| Обичате ли да четете книги през свободното си време? | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Чет Апр 21, 2011 4:28 pm#1 | |
| Обичате ли да четете книги през свободното си време? |
|
| |
SilveR898
Брой мнения : 159 Местожителство : In that place that only I know | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Чет Апр 21, 2011 6:22 pm#2 | |
| Мноооого обичам да чета. Особено през последните няколко години много започнах да чета. :) |
|
| |
perla333
Брой мнения : 80 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Пет Апр 22, 2011 9:37 pm#3 | |
| Мноооогоо обичам да чета книги. Особено през последните няколко години, когато започнха да се издават най-различни книги. : |
|
| |
hriska2
Брой мнения : 83 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Нед Апр 24, 2011 2:33 pm#4 | |
| обожавам да чета книги, това е любимото ми хоби,жалкото е, че в последно време нямам тази възможност |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Вто Апр 26, 2011 11:47 am#5 | |
| Когато не ме мързи чета... Не искам да прозвучи така, се една не обичам да чета... Напротив - обичам, но рядко го правя... |
|
| |
kams
Брой мнения : 724 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Пет Апр 29, 2011 10:55 am#6 | |
| Мнооого обичам да чета.Аз по рождение съм си книжен плъх |
|
| |
PrettyVacant
Брой мнения : 69 Зодия : Близнаци Герой Име: Алис Столкър Хейл Раса: Хибрид - ангел & демон | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Пет Апр 29, 2011 12:36 pm#7 | |
| Чета ежедневно, през всеки един свободен миг, когато нещо по - належащо не ме притеснява (: |
|
| |
al1ce
Брой мнения : 2073 Зодия : Дева Герой Име: Рейвън Хейли Раса: вампир | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Нед Май 01, 2011 2:34 pm#8 | |
| Това е хобито ми .. обожавам книгите ^^ |
|
| |
b3as7
Брой мнения : 105 Зодия : Дева Местожителство : София Герой Име: Никалъс Дийн Раса: Ангел | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Пет Май 06, 2011 4:45 pm#9 | |
| Обичам да чета мнооооооого... |
|
| |
tamara8710
Брой мнения : 529 Зодия : Скорпион Местожителство : Pernik | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Съб Май 14, 2011 2:54 pm#10 | |
| |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Съб Май 21, 2011 8:25 pm#11 | |
| Не обичам да чета, а обожавам. |
|
| |
nansi7
Брой мнения : 41 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Нед Май 29, 2011 10:28 am#12 | |
| |
|
| |
A DreamWalker
Брой мнения : 186 Зодия : Дева Местожителство : София | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Пет Юни 24, 2011 3:26 pm#13 | |
| Чета винаги като намеря нещо. В момента съм с Цифрова крепост на Дан Браун
|
|
| |
Carolin
Брой мнения : 457 Зодия : Риби | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Пет Юни 24, 2011 3:29 pm#14 | |
| мноооого обичам да чета :Д |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Пет Юни 24, 2011 3:48 pm#15 | |
| |
|
| |
nedialka
Брой мнения : 75 Зодия : Рак Местожителство : Бургас | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Чет Юни 30, 2011 1:43 pm#16 | |
| чета всеки ден.......... и нощ |
|
| |
marija
Брой мнения : 4 Зодия : Овен | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Чет Юни 30, 2011 4:37 pm#17 | |
| всяка свободна минутка,не мога без тях |
|
| |
sunny~girl
Брой мнения : 56 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Сря Авг 10, 2011 7:08 pm#18 | |
| всеки ден чета. Любимото ми хоби. ( : |
|
| |
black_raven
Брой мнения : 136 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Чет Авг 11, 2011 9:44 am#19 | |
| Това е някакъв риторочен въпрос може би? Аз съм си книжно плъхче. |
|
| |
Phury
Брой мнения : 528 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Вто Авг 23, 2011 11:38 am#20 | |
| Да но само книги със секс,или такъв еротичен привкус. Иначе просто не радва. |
|
| |
arwen_93
Брой мнения : 2363 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Съб Сеп 24, 2011 12:05 pm#21 | |
| това ми е любимото занимание ........без книги за мен живота е скучен...... |
|
| |
poli
Брой мнения : 175 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Съб Сеп 24, 2011 6:50 pm#22 | |
| Обожавам, и не мога да си представя да правя нещо друго. |
|
| |
vishous_
Брой мнения : 290 Зодия : Стрелец | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Нед Сеп 25, 2011 9:50 am#23 | |
| Прекаленооо многооо обичам да чета :cheer up: Това е моето хоби |
|
| |
stasungera
Брой мнения : 87 Зодия : Риби Местожителство : Испания | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Пон Окт 10, 2011 2:24 pm#24 | |
| Чета абсолютно всеки ден. За мен книгите са мания, любов, страст или както там искате го наречете. |
|
| |
Oblivious Dream
Брой мнения : 604 Зодия : Водолей Местожителство : София, България Герой Име: Айс Евърмонт Раса: Демон - сукубa | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Пон Окт 10, 2011 7:24 pm#25 | |
| Почти няма ден, в който да имам какво да чета и да не го докосна. Откакто имам спомени, всички около мен са четяли книги, което разпали същата страст и у мен. Някои биха казали, че съм луда, вманиачена, побъркана дори на тема книги. Нека. Важното е, че ми доставя удоволствие да чета, да се потапям в един нов, различен (а може би не чак толкова различен) от реалния свят, който ме кара да забравя всичко останало. За мен книгите и четенето като цяло не са просто занимание или хоби. За мен четенето е до някаква степен начин на живот. Чрез него и книгите ние откриваме купища нови светове и герои, както и неща, за които не сме и подозирали, че съществуват. Отново се отдалечих доста от въпроса, за което се извинявам. Просто исках да кажа, че за мен книгите не са просто хоби, мания или както там го наричате. И се надявам с цялото си сърце, че никога няма да ми омръзне да чета, защото това е едно от най-хубавите неща според мен. |
|
| |
| Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? #26 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |