|
|
Автор | Съобщение |
---|
Oblivious Dream
Брой мнения : 604 Зодия : Водолей Местожителство : София, България Герой Име: Айс Евърмонт Раса: Демон - сукубa | Заглавие: Джесика - Бет Фантаскей Пет Апр 08, 2011 10:04 am#1 | |
| Jessica's Guide to Dating on the Dark Side (Jessica #1) Hardcover, 351 pages Published February 1st 2009 by Harcourt
Неживите наистина могат да ти прецакат учебната година...
Женитбата с вампир определено не влиза в плановете на Джесика за последната й година в гимназията. Но тогава се появява ужасно готиният ученик на разменни начала - Луциус Владеску, който заявява, че Джесика е румънска вампирска принцеса, а той е нейният годеник. Въоръжена с новоотркита вяра в себе си и копие от "Да пораснеш вампир: Тинейджърски наръчник за срещи, здраве и чувства", Джесика прави драматична промяна от обикновен тийнеджър към очарователна европейска принцеса. Но когато злобната мажоретка се опитва да й отмъкне Луциус под носа, Джес осъзнава, че иска да си върне принца, да спре предстоящата вампирска война и да спаси душата на Луциус от пълно разрушение. The Wedding of Antanasia Jessica Packwood and Lucius Valeriu Vladescu (Jessica #1.5)Published 2009
Онлайн историята за сватбата на Джесика и Луциус. Прочети я безплатно от интернет страницата на авторката. ПРОЧЕТИ Jessica Rules the Dark Side (Jessica #2)Hardcover, 368 pages Expected publication: January 9th 2012 by Harcourt
Когато Джесика Паклууд разбира, че е румънска вампирска принцеса, тя получива най-големия шок в живота й. Оказва се, че това е лесната част. Сега, оженена за принц Луциус Владеску, тя трябва да претендира и убеди вампирската нация, че заслужава да бъде тяхна кралица. Но Джес не може дори да поръча благоприлична храна от персонала на замъка, камо ли да се справи с подлите неживи индивиди, които биха се радвали да видят провала й. И когато Луциус е обвинен в убийството на вампир -старейшина и захвърлен в затвор без кръвта, от която се нуждае, Джесика се озовава сама, борейки се за оцеляването на двама им. Отчаяна да изчисти имено на съпруга си и да спечели свободата му, Джес получава помощта на нейната най-добра приятелка Минди Станковитц и мистериозния италиански братовчед на Луциус , Раниеро Ловату. Но и двамата крият няколко мрачни тайни. Може ли Джес да разбере, на кого да вярва и как да повиши силата , преди да загуби всичко, включително вампирът, когото обича? Пълно с романтика, мистерия и опасности, дългоочакваното продължение на „Наръчника на Джесика за срещи с тъмната страна” показва, че понякога принцесата трябва да спечели нейното „заживели щастливо след това” с един наострен кол в ръка.
|
|
| |
krasi9mir
Брой мнения : 64 | Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей Пет Апр 08, 2011 1:01 pm#2 | |
| страхотна е. очаквам я с нетърпение. |
|
| |
pearl
Брой мнения : 79 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей Пон Апр 11, 2011 11:45 am#3 | |
| Звучи интересно и различно. Би ми се искало да я прочета. |
|
| |
krasi9mir
Брой мнения : 64 | Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей Пон Апр 18, 2011 10:57 pm#4 | |
| звучи интересно... със сигурност ще я прочета. |
|
| |
perla333
Брой мнения : 80 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей Пет Апр 22, 2011 8:26 pm#5 | |
| Със сигурност бих искала да прочета превод на книгата. Историята звучи много интересно, а и не всеки ден четем книги за вампирска принцеса, която не знае че е такава :) |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей Нед Окт 16, 2011 1:11 pm#6 | |
| Егати :D Това е яко, кефи ме и то доста. С голям кеф бих я прочела книгата. Тя една ли е или поредица? |
|
| |
Teen Obsession
Брой мнения : 536 Зодия : Дева Местожителство : Интернет пространството | Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей Нед Окт 16, 2011 1:40 pm#7 | |
| Поредица е, доколкото знам |
|
| |
Oblivious Dream
Брой мнения : 604 Зодия : Водолей Местожителство : София, България Герой Име: Айс Евърмонт Раса: Демон - сукубa | Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей Нед Окт 16, 2011 3:23 pm#8 | |
| Поредица е, а до колкото си спомням, втората книга ще излезе 2012. |
|
| |
MuryG
Брой мнения : 53 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей Вто Окт 25, 2011 5:51 pm#9 | |
| Книгата май е тийн... Дано е интересна,наистина се надявам. :) |
|
| |
tempted_girl93
Брой мнения : 45 Зодия : Козирог Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей Чет Окт 27, 2011 7:38 pm#10 | |
| Да, бих искала да я прочета, защо не. А и отново има война между обикновеното момиче и най-популярната ученичка в училище - интересно и забавно. |
|
| |
gold_baby
Брой мнения : 1104 Зодия : Водолей Местожителство : София | Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей Нед Дек 04, 2011 7:49 pm#11 | |
| Мммм дали е хубава...Някой чел ли я е?? |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей Нед Дек 04, 2011 7:51 pm#12 | |
| Аз я прочетох и наистина си заслужава книжката, много е добра |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей Нед Дек 04, 2011 8:04 pm#13 | |
| Значи ще ти се доверим! :3*: |
|
| |
gold_baby
Брой мнения : 1104 Зодия : Водолей Местожителство : София | Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей Пон Дек 05, 2011 11:50 am#14 | |
| |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей Пон Дек 05, 2011 12:06 pm#15 | |
| От няколкото глави, които прочетох книгата ще бъде интересна, не бива да се пропуска. |
|
| |
6astlivkata
Брой мнения : 41 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей Сря Яну 04, 2012 2:05 pm#16 | |
| Мисля да я прочета. Звучи ми интересно... |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей Сря Яну 04, 2012 3:21 pm#17 | |
| Интересна е, поне досега. Дано скоро има нова глава. |
|
| |
Izabel88
Брой мнения : 46 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей Вто Фев 28, 2012 10:49 pm#18 | |
| Резюмето звучи много интересно и книгата ще е много хубава |
|
| |
krassy123
Брой мнения : 3 Зодия : Стрелец | Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей Чет Мар 08, 2012 9:59 pm#19 | |
| Необичам тийн книги, но тази изглежда обещаваща. |
|
| |
liusi
Брой мнения : 85 Зодия : Скорпион Местожителство : Видин | Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей Съб Апр 28, 2012 3:16 pm#20 | |
| |
|
| |
bubkata123
Брой мнения : 43 Зодия : Везни Местожителство : Варна | Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей Пон Юни 11, 2012 3:21 pm#21 | |
| Нали. На същото мнение съм. |
|
| |
julie86
Брой мнения : 62 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей Пет Юли 20, 2012 11:15 pm#22 | |
| Мисля че книгата ще е много интересна и с удоволствие бих прочела нейн превод. |
|
| |
julie86
Брой мнения : 62 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей Пет Юли 20, 2012 11:20 pm#23 | |
| Книгата обещава да бъде много добра. |
|
| |
julie86
Брой мнения : 62 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей Вто Юли 31, 2012 7:53 pm#24 | |
| Страхотен превод.Благодаря ви.Надявам се че Луциус не е наистина мъртъв.Много тъжен край. |
|
| |
grum4o
Брой мнения : 66 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей Вто Яну 08, 2013 7:32 pm#25 | |
| Аз нещо явно не съм в час, но какво стана с превода? Както се превеждаше втора книга изведнъж изчезна |
|
| |
| Заглавие: Re: Джесика - Бет Фантаскей #26 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |