| Победител от конкурса "Как да се омъжиш за вампир милионер" на Керелин Спаркс | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | |
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Как да се омъжиш за вампир милионер" на Керелин Спаркс Пет Апр 13, 2012 5:43 pm#2 | |
| Честито, Ива. Силно се надявам книгата да ти хареса, така както на мен. Аз вече прочетох книгата и мога да те уверя, че е изключително добра. Още от първа глава ще те завладее и ще се потопиш в една невероятна история. Пп. Е, Лили, много си гадна. Покажи творбата на момичето или Ивка сама ще я ни я предустави. |
|
| |
green_girl_
Брой мнения : 81 Зодия : Скорпион Местожителство : София | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Как да се омъжиш за вампир милионер" на Керелин Спаркс Пет Апр 13, 2012 6:04 pm#3 | |
| Хей, хей! Много благодаря! Аз съм изключително горда със себе си - за пръв път кандидатствам по този начин и да спечеля! Е, направо ме разбихте. Относно качването на творбата - нека шефката прецени. ПП - как съм заспала не е ясно, обаче ей сега се събуждам и вие да ми дадете такова яко "добро утро". Много благодаря! От както излезна тази книжка я искам и сега когато я имам съм на седмото небе. Много благодаря отново! Страхотни сте! ПП2 - благодаря за пожеланието, JoInT{}MaNia4kа. |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Как да се омъжиш за вампир милионер" на Керелин Спаркс Пет Апр 13, 2012 6:08 pm#4 | |
| Ета, няма защо, Ивке. Всичко е от сърце |
|
| |
green_girl_
Брой мнения : 81 Зодия : Скорпион Местожителство : София | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Как да се омъжиш за вампир милионер" на Керелин Спаркс Пет Апр 13, 2012 6:13 pm#5 | |
| Благодарско! (*) Мале, скачам от радост! Книжката я предвкусвам, че ще бъде уникална! |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Как да се омъжиш за вампир милионер" на Керелин Спаркс Пет Апр 13, 2012 6:14 pm#6 | |
| |
|
| |
green_girl_
Брой мнения : 81 Зодия : Скорпион Местожителство : София | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Как да се омъжиш за вампир милионер" на Керелин Спаркс Пет Апр 13, 2012 6:16 pm#7 | |
| Хихи, ще настане пълното блажество! Как иначе?! |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Как да се омъжиш за вампир милионер" на Керелин Спаркс Пет Апр 13, 2012 6:18 pm#8 | |
| - green_girl_ написа:
- Хихи, ще настане пълното блажество! Как иначе?!
От много дълго време не съм се радвала така на някого. Не зная дали е заради самата книга, но знам едно - на 100% съм убедена, че ще ти хареса от раз. Аз я прочетох за два дни. Първата нощ я преполових на един дъх и на следващия ден вече беше иззядена. |
|
| |
green_girl_
Брой мнения : 81 Зодия : Скорпион Местожителство : София | |
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Как да се омъжиш за вампир милионер" на Керелин Спаркс Пет Апр 13, 2012 6:22 pm#10 | |
| - green_girl_ написа:
- JoInT{}MaNia4ka написа:
- green_girl_ написа:
- Хихи, ще настане пълното блажество! Как иначе?!
От много дълго време не съм се радвала така на някого. Не зная дали е заради самата книга, но знам едно - на 100% съм убедена, че ще ти хареса от раз. Аз я прочетох за два дни. Първата нощ я преполових на един дъх и на следващия ден вече беше иззядена. Хихи, много благодаря! И аз това очаквах затова подскачам от удоволствие. 100% после ще напиша някое ревю, за да кажа колко съм доволна от нея. Ох, мълчи. Самата аз се каня да й напиша ревю, но работата е там, че не знам откъде да започна. Толкова е вълнуваща, че думите ми не са достатъчни. |
|
| |
green_girl_
Брой мнения : 81 Зодия : Скорпион Местожителство : София | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Как да се омъжиш за вампир милионер" на Керелин Спаркс Пет Апр 13, 2012 6:22 pm#11 | |
| Ахах, чак толкова? Леле.. |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Как да се омъжиш за вампир милионер" на Керелин Спаркс Пет Апр 13, 2012 6:25 pm#12 | |
| - green_girl_ написа:
- Ахах, чак толкова? Леле..
М, да, чак толкова. Айде стига сме спамили, че Лилито ще откачи само да трие |
|
| |
green_girl_
Брой мнения : 81 Зодия : Скорпион Местожителство : София | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Как да се омъжиш за вампир милионер" на Керелин Спаркс Пет Апр 13, 2012 6:28 pm#13 | |
| Мдам. Съгласна.
Аз пак да си кажа, че съм ужасно благодарна за книжката! |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | |
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Как да се омъжиш за вампир милионер" на Керелин Спаркс Пет Апр 13, 2012 8:34 pm#15 | |
| Като прочетох Ива, направо щях да заподскачам от радост, но после видях че не съм аз. И все пак, честито на адашката и приятно четене |
|
| |
green_girl_
Брой мнения : 81 Зодия : Скорпион Местожителство : София | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Как да се омъжиш за вампир милионер" на Керелин Спаркс Съб Апр 14, 2012 9:52 am#16 | |
| Охо, адашка. Е, извинявай, че така лошо е станало. :S Знам колко е гадно като за секунда помислиш, че си ти победител и накрая се окаже, че не е така.. :S |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Как да се омъжиш за вампир милионер" на Керелин Спаркс Съб Апр 14, 2012 7:25 pm#17 | |
| Честито и от мен! Със здраве да си я четеш и да споделиш дали ти харесала. |
|
| |
stasungera
Брой мнения : 87 Зодия : Риби Местожителство : Испания | |
| |
green_girl_
Брой мнения : 81 Зодия : Скорпион Местожителство : София | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Как да се омъжиш за вампир милионер" на Керелин Спаркс Нед Апр 15, 2012 3:49 pm#19 | |
| |
|
| |
mysterious girl
Брой мнения : 42 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Как да се омъжиш за вампир милионер" на Керелин Спаркс Нед Апр 15, 2012 4:56 pm#20 | |
| Честито!Дано да ти хареса! |
|
| |
green_girl_
Брой мнения : 81 Зодия : Скорпион Местожителство : София | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Как да се омъжиш за вампир милионер" на Керелин Спаркс Пон Апр 16, 2012 8:22 am#21 | |
| |
|
| |
green_girl_
Брой мнения : 81 Зодия : Скорпион Местожителство : София | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Как да се омъжиш за вампир милионер" на Керелин Спаркс Чет Апр 19, 2012 10:45 am#22 | |
| Донесоха ми книжката току - що, много благодаря отново! |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Как да се омъжиш за вампир милионер" на Керелин Спаркс Чет Апр 19, 2012 11:08 am#23 | |
| Радвам се, че си я получила. Темата се заключва! |
|
| |
| Заглавие: Re: Победител от конкурса "Как да се омъжиш за вампир милионер" на Керелин Спаркс #24 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
|
|
|