| Победител в конкурса за "13 причини защо" на Джей Ашър | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Oblivious Dream
Брой мнения : 604 Зодия : Водолей Местожителство : София, България Герой Име: Айс Евърмонт Раса: Демон - сукубa | Заглавие: Победител в конкурса за "13 причини защо" на Джей Ашър Сря Май 25, 2011 2:02 pm#1 | |
| Както всички знаете, днес трябва да обявим победителя в конкурса, избран от екипа на издателство Ентусиаст. И за да не ви държа в напрежение, направо да си кажа кой печели. Победител в конкуса за книгата "13 причини защо" е: - Spoiler:
Валентина Йорданова Алексиева от гр. Шумен - Blue.Star
Есето: - Spoiler:
Какво е да си тийнейджър в днешно време
Тийнейджърите, те се намират в една много особена фаза от развитието си, тоест да станат зрели хора. През този момент от живота им се случва най-важното нещо : израстването.
В днешно време тийнейджърите са много упорити, безразсъдни и често постъпват глупаво. Понякога сами се оплитат във собствените си мисли и не могат да се изразяват. Често се карат с родителите си и другите от обкръжението си . през това време от живота си не обичат да им дават съвети с мисълта ,че всичко в този живот може да се постигне самостоятелно. Те желаят да се отделят окончателно от родителите си, развиват свои собствени възгледи, често съвсем различни от на останали.. накратко – стават възрастни и се опитват да се държат като такива, въпреки че в моменти постъпват безразсъдно и спонтанно.
Една сутрин се събуждат и усещат, че са различни, а заедно с тях е различен и светът. В днешно време често са капризни и раздразнителни и ако някой посмее да ги заговори направо побесняват без причина. Всеки човек трябва да се научи да се справя с тези отрицателни емоции, но това рядко се отдава на тийнейджърите. На следващия ден обаче те просто искрят от жизнерадост, иска им се да лудуват и да правят всичко на веднъж. Хихикат се и беснеят с приятели, а минувачите и хората около тях ги мислят за ненормални. Повечето тийнейджъри попадат в такъв хаос на чувства.
Тийнейджърите са хора объркани в мислите чувствата и емоциите си. Въпреки това в днешно време не е трудно да си тийнейджър, защото колкото и трудно да ти е все ще има някой който да ти помогне, да застане до теб и да те напътства макар противоречията от твоя страна. Най-важният момент ще дойде скоро в живота им и тогава ще настъпи трудният момент – изборът, коя врата от живота да отключиш и коя да оставиш заключена !
Честито! Книгата ще ти бъде изпратена от издателството на посочения от теб адрес по Български пощи. Също така екипът на Ентусиаст ще се свърже с теб за уточнения. Да си четеш книжката с кеф. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Победител в конкурса за "13 причини защо" на Джей Ашър Сря Май 25, 2011 2:04 pm#2 | |
| Честито на победителката!!! Да си четеш книжката с удоволствие :))))) |
|
| |
Blue.Star
Брой мнения : 59 Зодия : Стрелец | Заглавие: Re: Победител в конкурса за "13 причини защо" на Джей Ашър Сря Май 25, 2011 2:09 pm#3 | |
| благодаря ви ... много съм щастлива че я спечелих (party) ^^^ |
|
| |
Little.Vampire
Брой мнения : 41 Зодия : Овен | Заглавие: Re: Победител в конкурса за "13 причини защо" на Джей Ашър Сря Май 25, 2011 6:01 pm#4 | |
| Честито и от мен, няма как да не се намеся в тия теми тука за конкурсите, малкия вампир е голяма досада, нали знаете: който има големи зъби, има и голямо самочувствие, на което обаче му липсва емайл... Беше нещо такова, стоматологът ми има ръждясало чувство за хумор... Преди късата ми памет да забрави защо въобще съществува, поздравявам победителката, надявам се книжката да ти хареса! Препоръчително е да не си била травмирана емоционално или физически, преди да я почнеш, повярвай ми... лоша идея. Много бих искала да ти прочета есето, ей, админките, я постнете есето на момичето, да го похвалим малко бе, да няма за себе си да го държите? Така ли се пише домашна по литература??? Колкото по-странно Джак Спароу ходи, толкова по-несвързано говоря аз, колко очарователно, извинявам се, понякога ми е трудно да мълча... Поне не спамя... Но друга е темата, че баба ми би заспала, докато прочете подобно мнение, затова... Сайонара, амигос енд мучачос! |
|
| |
tamara8710
Брой мнения : 529 Зодия : Скорпион Местожителство : Pernik | Заглавие: Re: Победител в конкурса за "13 причини защо" на Джей Ашър Сря Май 25, 2011 6:42 pm#5 | |
| Честито на победителката,дано книгата ти хареса.Надявам се после да ни разкажеш повече за нея:) |
|
| |
Blue.Star
Брой мнения : 59 Зодия : Стрелец | Заглавие: Re: Победител в конкурса за "13 причини защо" на Джей Ашър Чет Май 26, 2011 10:38 am#6 | |
| Little.vampire не съм била травмирана емоционално или физически , просто знам какво е защото аз сама съм тинейджър и знам какви работи правя. Иначе получа ли я, прочета ли я ще ви разкажа малко повече :) |
|
| |
Blue.Star
Брой мнения : 59 Зодия : Стрелец | Заглавие: Re: Победител в конкурса за "13 причини защо" на Джей Ашър Пон Май 30, 2011 2:55 pm#7 | |
| искам само да питам нещо: горе-долу кога ще получа книгата понеже още не съм ? |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Победител в конкурса за "13 причини защо" на Джей Ашър Пон Май 30, 2011 3:01 pm#8 | |
| От издателството казаха, че ще поддържат връзка с теб. Аз тъкмо щях да ти пиша, да те питам дали си я получила. Довечера ще им пиша и ще ги попитам какво става :) |
|
| |
Blue.Star
Брой мнения : 59 Зодия : Стрелец | Заглавие: Re: Победител в конкурса за "13 причини защо" на Джей Ашър Вто Май 31, 2011 11:24 am#9 | |
| добре , благодаря много :) |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Победител в конкурса за "13 причини защо" на Джей Ашър Сря Юни 01, 2011 1:15 pm#10 | |
| От издателството казаха, че днес ще изпратят книгата и тя ще пристигне по пощата след ден-два :) |
|
| |
Blue.Star
Брой мнения : 59 Зодия : Стрелец | Заглавие: Re: Победител в конкурса за "13 причини защо" на Джей Ашър Сря Юни 01, 2011 3:10 pm#11 | |
| благодаря за информацията :) |
|
| |
| Заглавие: Re: Победител в конкурса за "13 причини защо" на Джей Ашър #12 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите