|
Автор | Съобщение |
---|
al1ce
Брой мнения : 2073 Зодия : Дева Герой Име: Рейвън Хейли Раса: вампир | Заглавие: Елена или Катрин Съб Май 14, 2011 7:52 pm#1 | |
| Коя харесвате повече Елена или Катерина ?
|
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Елена или Катрин Нед Май 15, 2011 8:19 am#2 | |
| Трудно е да се каже. В книгите харесвам повече Елена, но във филма са я направили малко досадна. Катрин ми допада във филма. На Нина определено й е по-добре с чуплива коса. |
|
| |
al1ce
Брой мнения : 2073 Зодия : Дева Герой Име: Рейвън Хейли Раса: вампир | Заглавие: Re: Елена или Катрин Нед Май 15, 2011 8:36 am#3 | |
| Харесвам Елена , защото е мила , добра , жертва се за хората които обича , но както каза Лили тя е малко досадна в сериала .. На Катрин и се кефя много , всяко едно качество което притежава и най вече силното чувство за самосъхранение .. И аз съм на същото мнение , че Нина е по хубава с чуплива коса , но доколкото знам тя е с чуплива коса попринцип , но не се харесва и я изправя .. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Елена или Катрин Нед Май 15, 2011 8:43 am#4 | |
| Е, да, ама Елена е с една и съща прическа във всеки епизод и затова когато дойде Катрин с къдрава коса, беше по-яка |
|
| |
Teen Obsession
Брой мнения : 536 Зодия : Дева Местожителство : Интернет пространството | Заглавие: Re: Елена или Катрин Нед Май 29, 2011 5:58 pm#5 | |
| Катрин, много по-съблазнителна и сексапилна от Елена, нищо че ги играе една и съща актриса. Излъчването е друго и браво на Нина, че успява така да разграничи двата образа. |
|
| |
Carolin
Брой мнения : 457 Зодия : Риби | Заглавие: Re: Елена или Катрин Пет Юни 24, 2011 3:01 pm#6 | |
| Елена ми харесва повече книгите, а Катрин в серяла, затова не мога да реша... |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Елена или Катрин Пон Юни 27, 2011 12:36 pm#7 | |
| Катрин много по интересна е, Елена е прекалено добра и винаги знаеш как ще постъпи, при Катрин е обратното винаги те изненадва. |
|
| |
petq6663
Брой мнения : 58 Зодия : Овен Местожителство : Симеоновград | Заглавие: Re: Елена или Катрин Чет Авг 11, 2011 3:43 pm#8 | |
| Катрин,много по силна и самоуверена e! |
|
| |
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Елена или Катрин Вто Сеп 20, 2011 9:30 am#9 | |
| Определено Катрин, много ме кефи, докато Елена ме дразни в някои моменти. |
|
| |
anna85
Брой мнения : 102 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Елена или Катрин Вто Сеп 20, 2011 1:04 pm#10 | |
| Катрин по интересна е от Елена! |
|
| |
Nicole
Брой мнения : 751 Зодия : Телец Местожителство : London Герой Име: Бек Морган Раса: Човек | Заглавие: Re: Елена или Катрин Пон Ное 28, 2011 11:08 pm#11 | |
| |
|
| |
immortal_kiss1991
Брой мнения : 397 Зодия : Лъв Местожителство : Копривщица | Заглавие: Re: Елена или Катрин Пет Яну 20, 2012 10:40 am#12 | |
| Катрин |
|
| |
mime7o_98
Брой мнения : 49 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Елена или Катрин Сря Фев 08, 2012 11:22 am#13 | |
| |
|
| |
sladi4koo
Брой мнения : 252 Местожителство : Мръсна София | Заглавие: Re: Елена или Катрин Пон Мар 12, 2012 4:37 pm#14 | |
| Катрин ... Елена ми е лигава /не ме убивайте/ |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Елена или Катрин Нед Апр 15, 2012 7:38 pm#15 | |
| Трудно ми е да кажа. От една страна Елена ми допада повече, тъй като е мила, грижовна, обичлива. Но пък Катрин е дива, свободна, избира сама пътя си и прави каквото си иска, никой не я командва. |
|
| |
Christina.
Брой мнения : 559 Зодия : Риби Местожителство : Пловдив | Заглавие: Re: Елена или Катрин Пет Юли 26, 2013 9:58 am#16 | |
| |
|
| |
Medi
Брой мнения : 691 Зодия : Рак Местожителство : Yakoruda, Blagoevgrad,Bylgaria Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Елена или Катрин Пет Юли 26, 2013 6:55 pm#17 | |
| Катрин много ми по-интересна от Елена , в следващият сезон ще бъде много интересен особено ако Катрин стане човек |
|
| |
| Заглавие: Re: Елена или Катрин #18 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |