че анимето много ми допада по принцип. Нищо, че главната си е глупавичка. |
|
| |
PrettyVacant
Брой мнения : 69 Зодия : Близнаци Герой Име: Алис Столкър Хейл Раса: Хибрид - ангел & демон | Заглавие: Re: Itazura na Kiss / Закачливи Целувки Пет Май 06, 2011 2:25 pm#3 | |
| С глас и сълзи съм се смяла, наистина е добро и го препоръчвам на ценителите (: |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Itazura na Kiss / Закачливи Целувки Пет Юни 10, 2011 10:05 pm#4 | |
| Анимето в момента се превежда. Предполагам, че до края на Юли месец ще е готово. :D Зависи от мен кога ще го приключа :D |
|
| |
arhangel_gebriel
Брой мнения : 94 Зодия : Везни Местожителство : софия | Заглавие: Re: Itazura na Kiss / Закачливи Целувки Нед Юни 12, 2011 12:27 am#5 | |
| Направо ме разби тази анимация,до последната серия не спрях да се смея Котоко е страшна,ситуацийте в които изпадаше направо ме разсмиваха до сълзи.Не съм се смяла толкова,на нито едно друго аниме,както на това. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Itazura na Kiss / Закачливи Целувки Нед Юни 12, 2011 10:29 am#6 | |
| Звучи интересно, може някой ден да седна и да го изгледам |
|
| |
MuryG
Брой мнения : 53 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Itazura na Kiss / Закачливи Целувки Вто Ное 01, 2011 10:48 pm#7 | |
| Ири много ме дразнеше в началото,но пък и тя какви ги вършеше... Корейския сериал хич не ми допадна. |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Itazura na Kiss / Закачливи Целувки Нед Ное 20, 2011 5:40 pm#8 | |
| Анимето е добро, но редакцията много му се бави. Но какво да сторя, че не мога да смогна... |
|
| |
Black Devil
Брой мнения : 116 Зодия : Риби | Заглавие: Re: Itazura na Kiss / Закачливи Целувки Нед Май 20, 2012 2:17 pm#9 | |
| Анимето е забавно и отпускащо. Историята е интересна и завладяваща. |
|
| |
Vivian
Брой мнения : 351 Зодия : Дева Местожителство : Hell | Заглавие: Re: Itazura na Kiss / Закачливи Целувки Вто Юни 05, 2012 7:11 am#10 | |
| Тъкмо се отчайвах, че не мога да си намеря нищо свястно за гледане и попаднах на тази темичка. Имах нужда да гледам нещо такова и определено ще си го сваля да го видя. ^^ |
|
| |
veskuuuuu
Брой мнения : 75 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Itazura na Kiss / Закачливи Целувки Нед Фев 02, 2014 3:54 pm#11 | |
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Itazura na Kiss / Закачливи Целувки #12 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите