|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Истинска кръв сезон 4 Чет Сеп 15, 2011 5:40 pm#1 | |
| ## Режисьор: Алън Бол ## В ролите: Ана Пакуин, Стивън Мойър, Сам Трамел, Раян Коунтън, Рътина Уесли, Крис Бауер, Нелсън Елис, Джим Парак, Кари Престън, Александър Скарсгард, Тод Лоу ## Държава: САЩ ## Резюме: Благодарение на изобретената от японски учени синтетична кръв, вампирите вече не са легендарни чудовища, а миролюбиви съграждани на останалите хора през нощта. И въпреки, че хората отдавна са извадени от менюто, мнозина продължават да се страхуват от “съществата, спящи в ковчези”. Религиозните лидери и правителствата по света вече са избрали своята позиция, но в малкото градче Бон Тан в Луизиана решението все още не е взето. Местната сервитьорка Суки Стакхаус (Ана Пакуин) знае какво е да си аутсайдер. “Прокълната” с дарбата да чува мислите на другите, тя е открита за интеграцията на вампирите в обществото, особено когато се запознава с Бил Комптън (Стивън Мойър) – красив 173-годишен вампир без дом. И когато Суки е намесена в серия мистериозни случки, свързани с появата на Бил в Бон Тан, толерантността й ще бъде подложена на тест. Секси, плашещ драматичен сериал от създателя на “Два метра под земята” Алън Бол, “Истинска кръв” навлиза в старателно изградения свят на писателката Чарлийн Харис. Описан от носителят на награда Emmy Алън Бол като “пуканки за умни хора”, разказващ историята на колоритна група местни неудачници, “Истинска кръв” обещава силни преживявания.
Изтегли 4 сезон |
|
| |
katttts
Брой мнения : 42 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 4 Съб Ное 12, 2011 1:40 pm#2 | |
| |
|
| |
bonibon_n
Брой мнения : 43 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 4 Нед Ное 20, 2011 7:38 pm#3 | |
| най-добрия сезпн досега поне според мен с нетърпение очаквам следващия |
|
| |
rim17
Брой мнения : 69 Зодия : Овен | Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 4 Пет Ное 25, 2011 7:09 pm#4 | |
| Следя сериала от самото начало. Лично за мен този сезон беше най-слаб. |
|
| |
ruru
Брой мнения : 48 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 4 Чет Дек 01, 2011 10:47 am#5 | |
| Споделям мнението ти rim17, можеха и по-добре да се справят.
Надявам се 5-ти сезон да е много успешен и да ми хареса. |
|
| |
snejana1978
Брой мнения : 45 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 4 Сря Фев 29, 2012 8:04 am#6 | |
| Следя този сериал от самото начало...и този сезон не е лош. |
|
| |
Todomodo
Брой мнения : 50 | Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 4 Пет Мар 30, 2012 9:07 am#7 | |
| На мен също този сезон не ми хареса. Даже се чудя дали ще гледам следващия. |
|
| |
simonka94
Брой мнения : 34 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 4 Съб Мар 31, 2012 7:16 am#8 | |
| на мен ми допадна чакам следващия |
|
| |
Nina1968
Брой мнения : 51 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 4 Сря Юни 13, 2012 9:36 pm#9 | |
| Е не е като книгата,но сериала си го бива.С нетърпение чакам следващия сезон. |
|
| |
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 4 Чет Юни 14, 2012 6:27 am#10 | |
| - Nina1968 написа:
- Е не е като книгата,но сериала си го бива.С нетърпение чакам следващия сезон.
Пети сезон вече започна. Миналия петък, а при нас събота, беше 1 епизод. Страшно много харесвам този сериал. Не е сладникав, а напротив даже и леко брутален. Харесват ми множеството персонажи, активното действие, страстните моменти. |
|
| |
arwen_93
Брой мнения : 2363 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 4 Пет Юни 15, 2012 5:13 pm#11 | |
| о да съгласна съм с теб и чакам да излезе 2-и епизод |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 4 Пон Окт 15, 2012 11:42 pm#12 | |
| Невероятен сезон. Няма спор. |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 4 Сря Окт 17, 2012 6:58 am#13 | |
| Нещо ми стана много бозав тоя сериал. И все пак изгледах и пети сезон, ще изгледам и шести, но не може да ме впечатли така както първите три сезона.. |
|
| |
Medi
Брой мнения : 691 Зодия : Рак Местожителство : Yakoruda, Blagoevgrad,Bylgaria Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 4 Пон Авг 05, 2013 2:17 pm#14 | |
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 4 #15 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите