Автор | Съобщение |
---|
janeta7
Брой мнения : 42 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Вто Ное 01, 2011 7:04 am#26 | |
| Обичам книгите,всеки свободен час чета. |
|
| |
qnsssi
Брой мнения : 42 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Съб Ное 12, 2011 12:52 pm#27 | |
| |
|
| |
katttts
Брой мнения : 42 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Съб Ное 12, 2011 1:32 pm#28 | |
| |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Сря Ное 16, 2011 9:26 am#29 | |
| Обожавам да чета, това е най-голямото ми хоби! :) |
|
| |
Vivian
Брой мнения : 351 Зодия : Дева Местожителство : Hell | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Сря Ное 16, 2011 10:06 am#30 | |
| По принцип това е един от пороците ми. Чета толкова много, че граничи с болестно състояние. |
|
| |
rim17
Брой мнения : 69 Зодия : Овен | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Пет Ное 25, 2011 7:51 pm#31 | |
| Много обичам да чета. За съжаление свободното ми време не е много, но пак намирам... |
|
| |
repichka
Брой мнения : 130 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Пет Дек 02, 2011 8:42 am#32 | |
| |
|
| |
netka1987
Брой мнения : 57 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Пон Дек 26, 2011 7:35 pm#33 | |
| Да.Това ми е повече от хоби.Книгите са ми страст |
|
| |
gold_baby
Брой мнения : 1104 Зодия : Водолей Местожителство : София | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Вто Дек 27, 2011 4:16 pm#34 | |
| Оооо задължително си чета по някоя книжка в свободното си време |
|
| |
immortal_kiss1991
Брой мнения : 397 Зодия : Лъв Местожителство : Копривщица | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Пет Яну 20, 2012 3:11 pm#35 | |
| |
|
| |
Black Devil
Брой мнения : 116 Зодия : Риби | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Нед Май 20, 2012 11:56 am#36 | |
| Обожавам да чета книгии <3 |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Нед Май 20, 2012 12:22 pm#37 | |
| Разбира се.. |
|
| |
Christina.
Брой мнения : 559 Зодия : Риби Местожителство : Пловдив | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Пет Юни 22, 2012 1:33 pm#38 | |
| Естествено, това е любимото ми занимание. |
|
| |
mirka979
Брой мнения : 50 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Пон Юли 02, 2012 5:31 pm#39 | |
| Разбира се.Все пак това е приятен начин да прекараш свободното си време... |
|
| |
kristina___
Брой мнения : 15 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Сря Юли 25, 2012 9:46 pm#40 | |
| Обожавам да чета и ми се иска да имам повече свободно време ... |
|
| |
diana633
Брой мнения : 42 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Сря Авг 15, 2012 7:15 pm#41 | |
| Всеки ден по възможност, за по час - два. |
|
| |
Chocolate
Брой мнения : 517 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Чет Юни 13, 2013 6:03 pm#42 | |
| ужасно много обичам. бях спряла за доста време, без и да имам идея защо, обаче в началото на миналата година се разчетох пак, което ми е едно от най-добрите решения, направени през последните няколко години просто... не мога просто да си седя спокойно с мисълта, че имам свободно време, без да ми е минало през ума, че мога да го запълня с четене. и, най важното, вече почти никога не ми е скучно ;d и не мога да разбера, когато някой каже, че го мързи да чете. ако не обича да чете - ок, не е за абсолютно всеки, обаче не е кой знае колко тежко усилие, че да те мързи. ;д трябва ти единствено добро зрение, свястно осветление, по-малко шум и да не ти се спи. ;д ти просто започваш да четеш и то само те поглъща. чета по възможност всеки ден, в междучасията, в часовете, когато би трябвало да уча, преди да заспя... общо взето, винаги, когато мога. |
|
| |
SoulHunter
Брой мнения : 47 Зодия : Телец Местожителство : Guitarland :P | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Пет Юни 21, 2013 10:14 pm#43 | |
| Май не ми е минавал и ден без да прочета поне малко, просто навик или по-скоро дрога. Просто книгите ми позволяват да се разкарам поне за малко от натоварващото ежедневие и разните дишащи дразнители...Така поне малко заживяваш един друг живот, виждаш през други очи един друг свят. Малко по малко се научаваш и сам да виждаш, тоест научаваш се да виждаш различните страни на нещата от живота, понеже по някакъв начин си се научил да размишляваш не само по твоя си начин, приемаш и други гледни точки, възгледи.... абе задълбах. Иначе най- вече книгите, според мен, са за разтоварване, в крайна сметка те са плод на литературното изкуство, а целта на изкуството е да развлича, или по-скоро отвлича от стъклената сфера на реалността. |
|
| |
Riddle
Брой мнения : 91 Зодия : Стрелец Местожителство : Пловдив | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Съб Юни 22, 2013 2:12 pm#44 | |
| Е, понякога книгите разискват и реални проблеми, но пък в крайна сметка всяко четиво си има предимство - дали ще ти отвори очите по даден въпрос, дали ще те кара да разсъждаваш малко философски, да се почувстваш епичен като на гърба на дракон, влюбен като в романтичен роман, или уплашен, понеже е психиращ ужас, всичко в крайна сметка носи на човек хубави, макар и по различен начин, усещания. |
|
| |
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Съб Юли 06, 2013 12:34 pm#45 | |
| Много обичам да чета и не мога без книжките ми. Понякога ми се случва да нямам време и да чета една книга цял месец, но винаги когато съм свободна сядам на дивана, потъвам във вълшебния свят на героите и забравям за действителността. Мисля, че това е едно от най-хубавите качества на книгите - да забравиш проблемите си за малко и да се отпуснеш. |
|
| |
penka1234
Брой мнения : 1561 Зодия : Козирог Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Нед Авг 04, 2013 4:41 pm#46 | |
| Много обичам да чета.Всеки ден без пропускане. |
|
| |
Medi
Брой мнения : 691 Зодия : Рак Местожителство : Yakoruda, Blagoevgrad,Bylgaria Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Пон Авг 12, 2013 1:39 pm#47 | |
| много обичам да чета книги |
|
| |
e.stoikova
Брой мнения : 50 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Пон Авг 12, 2013 5:21 pm#48 | |
| Обожавам, чета поне по книга на седмица |
|
| |
Rositta
Брой мнения : 1025 Зодия : Близнаци Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш... Герой Име: Пейн Раса: Вампир | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Сря Авг 14, 2013 8:01 pm#49 | |
| |
|
| |
Streamers_98
Брой мнения : 93 Зодия : Стрелец Герой Име: N. (Ен) (прякор Мента, Менте (фр). ) Раса: Хибрид между демон и магьосник | Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? Съб Ное 16, 2013 11:05 am#50 | |
| И през свободното време, и през времето, когато приоритетите напират. >.< |
|
| |
| Заглавие: Re: Обичате ли да четете книги през свободното си време? #51 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите