Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта
Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница
Заглавие: A Cinderella Story: Once Upon a Song Нед Сеп 18, 2011 12:50 pm#1
Режисьор : Деймънд Сантостефано В ролите : Луси Хейл, Фреди Строма, Меган Парк и др. Държава : САЩ Година : 2011 Времетраене : 98 мин
Сирано Де Бержерак посреща Пепеляшка. Преуморена, тормозена и ужасена да се върне в приемно семейство, 17 годишната Кейти (Луси Хейл) служи на мащехата си и на доведените си брат и сестра, без да се оплаква. Вокални надарена, Кейти се чувства особено разстроена, когато е принудена да пее песни, така че не - талантливата й доведена сестра, Бев Ван Рейвънсуей, да може да спечели договор за запис от Massive Records - чийто президент, Харви Морган, е на разузнаване за нови зрелищни таланти за "Битката на талантите" за департамента по сценични изкуства в престижно частно училище.
Изтегли
katttts
Брой мнения : 42 Зодия : Скорпион
Заглавие: Re: A Cinderella Story: Once Upon a Song Съб Ное 12, 2011 1:06 pm#2
още не съм го гледала, но ми се струва доста интересен
mysterious girl
Брой мнения : 42 Зодия : Телец
Заглавие: Re: A Cinderella Story: Once Upon a Song Вто Ное 22, 2011 4:28 pm#3
Аз лично го гледах преди няклко дни и мението ми е че е развлекателно и интересно!
black_raven
Брой мнения : 136 Зодия : Рак
Заглавие: Re: A Cinderella Story: Once Upon a Song Чет Дек 15, 2011 9:44 pm#4
Много го харесах, а Луси Хейл ми е невероятно симпатична. Както и в останалите филми за Пепеляшка, и тук саундтракът е страхотен.
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София
Заглавие: Re: A Cinderella Story: Once Upon a Song Вто Май 01, 2012 2:37 pm#5
И на мен ми хареса. А Луси Хейл е много сладка
nazleva
Брой мнения : 28 Зодия : Везни
Заглавие: Re: A Cinderella Story: Once Upon a Song Вто Окт 01, 2013 10:53 am#6
харесва ми
Sponsored content
Заглавие: Re: A Cinderella Story: Once Upon a Song #7