gold_baby
Брой мнения : 1104 Зодия : Водолей Местожителство : София | Заглавие: A Cinderella Story / Приказка за Пепеляшка (2004) Чет Дек 15, 2011 9:03 pm#1 | |
| A Cinderella Story / Приказка за Пепеляшка (2004) Режисьор : Марк Росман В ролите : Хилъри Дъф, Джули Гонзало, Чад Майкъл Мъри, Дженифър Кулидж и др. Държава : САЩ Година : 2004 Времетраене : 91 минути Резюме: Заместете стъклената пантофка с мобилен телефон, тиквената каляска с открита кола, а далечното царство с предградие на Лос Анджелис, и какво ще получите? Комедиен вариант на познатата приказка за Пепеляшка! Сам (Хилари Дъф) търка пода в столовата, справя се с мащеха и доведени сестри, и мечтае да отиде в Принстън (най-подходящото място тези, които искат да станат принцеси, да намерят принц). Но може би принцът вече е налице: нейният анонимен приятел от Интернет (Чад Майкъл Мъри), с когото си урежда среща в нощта на Хелоуин. Сам изпада в паника, когато разбира, че загадъчният непознат е най-популярното момче. Възможно ли е той да обича момиче, което не е от елита? Възможно ли е вълшебните приказки да се сбъдват ? Ако Сам повярва в себе си, мечтите й ще се превърнат в реалност. Изтегли с бг аудио |
|
black_raven
Брой мнения : 136 Зодия : Рак | Заглавие: Re: A Cinderella Story / Приказка за Пепеляшка (2004) Чет Дек 15, 2011 9:42 pm#2 | |
| Ооо, Чад! Страхотно е филмчето, много ми харесва от край време. Имаше един период, в който го гледах почти постоянно. |
|
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: A Cinderella Story / Приказка за Пепеляшка (2004) Пет Яну 04, 2013 10:19 pm#3 | |
| Филма е страхотен! Чад е невероятен, а Хилъри Дъф отново е невероятна в ролята си! |
|
dariq
Брой мнения : 15 Зодия : Дева | Заглавие: Re: A Cinderella Story / Приказка за Пепеляшка (2004) Пон Апр 15, 2013 10:15 am#4 | |
| Гледала съм го няколко пъти, защото го харесвам и не ми омръзва. Наистина съвременна история за пепеляшка .Много ми харесва роклята на Сам. |
|
nazleva
Брой мнения : 28 Зодия : Везни | Заглавие: Re: A Cinderella Story / Приказка за Пепеляшка (2004) Вто Окт 01, 2013 10:58 am#5 | |
| |
|
penka1234
Брой мнения : 1561 Зодия : Козирог Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: A Cinderella Story / Приказка за Пепеляшка (2004) Вто Окт 01, 2013 6:16 pm#6 | |
| Филмът е много добър.Гледала съм го и ми харесва. |
|
| Заглавие: Re: A Cinderella Story / Приказка за Пепеляшка (2004) #7 | |
| |
|