gold_baby
Брой мнения : 1104 Зодия : Водолей Местожителство : София | Заглавие: Another Cinderella Story / Още една история за Пепеляшка (2008) Чет Дек 15, 2011 9:06 pm#1 | |
| Another Cinderella Story / Още една история за Пепеляшка (2008) Режисьор : Деймън Сантостефано В ролите : Селена Гомес, Андрю Стийли, Джейн Линч, Катарине Изабел, Джесика Паркър Кенеди, Емили Пъркинс, Маркъс Т. Полк, Никол ЛаПлака и др. Държава : САЩ, Канада Година : 2008 Времетраене : 92 минути Резюме : На бал с маски момче танцува с момиче, което би могло да бъде момичето на мечтите му. Тя забравя iPod-а си докато тича към вкъщи, за да спази вечерния си час. На него му остава само тази следа, а това е възможност, която се пада веднъж в живота. И той започва да търси своята тайнствена красавица... Изтегли..Много сладко филмче, едно от любимите ми |
|
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Another Cinderella Story / Още една история за Пепеляшка (2008) Чет Дек 15, 2011 9:26 pm#2 | |
| |
|
black_raven
Брой мнения : 136 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Another Cinderella Story / Още една история за Пепеляшка (2008) Чет Дек 15, 2011 9:38 pm#3 | |
| Супер сладкото филмче, всеки път много се смея, а и саундтракът е страхотен. |
|
julie86
Брой мнения : 62 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Another Cinderella Story / Още една история за Пепеляшка (2008) Нед Юли 22, 2012 2:05 pm#4 | |
| Фимчето е много интересно.Много романтично.Не е за изпускане. |
|
dariq
Брой мнения : 15 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Another Cinderella Story / Още една история за Пепеляшка (2008) Пон Апр 15, 2013 10:16 am#5 | |
| Харесвам Селена Гомез.Харесва ми и този филм. Танцуват и пеят прекрасно. |
|
nazleva
Брой мнения : 28 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Another Cinderella Story / Още една история за Пепеляшка (2008) Вто Окт 01, 2013 10:58 am#6 | |
| |
|
siuzi
Брой мнения : 380 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Another Cinderella Story / Още една история за Пепеляшка (2008) Нед Фев 23, 2014 7:18 am#7 | |
| По принцип харесвам Селена Гомез и филма ми хареса. Много романтична душа съм и харесвам такива филми. Даже и си поплаквам |
|
| Заглавие: Re: Another Cinderella Story / Още една история за Пепеляшка (2008) #8 | |
| |
|