Заглавие: Sucker Punch: Измислен свят (2011) Чет Апр 07, 2011 10:50 pm#1
Заглавие: Sucker Punch Режисьор: Зак Шнайдер Жанр: Фентъзи, Екшън, Приключенски В ролите: Емили Браунинг, Аби Корниш, Джена Малоун, Ванеса Хъдженс, Джейми Чънг и др.
Режисьорът Зак Шнайдер ("300", "Пазителите"), определя своя филм "Sucker Punch: Измислен свят" като "Алиса в Страната на чудесата" с автомати, дракони, бомбардировачи и публични домове. Развиващ се през 50-те години на миналия век, филма разказва историята на Бейби Дол (Емили Браунинг), която се крие от болката, причинена от злия й баща и предстоящата лоботомия. Живее в заведение за душевно болни и докато е там, Бейби започва да си измисля алтернативна реалност. Прави план за бягство, който трябва да изпълни в пет дни, като открадне пет предмета, преди да бъде обработена. Дол влиза в супер-света на въображението си, като границите между реалност и блян започват да се замъгляват. Към нея се присъединяват приятели, които са обитатели на същата болница. Уроците, които Бейби Дол научава в света на фантазиите, би й помогнал в бягството на момичетата от жестоката им съдба в реалния живот.
останах много разочарована от филма мислех че ще е по-интересен..през повечето време превъртях
Rain
Брой мнения : 885 Зодия : Близнаци
Заглавие: Re: Sucker Punch: Измислен свят (2011) Чет Ное 24, 2011 5:22 pm#3
И по-добре можеше. Интересни ефекти, но откъм сценарии не ме впечатли особено. Трейлърите оставяха различно впечатление за филма, но пък колко рядко трейлър не заблуждава зрителя.
Четох анотация за него в Кинокадр.ру и ми хареса, но не знаех, че е излязъл. Благодаря за ревюто, ще го гледам, въпреки отрицателните отзиви, може пък да ми хареса.
ruru
Брой мнения : 48 Зодия : Телец
Заглавие: Re: Sucker Punch: Измислен свят (2011) Чет Дек 01, 2011 10:44 am#7
Да си призная не ми хареса особено. Ефектите и актьорите бяха добри, ама според мен нещо му липсва.
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София
Заглавие: Re: Sucker Punch: Измислен свят (2011) Вто Май 01, 2012 2:49 pm#8
На мен пък ми хареса изключително много. Интересен, различен и с много добри ефекти.
Sponsored content
Заглавие: Re: Sucker Punch: Измислен свят (2011) #9