|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Истинска кръв сезон 1-3 Съб Сеп 17, 2011 7:34 am#1 | |
| ## Режисьор : Алън Бол
## В ролите : Ана Пакуин, Стивън Мойер, Сам Трамел, Раян Куантен, Рутина Уесли, Кари Престън, Александър Скарсгаард, Джим Парак, Тод Лоу, Дебора Ан Уол и др.
## Жанр : Драма / Фентъзи / Романтичен
## Държава : САЩ
## Година : 2008-2010
## Резюме : Благодарение на изобретената от японски учени синтетична кръв, вампирите вече не са легендарни чудовища, а миролюбиви съграждани на останалите хора през нощта. И въпреки, че хората отдавна са извадени от менюто, мнозина продължават да се страхуват от “съществата, спящи в ковчези”. Религиозните лидери и правителствата по света вече са избрали своята позиция, но в малкото градче Бон Тан в Луизиана решението все още не е взето.
Местната сервитьорка Суки Стакхаус (Ана Пакуин) знае какво е да си аутсайдер. “Прокълната” с дарбата да чува мислите на другите, тя е открита за интеграцията на вампирите в обществото, особено когато се запознава с Бил Комптън (Стивън Мойър) – красив 173-годишен вампир без дом. И когато Суки е намесена в серия мистериозни случки, свързани с появата на Бил в Бон Тан, толерантността й ще бъде подложена на тест.
Секси, плашещ драматичен сериал от създателя на “Два метра под земята” Алън Бол, “Истинска кръв” навлиза в старателно изградения свят на писателката Чарлийн Харис. Описан от носителят на награда Emmy Алън Бол като “пуканки за умни хора”, разказващ историята на колоритна група местни неудачници, “Истинска кръв” обещава силни преживявания.
Изтегли 1-3 сезон |
|
| |
da4eto88
Брой мнения : 58 Зодия : Стрелец | Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 1-3 Вто Окт 04, 2011 5:32 pm#2 | |
| Филма наиста е мн готин и аз го гледах с мн голям интерес ,но все пак сам на мнение ,че книгите бяха далеч по интересни |
|
| |
antoan
Брой мнения : 44 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 1-3 Нед Ное 06, 2011 1:55 pm#3 | |
| Определено задържа интереса ми. |
|
| |
katttts
Брой мнения : 42 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 1-3 Съб Ное 12, 2011 1:41 pm#4 | |
| |
|
| |
rim17
Брой мнения : 69 Зодия : Овен | Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 1-3 Пет Ное 25, 2011 7:14 pm#5 | |
| Зарибяващ сериал - актьорите са готини, без да са прекалено лъскави. Суки е много естествена и пряма. Фен съм и на Ерик. |
|
| |
snejana1978
Брой мнения : 45 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 1-3 Сря Фев 29, 2012 8:03 am#6 | |
| Сериала е много добър..както на сюжет, така и на актьори. |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 1-3 Вто Май 01, 2012 1:44 pm#7 | |
| Интересен е. Вампирите са по-истински и неподправени. Вярно, че има някои неща за лица не под 18 години, но те са част от живота, тай че...супер си е сериала.. |
|
| |
Black Devil
Брой мнения : 116 Зодия : Риби | Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 1-3 Съб Май 19, 2012 10:47 am#8 | |
| Много як филм с нетърпение чакам продължението ^^ |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 1-3 Пон Окт 15, 2012 11:41 pm#9 | |
| Първи сезон беше доста блудкав. Но след това 2, 3 и 4... Нещата се оправиха. Доста добре се разви историята. Доволна съм. |
|
| |
SunshineRainbow
Брой мнения : 685 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 1-3 Чет Окт 18, 2012 11:10 am#10 | |
| Аааа, готино сериалче, да! Харесва ми, това лято изгледах първи сезон. Малко съм назад с материала май . |
|
| |
The author of this message was banned from the forum - See the message |
Vittoria
Брой мнения : 112 Зодия : Стрелец | Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 1-3 Вто Май 21, 2013 7:47 pm#11 | |
| Първият сезон беше интересен. Ерик ми е много сладък, но тататък започна да ме дразни. То не беше кръв, то не бе секс.. мани мани.. |
|
| |
penka1234
Брой мнения : 1561 Зодия : Козирог Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 1-3 Вто Юли 23, 2013 7:08 pm#12 | |
| Сериала много ми хареса. Любим ми е. |
|
| |
| Заглавие: Re: Истинска кръв сезон 1-3 #13 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите